Giv et gavekort til en du holder af

Et gavekort til Timm Vladimirs Køkken er den perfekte gave. Størrelsen passer altid, og et gavekort strammer aldrig om livet. I Timm Vladimirs Køkken har vi mere end 20 forskellige madkurser at vælge imellem, så uanset om du er til store bøffer, de historiske klassikere eller har lyst til at kaste dig over det molekylærekøkken, så har vi det på hylderne.

Du kan også købe et gavekort til et af vores pixikurser, som er et to-timers madkursus til en reduceret pris, hvor vi sammen laver to-retter, eller går i dybden med eks. den perfekte burger eller hotdig.

Som noget nyt tilbyder vi også kurser i ølbrygning og cocktailskurser.  Drømmer du om at lave dit eget øl eller lære hvordan man shaker den perfekte cocktails, så kan et gavekort være startskuddet til at komme i gang.

Alle gavekort er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs vores handelsbetinger

Vores gavekort kan eksempelvis bruges til:

495,- Kan anvendes til vores pixikurser, som er et to-timers madkursus, der typisk afholdes lørdag og søndag formiddag

945,- Kan anvendes til størstedelen af alle vores madkurser, som både afholdes på hverdage og lørdage og søndage.

1045,- Kan anvendes til vores to Bøf & Bajer kurser.

1145,- Kan anvendes til vores molekylære kurser, herunder Den Lille Kemiker I & II.

1495,- Kan anvendes til vores ølbrygningskursus.

Hvis den heldige modtager ønsker at booke plads på et kursus, der er dyrere end værdien på gavekortet, kan differencen betales med kreditkort.

Når du køber et gavekort, modtager du en unik kuponkode pr. email. Kuponkoden tilsvarer den værdi, som gavekortet pålyder. Kuponkoden bruges ved booking af en plads på et kursus. Hvis du skal bruge et fysisk gavekort i en kuvert, skal du vælge “fragt og indpakning“. Så sender vi gavekortet med posten til dig eller direkte til modtageren.