COVID 19 - Opdateret d. 20. maj kl. 08.00

I henhold til udmeldingen fra Statsministeren d. 6. marts kl. 20.00, så suspenderes alle madkurser (private, offentlige og virksomhedsarrangementer ) til og med d. 8. Juni.

 

Hos Timm Vladimirs Køkken er vi meget opmærksomme på situationen omkring COVID-19, som har forårsaget mange tilfælde af sygdom i Asien og nu også resten af verden.

Vores vigtigste prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, og derfor følger vi på alle madkurser i TIMM VLADIMIRS Køkken Sundhedsstyrelsens  guidelines. Vi holder løbende øje med Statsministeriets, Beredskabets og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger – sikkerhed og sundhed er som altid i højsæde hos os, og med den størst mulige påpasselighed søger vi at sikre vores kursister i alt, hvad vi gør.

 

Fokus på generel køkkenhygiejne og fødevarekontrol er og har altid været essentielt i alt, hvad vi gør på vores kurser. Gæsterne såvel som vores undervisere opfordres til at udvise stor årvågenhed og følge de offentlige henvisninger og tage de forhold som man bør.

Alle medarbejdere hos Timm Vladimirs Køkken, der måtte have været i særlige risikoområder, vil være hjemme 14 dage efter hjemkomst. Desuden opfordrer vi til, at du aflyser din deltagelse på et kursus, hvis du mistænker smitte eller har besøgt et land med COVID-19 smittespredning inden for de seneste 14 dage.

 

Vi fortsætter med at følge udviklingen tæt og vil løbende opdatere denne side. Skulle du have spørgsmål i forhold til din deltagelse på et af vores kurser, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@timmvladimirskoekken.dk

Har du booket et arrangement eller tilmeldt dig et af vores åbne kurser, så kan du i nedenstående læse mere om hvordan du skal forholde dig.

NYT NYT NYT - ÅBNE OG OFFENTLIGE KURSER I TIMM VLADIMIRS KØKKEN - NYT NYT NYT

I henhold til udmeldingen fra Statsministeren d. 6. April kl. 20:00, så suspenderes alle madkurser (private, offentlige og virksomhedsarranagementer ) til og med d. 8. Juni.

 

Som privatperson:

Er du tilmeldt et madkursus i Timm Vladimirs Køkken, i tidsrummet fra 18. marts kl. 10.00 – til 8. juni kl. 00.00 så er dit hold suspenderet, og du kan uden gebyr ombooke dit plads til en ny dato. Du vil blive kontaktet af vores kundeservice, og blive tildelt en kuponkode, som kan bruges til at booke en ny plads på et nyt madkursus på et senere tidspunkt.

 

Ønsker du at ombooke kurser som finder sted efter d. 8. Juni – vi sænker gebyret fra 50% til 25%

Grundet regeringens hjælpepakke til SMV er det nu muligt, at sænke gebyret yderligere på alle offentlige kurser, som er købt via www.timmvladimirskoekken.dk. På www.timmvladimirskoekken.dk/ombooking har du mulighed for at ombooke din plads på et kursus. Vi har lempet vores normale procedure, så du nu kan ombooke med bare 24 timers varsel inden kursusstart. Det koster 25% af kursets oprindelige pris at ombooke.

NYT NYT - VIRKSOMHEDSARRANGEMENTER - NYT NYT NYT

Er I en virksomhed, som har booket et firmaarrangement i Timm Vladimirs Køkken, som afholdes i tidsrummet fra 18. marts kl. 10.00 – til 8. Juni kl. 00.00 så er jeres madkursus suspenderet, og I kan uden gebyr ombooke jeres arrangement til en ny dato. 

 

Udenfor den ovenstående periode 18. marts kl. 10.00 til den 8. juni kl. 00.00, gælder vores handelsbetingelser og vores ombooknings/afbookningsregler, herunder:

 

25% ombookningsgebyr, hvis I ønsker at flytte datoen til en anden, så koster det 25% af det oprindelige beløb.

Ønsker I af afmelde jeres arrangement, så kræves det stadigvæk at det sker inden 21 arbejdsdage inden arrangementet. Hvis afmeldingen sker mellem 21 arbejdsdage og 10 arbejdsdage tilbagebetales 50% af det oprindelige beløb. Efter 10 arbejdsdage er det ikke muligt at afbooke sit arrangement.  

Nyt tiltag for fremtidige bookningerne og reservationer:

Ønsker I fra dags dato d. 12. marts til den 8. Juni at booke et arrangement, så ændrer vi handelsbetingelserne fremadrettet.

 

Det betyder at:

Ønsker I at afbestille jeres arrangement, så skal det ske skriftligt senest 10 arb. dage før afholdelse af arrangementet. Overskrides afbestillingsfristen betales 10% af arrangements samlede pris. Ved afbestilling senere end 5 arb. dage før arrangementet er Timm Vladimirs Køkken berettiget til fuld kompensation for arrangementet.

 

Aftalen ophæves så snart det skønnes at risikoen er så lav at vores alm handelsbetingelser igen kan træde i kraft.

Vi håber på stor forståelse fra alle vores gæster, og glæder os til normale tilstande snarest.