Timm Vladimirs Bryghus

null

Vi elsker øl – derfor laver vi det selv

I Timm Vladimirs Køkken har vi altid haft en forkærlighed for øllets kulinariske kvaliteter. Så meget, at vi selv har kastet os over ølbrygningens ædle kunst, og vi deler gerne ud af vores passion. Som en del af vores madkurser får du lov til at gå på opdagelse i vores hjemmebryggede udvalg af specialøl, som du kan nyde skænket direkte fra fad. Vi tilbyder også ølsmagninger til firmaer, hvor vi kommer ud til jer, og giver jer en smagsmæssig tour de force i vores håndbryggede øl. Og hvis du bare slet ikke kan få nok, så udbyder vi også ølbrygningskursus, hvor du, udover at starte dit eget bryg op, kan blive klogere på grundteknikker som maltning, mæskning, gær- og øltyper og ikke mindst humle.

Historien bag

null

En drøm ser dagens lys

I marts 2017 fik vi muligheden for at udvide vores madskole i Valby. Helt ekstraordinært var der ca. 20 kvm i overskud og drømmen om at etablere et bryghus så dagens lys. Vi har tidligere, i samarbejde med vores øl-kyndige underviser og nu brygmester Nicolaj Staugaard lavet flere små-bryg med nogenlunde succes. Så i og med interessen og lysten til at brygge eget øl og servere det for vores gæster var det bare at komme derud af. Håndværkerne gik i gang, udstyr blev bestilt og inden længe var vi i gang.

Der er noget i gære

Vi startede ud med 3 x 200 liters gryder, tre store fermenteringstanke og fik etableret øl-haner i alle tre køkkener. Der blev udviklet opskrifter og de første bryg blev sat over. Nu skulle vi bare brygge og nu var vi endeligt selvforsynende. Troede vi. For der gik ikke lang tid for efterspørgselen overhalede det skemalagte bryggeflow. Vi oplevede en nedgang i vinforbruget og en tilsvarende nysgerrighed for det nye øl. Nu kunne man som gæst, fremfor at åbne en konventionel god flaskeøl, smage på de forskellige øl, som var på hanerne direkte i køkkenet, og det kunne mærkes. Hvis vi skulle kunne følge med var vi nødt til at brygge flere gange om ugen.

Gryden holdes i kog

Samtidig kunne vi mærke en efterspørgsel fra andre brancher, som kunne være interesset i enten at sælge vores øl eller lave decideret collabs, hvor man brygger en øl sammen. Så beslutningen om at udvide blev en realitet. Det nuværede udstyr blev solgt, og nyt bestilt.
Ventetiden var lang. Men en dag kom fragtmanden, og endeligt stod det nye bryggeriudstyr i gårdhaven i Valby. Gryderne og de små tanke er blevet udskiftet med en 600 liters brygtank, tre 600 liters fermenteringstanke og en 1200 liters. Så nu kan vi brygge 50.000 liter om året og stadig sikre den gode håndbryggede kvalitet og samtidig levere lidt ud af huset til restauranter og barer rundt omkring i landet.

Hvis du elsker øl, og har en hjemmebrygger i maven, så afholder vi løbende brygkurser, hvor du kan lære at brygge dit eget øl. Alle gæster vælger på forhånd, hvilken øl de gerne vil brygge og alle får på kurset et 10 L begynder-kit, som de efterfølgende kan tage med hjem. Du kan læse mere her. Hvis du derimod er mere opsat på at smage vores øl, og begive dig ud på en smagsmæssig rejse, så afholder vi også ølsmagninger. Her kommer vi igennem flere spændende øltyper og byder også på vores egne suveræne snacks, som passer perfekt til øllet.

Skål!

Loading Begivenheder

Kommende Begivenheder › Bryghus

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Ølbrygning

5. juni, kl.12.0016.00
// Valby

Vi elsker øl, og nu er vi klar til at hjælpe dig i gang med din egen ølproduktion. Vi guider dig igennem. Start dit eget bryg op, tag det med hjem - og glæd dig til at nyde dit eget håndbrygget øl.

+ Eksporter begivenheder