Priser, menuer og kurser

Fra sliders til skandinavisk gourmet. I alle prisklasser. På dansk eller engelsk.
Med eller uden cocktails. Alt, hvad din mave måtte begære. Her er et overblik.

PRISER FOR FIRMAER I VALBY

Vores kurser er inddelt i tre prisklasser – A, B og C.

Prisklasse A: Kr. 1086,- ekskl. moms pr. person

Prisklasse B: Kr. 1246,- ekskl. moms pr. person

Prisklasse C: Kr. 1296,- ekskl. moms pr. person

Cocktailkursus: Kr. 595,- ekskl. moms pr. person

Madkurser afholdt en fredag el. lørdag: Kr. 150,00,- ekskl. moms pr. person.

Husk – Vi fakturerer altid for min. 14 deltagere.

PRISER FOR FIRMAER I AARHUS

Vores kurser er inddelt i tre prisklasser – A, B og C.

Prisklasse A: Kr. 1036,- ekskl. moms pr. person

Prisklasse B: Kr. 1196,- ekskl. moms pr. person

Prisklasse C: Kr. 1246,- ekskl. moms pr. person

Cocktailkursus: Kr. 595,- ekskl. moms pr. person

Madkurser afholdt en fredag el. lørdag: Kr. 150,00,- ekskl. moms pr. person.

Husk – Vi fakturerer altid for min. 14 deltagere.

TILVALG FOR FIRMAER

Udvidet åbningstid: Kr. 125,00,-  ekskl. moms pr. person pr. time

Cocktailkursus (inkl. 1 time ekstra åbent): Kr. 250,00,- ekskl. moms pr. person

Undervisning på engelsk: Kr. 1.000,00,- ekskl. moms pr. arrangement. Inkl. opskrifter på engelsk og dansk

Prisliste

Se vores prisliste over samtlige tilkøb og vores forskellige kurser, her

PRISER FOR PRIVATE

Vores kurser er inddelt i tre prisklasser – A, B og C.

Prisklasse A: Kr. 945,- inkl. moms pr. person

Prisklasse B: Kr. 1045,- inkl. moms pr. person

Prisklasse C: Kr. 1145,- inkl. moms pr. person

Husk – Vi fakturerer altid for min. 18 deltagere.

OBS.: Som en del af “pakken” får alle alle deltagere et Timm Vladimirs køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

BETINGELSER

Læs vores betingelser for afvikling af arrangementer her

PRISKLASSE A


American Diner


  • Aperitif
  • Buffalo Wings m/citron – eller blåskimmelmayo
  • Caesar Salad m/ kylling, sprød bacon  og brød croutoner
  • Bacon/cheese sliders med røget cheddar & fritterede løgringe
  • Apple pie med vaniljeyoghurt
  • ”Five dollar shakes”
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Arabian Night


  • Aperitif
  • Lahmacun – Tyrkisk pizza
  • Stegt Halloumi med chili/citron olie & persillesalat
  • Couscous med pinjekerner, sultanas & varme krydderier
  • Yoghurtmarineret lammeculotte med zatar på spyd
  • Kaffe-kogte dadler med rørt appelsinyoghurt  og ristede mandler
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

El sabor de México


  • Aperitif
  • Quesadilla m/ hjemmelavet hvedetortilla, ost, løg, chili og ”salsa aguacta”
  • Ceviche m/ radiser, avokado, rødløg, citronverbena og koriander
  • Carne Asada Tacos m/ grillet marineret kylling, syltede løg og hjemmelavet salsa
  • ”Tres Leches” med ananas flamberet i tequila
  • Til menuen serveres der øl fra eget bryghus. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Franske Fristelser 1


  • Apritif
  • Asparges med pocheret æg og beurre noisette
  • Andeleverpaté med syltede cornichoner og brød
  • Fisk med hjemmelavet hollandaise og bagte tomater
  • Tarte Tatin
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Franske Fristelser 2


