Drikkevarer


I Timm Vladimirs Køkken skal drikkevarerene altid passe til maden – det gælder både for de vine som vi tilbyder og ikke mindst øllet fra vores eget bryghus. Vinene i Timm Vladimirs Køkken har generelt en lav syre og en god portion frugt, som gør dem velegnede og meget drikkevenlige. I nedenstående kan i læse lidt om de vine og hvilke øltyper, som vi tilbyder på alle vores kurser. 

VINE

Cava Brut Ramiro II

Cava lavet på Macabeo & Chardonnay. Gylden Cava med grønne toner og fine vedholdende bobler. Aromaen byder bla. på intense æble- og pæretoner, lime og hvide blomster noter. En super frisk cava, med en flot velbalanceret syre.

Petit Albet Blanc 2016

Frisk og sprød hvidvin fra Spaniens ældste økologiske vingård, beliggende en times tid udenfor Barcelona. Vinen er lavet på Xarel·lo og Chardonnay, og da den kun har ligget på ståltanke, er det en dejlig frisk og sprød hvidvin fra Spaniens ældste øko-vinhus. Spændstighed og krydrede toner af abrikoser fra Xarel-lo druen og blødhed fra Chardonnay.

Petit Albet Rosat 2016

Frisk og saftig rosé fra Spaniens ældste økologiske vingård. En blanding af Garnatxa (Grenache), Cabernet Sauvignon, Merlot og Tempranillo. Gæret på det naturlige gær og lagret kort i ståltanke. Charmerende duft af nye danske jordbær. Smag med nuancer af lyse røde bær, citrusfrugt og mandler. Klassisk spansk rosé, der til prisen let tager kampen op mod de mere kendte fra Sydfrankrig.

Petit Albet Negre Tinto 2016

Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Garnatxa og en smule Merlot. Alle druer er høstet i hånden, gæring varede 9 dage ved 23 grader og 10 dages maceration. Nænsomt filtreret for at bevare maksimal aroma i vinen. Herlig aroma med nuancer af solbær, jordbær, ribs og tørrede krydderier. En typisk frisk rødvin uden fadlagring, som området Penedés ellers er så kendt for. Denne vin skiller sig ud med sine afrundede tanniner og silkeagtige tekstur.

ØLTYPER

Vi startede vores bryggeri i 2016, og er i dag selvforsynende. I alle vores kursuskøkkener, i  Aarhus og i Valby er der ølhaner installeret. Så er man på madkursus, så kan man frit skænke og smage det øl som man har lyst til. Her er en lille øl-guide til de typer, som vi næsten altid har i hanerne. Øludvalget kan dog variere i forhold til sæson og efterspørgsel.

Hurtig øl-guide:

abv % = alcohol by volume

IBU =  International Bitterness Units – udtryk for hvor bitter øl er. Højere IBU = mere bitterhed

 

Pale ale, 5,1% abv, ca. 45-50 IBU

Vores pale ale er en lys frisk ale med en let krop, god bitterhed og stor fokus på de meget aromatisk amerikanske humlesorter brugt både under brygning og tørhumlet efter gæringen. Den lyse lette krop kommer ved kun at bruge pilsner og pale malt. Cascade og især Citra humle er de primære humlesorter brugt hvilket med deres æteriske olier bidrager med citrus og tropiske frugter (Citra) samt florale og krydrede (Cascade) noter.

HDR – Hoppy dark rye, 5,1 %abv, 40-45 IBU

HDR er en Black pale ale. Den er mørk og har lidt kaffe og chocolade noter fra den ristede malt men er ikke tung og kraftig som en stout kan være. Den har en let krop og har ligesom pale alen en masse florale og citrus og gran agtige noter fra da der I denne også er anvendt massere af amerikansk humle under kogning og som tørhumle. De anvendte humler er sorterne Chinook og Cascade.

IPA – Indian pale ale, 6,4 %abv, 55-60 IBU

En IPA kan minde om pale ale idet den også er bitter samt har stor fokus på humlearomaen. Forskellen er typisk at IPAen har en højere %abv, bitterhed og lidt mere krop samt dybere rav farve. Vores IPA har udover pilsner og pale malt fået crystal malt der bidrager til farven samt giver lidt dybere karameliserede noter. Under kogning og til tørhumle er der brugt de amerikanske  sorter Cascade, Chinook samt Amarillo der giver frugtuge, florale, krydrede og gran-agtige noter.

