COVID-19 Tiltag

En tryg oplevelse i køkkenet – som firma og privatkunde

En tur i køkkenet i Timm Vladimirs Køkken, også under Covid-19 være en god oplevelse og det er det. Vi efterlever alle pladskrav, så der er god plads omkring alle. Vi kan ikke gøre det alene, så vi fortæller altid vores gæster inden et madkursus, at alle har et ansvar for at overholde krav og retningslinjer. Vores største prioritet er at give jer en sikker og tryg oplevelse hvor I udelukkende skal tænke på at nyde køkkenoplevelsen og bare være sammen med vennerne eller kollegaerne.

Forebyggende tiltag
I Timm Vladimirs Køkken følger vi med i den seneste udvikling i forhold til Covid-19, og efterlever alle aktuelle retningslinjer fra myndighederne. Vi har lavet en række tiltag, som er med til at sikre en tryg køkkenoplevelse for alle.

  • Fra torsdag d. 17. september skal alle gæster i køkkenet bære mundbind når de ankommer til Timm Vladimirs Køkken i alle afdelinger. Om mundbind skal bæres under madlavning beror på følgende:

Er der tale om en gruppe, som har daglig omgang, kollegaer, samme afdeling, etc., så kan mundbindet fjernes både under madlavningen og spisning, dog skal mundbind bæres når fællesarealer benytter, eks. toilet og garderober.

Er der tale om et selskab, som ikke har daglig omgang eller afdelinger, divisioner eller sektorer som ikke har en dagligdag sammen, så skal der bæres mundbind under madlavningen. Men må fjernes når der spises og der skåles. Ligeldes skal mundbind bæres når man benytter fællesarealer, eks. toilet og garderober.

  • Fra torsdag d. 17. september slutter alle madkurser, cocktailskurser og andre begivender i Timm Vladimirs Køkken i Valby, Aarhus og  Amager senest kl. 22.00.
  • På jeres vej rundt i køkkenerne vil I møde afstandsmarkeringer, skilte og budskaber, der alle kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster.
  • Vores personale følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og kan informere og hjælpe ved tvivl og spørgsmål.
  • Der er opsat plexiglas på relevante steder for at hjælpe gæster og medarbejdere med at holde afstand.
  • Rengøring har høj prioritet og vi sørger for af-spritning af kontaktpunkter (røde klistermærker) løbende gennem dagen/aften.
  • I vil se synlige sprit-dispensere rundt i køkkenerne, der er placeret hvor alle kan tilgå dem.
  • Det er tydligt markeret i alle vores kursuskøkkenerne, hvor mange personer der må opholde sig i hvert køkken – med udgangspunkt i, at der skal være 2 kvm2 pr. gæst. 

Lukkede arrangementer eks. firma-arranagement, teambuilding mm.

Når en virksomhede bestiller et madkusus, så sidestilles dette med en reservation på en restaurant. Der skal være 2 kvm2 pr. person i vores kursuskøkkener, men kravet om en meter mellem personer/grupper er i dette tilfældene ikke gældende, da der er tale om en lukket gruppe, som har omgang med hinanden.

Offentlige kurser

På vores åbne/off. madkurser skal der ligeledes være 2 kvm2 pr. person men samtidig 1 meter fra selskab til selskab. Dvs. har du booket to pladser til et madkursus med din ven, så vil I stå ved én station i køkkenet, og der skal være 1 meter til næste selskab/næste hold gæster.

Pas på hinanden
Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer og pas godt på jer selv og andre gæster i Timm Vladimirs Køkken – så er I med til at sikre en både sjov og tryg oplevelse for jer selv og andre.

  • Hold afstand til andre.
  • Bliv hjemme under dynen ved symptomer.
  • Vask hænder tit eller brug håndsprit.
  • Host eller nys i ærmet.
  • Respekter underviser og personales anvisninger om arbejdsgange i køkkenet

Har I spørgsmål?

Har I spørgsmål, beder vi jer kontakte os på kontakt@timmvladimirskoekken.dk  eller på tlf. +45 28142937 så vi kan hjælpe jer. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 9.00 – 15.00.