Giv en Oplevelsesgave til en du holder af

Et gavekort til Timm Vladimirs Køkken er den perfekte gave. Vi har mere end 30 forskellige madkurser. Så der skulle være en mulighed for at gøre amatørkokken, livsnyderen eller den bageglade tilfreds.

Vores menuer spænder vidt, så uanset om man er til store bøffer, de historiske klassikere eller har lyst til at kaste sig over det molekylære-køkken, så har vi det på hylderne. Du kan også købe et gavekort til et af vores pixikurser, som er et to-timers madkursus til en skarp pris, hvor vi sammen laver to-retter, eller går i dybden med eks. den perfekte burger eller hotdog. Vi til byder også kurser i øl-brygning og til cocktails. Drømmer du om at lave dit eget øl eller lære hvordan man shaker den perfekte cocktails, så kan et gavekort være startskuddet til at komme i gang.

Skulle modtageren af gavekortet ønske at booke plads på et kursus, der er dyrere end værdien på gavekortet, kan differencen betales med kreditkort.

Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs vores handelsbetinger.

JULETILBUD:

Køb et gavekort til Timm Vladimirs Køkken og få et gratis kogebog med i købet.

-Når du køber et gavekort til et af vores populære madkurser i Timm Vladimirs Køkken, så smider vi et eksemplar af en af Timms to kogebøge oveni
– vælg mellem; Timm Vladimirs Køkken eller Små retter Stor smag.

Sådan gør du:

Vil du give gavekortet sammen med en kogebog?

– Så skal du møde op i vores madskoler i enten Aarhus eller Valby – husk at medbringe den voucher, som du har modtaget pr. mail.
Så vil vores personale udlevere en kogebog, som du kan forære sammen med dit gavekort.

Vil du bare give gavekortet og voucher?

-Ingen problem, når modtageren af gavekortet indløser det til et madkursus, sørger vi for at vedkommende efter madkurset kan vælge en kogebog – bare han/hun husker sin voucher til kogebogen.

Tilbuddet gælder t.o.m d. 24. december 2018, eller så længe så længe lager haves.

OBS! ved køb af et gavekort på et valgfrit beløb indgår juletilbuddet ikke.

Pixikurser

495,-

Vores pixikurser er et to-timers madkursus, der typisk afholdes lørdag og søndag formiddag. Det kan f.eks. være Hotdog Pixi, New Nordic Pixi eller Cocktailkursus.

Prisklasse A

945,-

Kan anvendes til størstedelen af alle vores madkurser. Det kan f.eks. være Italienske Klassikere eller Franske Fristelser. De afholdes primært lørdage og søndage.

Prisklasse B

1.045,-

Kan anvendes til Bøf og Bajer Vol 1 +2, Bagekursus og Kagekursus. De afholdes primært lørdage og søndage.

Prisklasse C

1.145,-

Passer til vores molekylære kurser, herunder Den Lille Kemiker I & II samt dem der skal forkæles med Skandinavisk Gourmet eller Gourmet i Verdensklasse. De afholdes både på hverdage samt lørdage og søndage.

Ølbrygning

1.395,-

Perfekt til ham eller hende der ønsker at lære hvordan man brygger sit eget øl. Afholdes primært om søndagen.

Angiv beløb

Du kan også vælge, hvilket beløb du
ønsker at give et gavekort på. Husk at
gavekortet kun kan bruges til køb af madkurser.

OBS – Dette gavekort er ikke en del af juletilbuddet!