  • Aperitif
  • Hvidvinsdampede muslinger med groft brød
  • Løgsuppe med grillet brød & gruyereost
  • Glaseret andebryst, sprød salat, granatæble & pærer
  • Creme Brulee
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Italienske Klassikere 1


  • Aperitif
  • Pizza med hjemmelavet grøn pesto & mozzarella
  • Risotto med grønt i sæson
  • Saltimbocca af kalveinderlår med sprød salat og vinaigrette
  •  Tiramisu
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Italienske Klassikere 2


  • Aperitif
  • Bruschetta med tomat & basilikum
  • Ravioli med ricotta, spinat & brunet salviesmør
  • Straccetti, kalvekød i marsala-sky, med kapers, rucola & citron
  • Semi Fredo med hvid chokolade, bær & ristede mandelflager
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Nyt Nordisk


  • Aperitif
  • ”Rimmet” laks, dildsyltet fennikel, mayo og ristet rugbrød
  • Maltpizza med saltet bacon, kartofler & urter
  • Skaftekortelet med sprød sommersalat, rabarber, urter og ristede nødder
  • Bagt frugt med skyrparfait og rugbrøds crunch
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Nyt Nordisk vol. 2


  • Aperitif
  • Rustik grønærtecreme, sprøderistet brød af Ølandhvede & Rævhede charcuterie
  • Dampede blåmuslinger med æble- & porrevinaigrette
  • Ølglaserede svinekæber, saltbagt selleri og sprøde urter
  • Kærnemælks-pannacotta med citronverbena og stikkelsbærkompot
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Tapas


  • Apritif
  • Pocheret makrel m/ kapers & citron
  • Chorizo kogt i hvidvin
  • Mojo & brød
  • Katalanske kødboller med tomat og grøn peber sauce
  • Stegte aubergineruller med friskost og urter
  • Ost og oliven
  •  Mynte/AppelsinParfait.
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Små retter stor smag


  • Aperitif
  • Aperitif Grillede asparges med kapersvinaigrette
  • Rejer i hvidløg
  • Batbout – Marokkansk fladbrød
  • Muhammara – Grillet peberfrugtedip
  • Fritto misto, friterede grøntsager
  • Bagte æbler med nødde-rosin fyld
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Việt Nam


  • Aperitif
  • Pho – Vietnalesisk nationalsuppe
  • Rispapirsruller med kylling, friske grøntsager & urter
  • Salat med oksekød & asiatisk vinaigrette
  • Frugtsalat med citrongræs- & limesirup
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Sliders


  • Aperitif
  • Sprød fiskeburger med sauce tartar
  • Umamiburger med svampe og parmesan
  • Ost & bacon burger med friterede løgringe
  • ”Five dollar shakes”
  • Til maden serveres der kolde IPA’er fra Husbyggeriet Herslev. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Julemenu


  • Aperitif
  • Æbleskiver med æble, løg og bacon
  • Stegt sild med dukkah, brændte løg og karsemayo
  • Porchetta, asiatisk inspireret rødkålssalat og agurkesalat
  • Semi Fredo med grød, kirsebærsauce og ristede mandler
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Indisk Inspiration

 

  • Onion bhaji med raita
  • Fish tandoori med frisk agurkesalat og urter
  • Murgh Makhani (Butter chicken)
  • Nemt naan
  • Kulfi med kardemomme og mango
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Rule Britainnia!

