Velkomst i loungen, hvor vores personale vil byde velkommen og fortælle lidt om hvad der skal ske,
og hvordan dagen kommer til at forløbe.
Vi skal i køkkent – Alle arbejder sammen to og to ved en station, vi sørger for et fedt Timm Vladimirs Køkken
forklæde som alle børn kan tage med hjem.
Vi tegner og fortæller – vores undervisere fortæller om menuen, hvordan vi arbejder i et køkken og hvad
man skal være opmærksom på.
1. RET
Vi skal i gang med den første ret. Alle slår ørene ud, og vores underviser fortæller hvad der skal laves – JA TAK.
Så skal der spises – Alle grupper er cirka færdige på samme tid, og så det bare at trække skamlen ud
fra under border og nyde sit resultat, uanset om det er pizza eller Hotdogs.
PAUSE
Pause/Leg/Gaveudpakning – Efter hver ret holder vi en lille pause, så man lige kan finde energien
til at lave næste ret; Dessert.
2. RET
Nu skal vi i det søde hjørne. Lagkage eller is. Det bliver sødt og syndigt – men masser af lækre
toppings, glasur og pynt.
Så skal der spise dessert – det færdige resultat skal nydes, og er vejret godt, så er det bare at tage desserten med i
gårdhaven og nyde den der.
AFSLUTNING
Hygge/Leg – det sidste krudt skal brændes af, og køkkenet skal lige have en lille tur inden vi helt kan sige tak for i dag.
Tak for i dag – håber vi ses en anden god gang i Timm Vladimirs Køkken.