Saison. 6,3%abv, 20-25IBU

Saison en traditionel fransk/belgisk øl der blev brygget og givet som en del af lønnen til sæsonarbejderne på landet. En saison er karakteriseret ved sin brug af en speciel saison gær og højere fermenteringstemperatur der gør at den gære helt ud og efterlade meget lidt restsødme. Gæren efterlade samtidig typisk mere krydrede pebrede noter end den almindelige ale gær vi bruger til vores andre øl. Vores saison er super forsfriskende og tør med en lys let krop, god bitterhed og lidt frugtig humlearoma. Vi bruger vi udover pilsner byg malt også maltet hvede og rug hvilket giver lidt mere karakter samt bedre skum på saisonen. Af humle bruger vi Goldings hvilket er en klassisk engelsk/belgisk humle samt en nyere tysk humle Huell Melon med frugtig aroma ligesom de amerikanske humler som når vi tørhumler med den giver dejlige melon/frugtige noter.

Porter, 5,8%abv, 20 IBU

En porter med karakteristiske karamel, chokolade og kaffe noter fra de forskellige ristede malte vi har anvendt. På trods af den kraftige Sorte/mørke farve og ristede aroma er den ikke for høj i alkohol og har en medium krop samt relativt lidt restsødme. Cascade og Godings humle tilføjer bitterhed samt en smule krydrede gran og citrus noter.

Sodavand har vi ikke – men glæd jer til vores hjemmelavede limonader

I køkkenet har vi droppet sodavand. Det er nemlig meget sjovere at lave limonader og sodavand selv. Vi tilbyder altid to slags alkoholfrie limonader på vores madkurser – en med stjerneanis og citron og en mere sød version med vanilje og rabarber. Ønsker du, at lave vores limonader derhjemme, så kan du finde opskrifterne her

KONTAKT OS

Ring til os og hør om dine muligheder.

Tlf.: 2814 2937

eller send en mail til:

firma@timmvladimirskoekken.dk

VI TILBYDER

Timm Vladimirs Køkken tilbyder mere og andet end vores madkurser, og ingen opgave er for stor for os. Vi tilrettelægger din event i tæt samarbejde med dig og dit firma, så alle dine forhåbninger bliver indfriet. Spørg os om:

  • Madkurser og teambuilding
  • Dagsarrangementer med forplejning
  • Mødefaciliteter
  • Lancerings-events for brands og firmaer
  • Smagninger af vin og spiritus
  • Cocktailkurser
  • Kulinariske udflugter
  • Catering til events
  • Masterchef-temaer
  • Og hvad dit hjerte ellers måtte begære

Download vores salgsmateriale her

PRISER, TEMAER OG MENUER

Fra sliders til skandinavisk gourmet. I alle prisklasser. På dansk eller engelsk. Med eller uden cocktails. Alt, hvad din mave måtte begære.

SE ALLE PRISER OG MENUER

Eksempler på firmaevents

Kun fantasien sætter grænser for de kulinariske øvelser og gastronomiske eskapader,
vi kan skrue sammen til en lækker og lærerig event for dig og dine kolleger. Her er tre eksempler.

Madkursus som teambuilding

  • Madkursus for op til 32 personer
  • 4 timers varighed
  • Drikkevarer er inkluderet i menuen
  • Opskrifter sendes per mail

Priser fra 1036 kr. ekskl. moms per deltager

Vi fakturerer for min. 14 deltagere

Madkursus og cocktails

  • Madkursus for op til 32 personer
  • 5 timers varighed
  • Drikkevarer er inkluderet i prisen
  • Cocktailkursus, med 3 forskellige cocktails
  • Opskrifter sendes per mail

Priser fra 1.286 kr. ekskl. moms per deltager

Vi fakturerer for min. 14 deltagere

Specialarrangement

  • Madkursus for op til 90 personer
  • 6-8 timers varighed
  • Velkomstcocktail og snack
  • Drikkevarer er inkluderet i prisen
  • Cocktailkursus eller bar
  • Mulighed for udvidet åbning og natmad
  • Opskrifter sendes per mail

Priser fra 1.536 kr. ekskl. moms per deltager

Vi fakturerer for min. 65 deltagere

Det siger vores gæster

.

“Hold nu op hvor leverer I bare et fedt produkt! STOR ros til hele jeres hold, til jeres koncept, til jeres menu, til jeres lokaler og jeres væremåde! Jeg har arrangeret mange events for Mærsk, men sjældent har vi fået så god service og så god en oplevelse. Virkelig value for money!” Læs mere

Mads Bjerre-Edberg, Senior Project Manager, MAERSK

“Fantastisk koncept. Det er super hyggeligt at stå sammen om det store køkkenbord og kigge på hinandens færdigheder, mens der eksperimenteres, grines, hygges og skåles – og så smager maden jo også vidunderligt – Team Building når det absolut er bedst.” Læs mere

Søren Burchardt, Director, PricewaterhouseCoopers

“Vi havde fornøjelsen af, at afholde et teambuilding arrangement i Timm Vladimirs køkken, der bestemt levede op til vores forventninger.Kurset “Bøf og bajere” havde en tilpas mængde seriøsitet til at alle var engageret, men samtidig også en lun og hyggelig tone.” Læs mere

Gregers Blaabjerg, Chartering Manager, DS NORDEN A/S