  • Aperitif
  • “Watercress soup” w/ smoked haddock
  • “Toad in the hole” w/ union gravy
  • “Fish n’ Chips” w/ mushy peas & tartar sauce
  • “Bread and butter pudding” w/ cinnamon and apples
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Alt Godt Fra Havet

  • Aperitif
  • Ceviche på sæsonen fisk
  • Fiskesuppe på muslinger, fisk og jomfruhummer
  • Stegt fisk, blomkålspure, ærteskud, flæskesvær og grøn olie
  • Crumble med sæsonen frugter eller bær
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Hai Sensei

  • Aperitif
  • Tempura – japansk stir fry af sæsonen bedste grøntsager og soyadip
  • Takoyakies med blæksprutte mayo, okonomiyaki-sovs og katsuobushi
  • Ramen med svin/kylling, hjemmelavede dashi og hjemmelavede nudler
  • Stegte og dampede gyoza med dip
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Smørrebrød

  • Aperitif
  • Boghvedeflager med dildcreme og rogn
  • Klassisk bøf tatar, sprøde kartoffelchips og æggeblomme
  • Lakridslaks med fennikel
  • Kartoffel på rug med røget mayo
  • Arme riddere og is a la minute lavet på flydende nitrogen
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Sæson: Forår

  • Aperitif
  • Blinis med stenbidderrogn, creme fraiche, løg og urter
  • Hjemmebagt tartelet med asparges i veloute og sæsonens urter
  • Helstegt rødspætte med nye kartofler og hjemmerørt remoulade
  • Rabarbercrumble med mascarponecreme
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Sæson: Efterår

  • Aperitif
  • Stegt kål i sæson med confiteret æggeblomme, hasselnødder og gammel knas
  • Hjemmebagt tartelet med svampe i veloute og sæsonens urter
  • Stegt gråand, glaseret skorzonerrod, rødbedesauce med røget marv og syltede løg
  • Æble/pære kage med timian og pisket creme fraiche
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Vegetariske vidundere

  • Aperitif
  • Sprød Filodej med Piment D’espelette
  • Bagte rødbeder med æble/havesyre sauce.
  • Grillet Spidskål med brunet smør og hasselnødder
  • Pocheret pære med jernurt-iscreme og mazarinkage
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Grillbaren

  • Aperitif
  • Ristet hotdog i nye gourmet klæ´r
  • Forårsrulle med soya og hjemmelavet sursød
  • Bøfsandwich med remo, agurkesalat, ristede løg og sovs
  • Gammeldavs isvaffel med is og hjemmelavet guf og syltetøj
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

Sæson: Vinter

  • Aperitif
  • Friteret jordskokkeskaller fyldt med jordskokkemos med rygesost og dild
  • Rimmet lange med glaskål, yoghurt og brøndkarse
  • Kalvehaler i savoykål med 50/50 kartoffelmos
  • Citrusfromage med pistacienødder og krystalliseret hvid chokolade
  • Til maden serveres der kolde øl fra eget bryghus. Man kan selvfølgelig også sagtens få et glas vin. Læs mere her.

PRISKLASSE B


Bøf og Bajere 1


  • Aperitif
  • Rørt tartar, med hjemmelavede chips.
  • “Sous videt” svinebryst med æble, fennikel salat
  • Bøf af modnet oksekød med hjemmelavet bearnaise og bagte tomater
  • Frisk frugt med mascarpone-råcreme
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget Bryghus, som passer til maden. Man kan selvfølgelig også få et glas vin eller lemonade. Læs mere her.

Bøf og Bajere 2


  • Aperitif
  • Carpaccio med rucola og pinjekerner & parmesan
  • Hjemmelavede æble & timian pølser med spidskåls-coleslaw
  • Beef Wellington med sauce Bordelaise og bagte tomater
  • Syltede pærer med råcreme
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget Bryghus, som passer til maden. Man kan selvfølgelig også få et glas vin eller lemonade. Læs mere her.

