Priser, menuer og kurser

Fra sliders til skandinavisk gourmet. I alle prisklasser. På dansk eller engelsk.
Med eller uden cocktails. Alt, hvad din mave måtte begære. Her er et overblik.

PRISER

Vores kurser er inddelt i tre prisklasser – A, B og C.

Prisklasse A: Kr. 1036,00,- ekskl. moms pr. person

Prisklasse B: Kr. 1196,00,- ekskl. moms pr. person

Prisklasse C: Kr. 1246,00,- ekskl. moms pr. person

Kursus afholdt en fredag el. lørdag: Kr. 150,00,- ekskl. moms pr. person.

Husk – Vi fakturerer altid for min. 14 deltagere.

OBS.: Som en del af “pakken” får alle alle deltagere et Timm Vladimirs køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

TILVALG

Udvidet åbningstid: Kr. 125,00,-  ekskl. moms pr. person pr. time

Cocktailkursus (inkl. 1 time ekstra åbent): Kr. 250,00,- ekskl. moms pr. person

Undervisning på engelsk: Kr. 1.000,00,- ekskl. moms pr. arrangement. Inkl. opskrifter på engelsk og dansk

Prisliste

Se vores prisliste over samtlige tilkøb og vores forskellige kurser, her

BETINGELSER

Læs vores betingelser for afvikling af arrangementer her

PRISKLASSE A


American Diner


  • Aperitif
  • Buffalo Wings m/citron – eller blåskimmelmayo
  • Caesar Salad m/ kylling, sprød bacon  og brød croutoner
  • Bacon/cheese sliders med røget cheddar & fritterede løgringe
  • Apple pie med vaniljeyoghurt
  • ”Five dollar shakes”
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Arabian Night


  • Aperitif
  • Lahmacun – Tyrkisk pizza
  • Stegt Halloumi med chili/citron olie & persillesalat
  • Couscous med pinjekerner, sultanas & varme krydderier
  • Yoghurtmarineret lammeculotte med zatar på spyd
  • Kaffe-kogte dadler med rørt appelsinyoghurt  og ristede mandler
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

El sabor de México


  • Aperitif
  • Quesadilla m/ hjemmelavet hvedetortilla, ost, løg, chili og ”salsa aguacta”
  • Ceviche m/ radiser, avokado, rødløg, citronverbena og koriander
  • Carne Asada Tacos m/ grillet marineret kylling, syltede løg og hjemmelavet salsa
  • ”Tres Leches” med ananas flamberet i tequila
  • Til menuen serveres der øl fra eget bryghus. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Franske Fristelser 1


  • Apritif
  • Asparges med pocheret æg og beurre noisette
  • Andeleverpaté med syltede cornichoner og brød
  • Fisk med hjemmelavet hollandaise og bagte tomater
  • Tarte Tatin
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Franske Fristelser 2


  • Aperitif
  • Hvidvinsdampede muslinger med groft brød
  • Løgsuppe med grillet brød & gruyereost
  • Glaseret andebryst, sprød salat, granatæble & pærer
  • Creme Brulee
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Italienske Klassikere 1


  • Aperitif
  • Pizza med hjemmelavet grøn pesto & mozzarella
  • Risotto med grønt i sæson
  • Saltimbocca af kalveinderlår med sprød salat og vinaigrette
  •  Tiramisu
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Italienske Klassikere 2


  • Aperitif
  • Bruschetta med tomat & basilikum
  • Ravioli med ricotta, spinat & brunet salviesmør
  • Straccetti, kalvekød i marsala-sky, med kapers, rucola & citron
  • Semi Fredo med hvid chokolade, bær & ristede mandelflager
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Nyt Nordisk


  • Aperitif
  • ”Rimmet” laks, dildsyltet fennikel, mayo og ristet rugbrød
  • Maltpizza med saltet bacon, kartofler & urter
  • Skaftekortelet med sprød sommersalat, rabarber, urter og ristede nødder
  • Bagt frugt med skyrparfait og rugbrøds crunch
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Nyt Nordisk vol. 2


  • Aperitif
  • Rustik grønærtecreme, sprøderistet brød af Ølandhvede & Rævhede charcuterie
  • Dampede blåmuslinger med æble- & porrevinaigrette
  • Ølglaserede svinekæber, saltbagt selleri og sprøde urter
  • Kærnemælks-pannacotta med citronverbena og stikkelsbærkompot
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Tapas


  • Apritif
  • Pocheret makrel m/ kapers & citron
  • Chorizo kogt i hvidvin
  • Mojo & brød
  • Katalanske kødboller med tomat og grøn peber sauce
  • Stegte aubergineruller med friskost og urter
  • Ost og oliven
  •  Mynte/AppelsinParfait.
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Små retter stor smag


  • Aperitif
  • Aperitif Grillede asparges med kapersvinaigrette
  • Rejer i hvidløg
  • Batbout – Marokkansk fladbrød
  • Muhammara – Grillet peberfrugtedip
  • Fritto misto, friterede grøntsager
  • Bagte æbler med nødde-rosin fyld
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Việt Nam


