COVID 19 - Opdateret d. 20. maj kl. 09.30

Fra d. 8. juni er igen klar til at afholde madkurser i TImm Vladimirs Køkken – dog kun private kurser for virksomheder. Ligeledes træder vores normale handels- og afbookningsbetingelser i kraft igen. Læs mere her.

Vi er stadigvæk meget opmærksomme på situationen omkring COVID-19 og vores vigtigste prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, og derfor følger vi på alle madkurser i Timm Vladimirs Køkken Sundhedsstyrelsens guidelines. Vi holder løbende øje med Statsministeriets, Beredskabets og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger – sikkerhed og sundhed er som altid i højsæde hos os, og med den størst mulige påpasselighed søger vi at sikre vores kursister i alt, hvad vi gør.

Fokus på generel køkkenhygiejne og fødevarekontrol er og har altid været essentielt i alt, hvad vi gør på vores kurser. Gæsterne såvel som vores undervisere opfordres til at udvise stor årvågenhed og følge de offentlige henvisninger og tage de forhold som man bør. Desuden opfordrer vi til, at du aflyser din deltagelse på et kursus, hvis du mistænker smitte eller har besøgt et land med COVID-19 smittespredning inden for de seneste 14 dage.

ÅBNE OG OFFENTLIGE KURSER I TIMM VLADIMIRS KØKKEN - NYT NYT NYT

Grundet Corona-situationen har vi valgt fra d. 8. juni foreløbigt at suspendere alle åbne og offentlige kurser i Timm Vladimirs Køkken indtil d. 10. august. Dette skyldes b.la at vores åbne/offentlige hold består af små grupper og enkelte personer, som via tilmelding bliver sat sammen på et hold. Dette kombineret med at vi er pålagt pladsbegrænsninger, gør at vi ikke føler at vi på fornuftigt vis kan gennemføre disse kurser endnu. Vi beklager. Alle der er tilmeldt et hold vil blive kontaktet af vores kundeservice, og blive tildelt en kuponkode, som kan bruges til at booke en ny plads på et nyt madkursus efter d. 10. august 2020.