
List of Begivenheder
Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Alt godt fra havet
Fisk er en fantastisk råvarer, som mange desværre går uden om i troen at der er svært at forberede og tilberede.. Men sandheden er en helt anden. Fisk er lækkert, frisk og nemt at gå til og det vil vi give vores helt eget bud på.
Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Nyt Nordisk PIXI
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Skandinavisk Gourmet
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Sæson: Vinter
I sne står urt og busk i skjul. Jo jo, det er fint nok. Men bare det også ender på tallerkenen, og det gør det heldigvis på vores nye sæsonkursus – Vinter. Glæd jer til et kalorie-ridt på ryggen af den kolde årstid, hvor der både skal braiseres, friteres, steges og ikke mindst spises.
Tapas
Alle elsker at sidde og nippe til en masse småretter, dyppe brød i lækre saucer og hygge sig med god vin. Det er præcis det vi gør på dette kursus, hvor du lærer at lave en masse små lækre retter.
Bøf & Bajere Vol. 2
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
El sabor de México
Det mexicanske køkken er for alvor på vej ind på den gastronomiske scene og køkkenet er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
Franske Fristelser Vol. 1
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!