  • Aperitif
  • Pho – Vietnalesisk nationalsuppe
  • Rispapirsruller med kylling, friske grøntsager & urter
  • Salat med oksekød & asiatisk vinaigrette
  • Frugtsalat med citrongræs- & limesirup
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Sliders


  • Aperitif
  • Sprød fiskeburger med sauce tartar
  • Umamiburger med svampe og parmesan
  • Ost & bacon burger med friterede løgringe
  • ”Five dollar shakes”
  • Til maden serveres der kolde IPA’er fra Husbyggeriet Herslev. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Julemenu


  • Aperitif
  • Æbleskiver med æble, løg og bacon
  • Stegt sild med dukkah, brændte løg og karsemayo
  • Porchetta, asiatisk inspireret rødkålssalat og agurkesalat
  • Semi Fredo med grød, kirsebærsauce og ristede mandler
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Indisk Inspiration

 

  • Onion bhaji med raita
  • Fish tandoori med frisk agurkesalat og urter
  • Murgh Makhani (Butter chicken)
  • Nemt naan
  • Kulfi med kardemomme og mango
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Rule Britainnia!

  • Aperitif
  • “Watercress soup” w/ smoked haddock
  • “Toad in the hole” w/ union gravy
  • “Fish n’ Chips” w/ mushy peas & tartar sauce
  • “Bread and butter pudding” w/ cinnamon and apples
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Alt Godt Fra Havet

  • Aperitif
  • Ceviche på sæsonen fisk
  • Fiskesuppe på muslinger, fisk og jomfruhummer
  • Stegt fisk, blomkålspure, ærteskud, flæskesvær og grøn olie
  • Crumble med sæsonen frugter eller bær
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

PRISKLASSE B


Bøf og Bajere 1


  • Aperitif
  • Rørt tartar, med hjemmelavede chips.
  • “Sous videt” svinebryst med æble, fennikel salat
  • Bøf af modnet oksekød med hjemmelavet bearnaise og bagte tomater
  • Frisk frugt med mascarpone-råcreme
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget Bryghus, som passer til maden. Man kan selvfølgelig også få et glas vin eller lemonade. Læs mere her.

Bøf og Bajere 2


  • Aperitif
  • Carpaccio med rucola og pinjekerner & parmesan
  • Hjemmelavede æble & timian pølser med spidskåls-coleslaw
  • Beef Wellington med sauce Bordelaise og bagte tomater
  • Syltede pærer med råcreme
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget Bryghus, som passer til maden. Man kan selvfølgelig også få et glas vin eller lemonade. Læs mere her.

Bagekursus

  • Hvedebrød med køkkenets egen surdej
  • Knækbrød med kerner og gryn
  • Timms rugbrød på surdej og mørkt øl
  • Brunsviger a la Fyn
  • Klassisk brioche – kan bruges til burger/hotdog/etc.
  • Der vil være mad undervejs: Charcuterie og gode oste til knækbrødet og braiseret øko-gris til vores friskbagte briochebolle
  • Til menuen serveres vores hjemmelavede limonade, hjemmebryggede øl og gode vine. Læs mere her.
  • OBS: Afvikles kun i tidsrummet 9 – 16 på hverdage

Kagekursus

  • Churros med chokoladesauce
  • Croquembouche med karamelslør
  • Lagkage med mousse af sæsonens bær, overtrukket med glace og marcipanroser
  • Baked Alaska med passionfrugt, italienske marengs og mørk rom
  • Til menuen serveres vores hjemmelavede limonade, kaffe, te, hjemmebryggede øl og gode vine. Læs mere her.
  • OBS: Afvikles kun i tidsrummet 9 – 16 på hverdage

PRISKLASSE C


Den Lille Kemiker 1


  • Aperitif
  • “Snyde-æbleskiver” med flormelis og syltetøj
  • Pannacotta med rogn el. laks, ærtesfære, salte agurker & røg
  • Dekonstrueret klassisk dansk torsk
  • Citroncreme, lakrids is á la minute, knas og perler
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Den Lille Kemiker 2


  • Aperitif
  • Knas og Kammusling: Puffede ris med blæksprutteblæk, brændt kammusling, hummermayo og kørvel
  • ”Sol over Gudhjem”: Panko-paneret sild, rygeost, purløgsolie, ristet rugbrød og vagtelæggeblomme ”Sous vide”
  • Stegt flæsk med persillesovs ver. 2.0: Sous vide brystflæsk, 3 x kartofler, persille og  rødbede – broken gel
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Skandinavisk Gourmet


  • Aperitif
  • Sprød kyllingeskind med creme af stenbiderrogn, bagte radisser & ristet rugbrød
  • Rimmet torske-tatar med blomsterkarse, baconstøv & stikkelsbærgele
  • Lammekrone ”Sous-vide” hø-bagte beder, bede crudite, brændte løg & røget smør
  • Fåreyoghurtis al’a minute på brændt æblepure, ”by-bi” honning crunch & urtesirup
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Gourmet i Verdensklasse


  • Aperitif
  • Sprøde risflager med østersemulsion af Rasmus Munk
  • Friteret æg med caviar og havesyresauce af Per Hallundbæk
  • Skovdue med kirsebærsauce, rød syre og amarant af Mark Lundgaard
  • Pistacie med timian og biodynamisk mælk af Brian Mark Hansen
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.