
List of Begivenheder
Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Việt Nam – Vietnamesiske retter
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Det er hverken svært eller tidskrævende at tilberede vietnamesiske retter. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
Alt godt fra havet
Fisk er en fantastisk råvarer, som mange desværre går uden om i troen at der er svært at forberede og tilberede.. Men sandheden er en helt anden. Fisk er lækkert, frisk og nemt at gå til og det vil vi give vores helt eget bud på.
Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Nyt Nordisk PIXI
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Italienske Klassikere – PIXI
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Skandinavisk Gourmet
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Gourmet i Verdensklasse
Vi elsker mad og vi elsker kokke! På dette kursus har vi fået 4 af landdets bedste køkkenchefer til, hver at give en af deres signaturopskrifter , som vi vil omsætte til et madkursus i verdensklasse.
Sæson: Vinter
I sne står urt og busk i skjul. Jo jo, det er fint nok. Men bare det også ender på tallerkenen, og det gør det heldigvis på vores nye sæsonkursus – Vinter. Glæd jer til et kalorie-ridt på ryggen af den kolde årstid, hvor der både skal braiseres, friteres, steges og ikke mindst spises.
Tapas
Alle elsker at sidde og nippe til en masse småretter, dyppe brød i lækre saucer og hygge sig med god vin. Det er præcis det vi gør på dette kursus, hvor du lærer at lave en masse små lækre retter.