Bagekursus

  • Hvedebrød med køkkenets egen surdej
  • Knækbrød med kerner og gryn
  • Timms rugbrød på surdej og mørkt øl
  • Brunsviger a la Fyn
  • Klassisk brioche – kan bruges til burger/hotdog/etc.
  • Der vil være mad undervejs: Charcuterie og gode oste til knækbrødet og braiseret øko-gris til vores friskbagte briochebolle
  • Til menuen serveres vores hjemmelavede limonade, hjemmebryggede øl og gode vine. Læs mere her.
  • OBS: Afvikles kun i tidsrummet 9 – 16 på hverdage

Kagekursus

  • Churros med chokoladesauce
  • Croquembouche med karamelslør
  • Lagkage med mousse af sæsonens bær, overtrukket med glace og marcipanroser
  • Baked Alaska med passionfrugt, italienske marengs og mørk rom
  • Til menuen serveres vores hjemmelavede limonade, kaffe, te, hjemmebryggede øl og gode vine. Læs mere her.
  • OBS: Afvikles kun i tidsrummet 9 – 16 på hverdage

PRISKLASSE C


Den Lille Kemiker 1


  • Aperitif
  • “Snyde-æbleskiver” med flormelis og syltetøj
  • Pannacotta med rogn el. laks, ærtesfære, salte agurker & røg
  • Dekonstrueret klassisk dansk torsk
  • Citroncreme, lakrids is á la minute, knas og perler
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Den Lille Kemiker 2


  • Aperitif
  • Knas og Kammusling: Puffede ris med blæksprutteblæk, brændt kammusling, hummermayo og kørvel
  • ”Sol over Gudhjem”: Panko-paneret sild, rygeost, purløgsolie, ristet rugbrød og vagtelæggeblomme ”Sous vide”
  • Stegt flæsk med persillesovs ver. 2.0: Sous vide brystflæsk, 3 x kartofler, persille og  rødbede – broken gel
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Skandinavisk Gourmet


  • Aperitif
  • Sprød kyllingeskind med creme af stenbiderrogn, bagte radisser & ristet rugbrød
  • Rimmet torske-tatar med blomsterkarse, baconstøv & stikkelsbærgele
  • Lammekrone ”Sous-vide” hø-bagte beder, bede crudite, brændte løg & røget smør
  • Fåreyoghurtis al’a minute på brændt æblepure, ”by-bi” honning crunch & urtesirup
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Gourmet i Verdensklasse


  • Aperitif
  • Sprøde risflager med østersemulsion af Rasmus Munk
  • Friteret æg med caviar og havesyresauce af Per Hallundbæk
  • Skovdue med kirsebærsauce, rød syre og amarant af Mark Lundgaard
  • Pistacie med timian og biodynamisk mælk af Brian Mark Hansen
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Masterchef

  • Aperitif
  • Vælg mellem 3 forskellige temaer – Nordisk, Fransk eller Italiensk
  • Smagstest
  • Mysterybox
  • Kokkens efterfølger
  • Dessert med flydende nitrogen
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

Skandinavisk Gourmet Vol.2.

  • Aperitif
  • Sprød jordskokkeskal med jordskokke kompot, revet trøffel og lagret ost.
  • Tatar af tørmodnet dansk kødkvæg i sorte og røde nuancer med fermenteret hvidløg, solbær og sprød flage med hvidløgskul.
  • Skindstegt Sandart med brændt gulerodspure, havtorn og sauce på reduceret creme fraiche og gulerodssaft.
  • Iscreme på ristet hø med blåbær, jernurt og imiteret hø.
  • Til menuen serveres øl, vin og hjemmelavede lemonader. Læs mere her.

COCKTAILKURSUS

Cocktailkursus 1

  • Old Fashioned – Bourbon, appelsin og bitters
  • Williams Daiquiri – Pære, rom, lime og sukker
  • Pisco Sour – Picso, lime, sukker og æggehvide
  • Der vil være lette snacks undervejs

Cocktailkursus 2

  • Rom Manhatten – Mørk rum, vermouth, bitter
  • Clover Club – Gin, vermouth, hindbær
  • Caipirinha – cachaca, lime, sukker
  • Der vil være lette snacks undervejs

Cocktailkursus 3

  • Negroni – Gin, vermouth, campari
  • Sidecar – cognac, triple sec, citronsaft
  • Mai Tai – Hvid rom, mørk rom, orange curaçao, orgeat sirup, lime juice
  • Der vil være lette snacks undervejs