Giv en Oplevelsesgave til en du holder af

Oplevelser fylder mindre i skuffen men mere i hukommelsen – giv en oplevelse til en du holder af

Et gavekort til Timm Vladimirs Køkken er den perfekte gave. Vi har mere end 30 forskellige madkurser på programmet. Så der skulle være en mulighed for at gøre amatørkokken, livsnyderen eller den bage/kageglade tilfreds.

Vores menuer spænder vidt, så uanset om man er til store bøffer, de historiske klassikere eller har lyst til at kaste sig over det molekylære-køkken, så har vi det på hylderne. Du kan også købe et gavekort til et af vores pixikurser, som er et to-timers madkursus til en skarp pris, hvor vi sammen laver to-retter, eller går i dybden med eks. den perfekte burger eller hotdog. Vi til byder også kurser i øl-brygning og til cocktails. Drømmer du om at lave dit eget øl eller lære hvordan man shaker den perfekte cocktails, så kan et gavekort være startskuddet til at komme i gang.

 

Skulle modtageren af gavekortet ønske at booke plads på et kursus, der er dyrere end værdien på gavekortet, kan differencen betales med kreditkort.

Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs vores handelsbetinger.

Pixikurser

545,-

Vores pixikurser er et to-timers madkursus, der typisk afholdes lørdag og søndag formiddag. Det kan f.eks. være Hotdog Pixi, New Nordic Pixi eller Cocktailkursus.

Prisklasse A

995,-

Kan anvendes til størstedelen af alle vores madkurser. Det kan f.eks. være Italienske Klassikere eller Franske Fristelser. De afholdes primært lørdage og søndage.

Prisklasse B

1.095,-

Kan anvendes til Bøf og Bajer Vol 1 +2, Bagekursus og Kagekursus. De afholdes primært lørdage og søndage.

Prisklasse C

1.195,-

Passer til vores molekylære kurser, herunder Den Lille Kemiker I & II samt dem der skal forkæles med Skandinavisk Gourmet eller Gourmet i Verdensklasse. De afholdes både på hverdage samt lørdage og søndage.

Ølbrygning

1.395,-

Perfekt til ham eller hende der ønsker at lære hvordan man brygger sit eget øl. Afholdes primært om søndagen.

Angiv beløb

Du kan også vælge, hvilket beløb du
ønsker at give et gavekort på. Husk at
gavekortet kun kan bruges til køb af madkurser.