
List of Begivenheder
Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
Gourmet Hotdogs PIXI
I mere en 100 år, har den danske hotdog været elsket af alle! Selvom antallet af danske pølsevogne er dalet drastisk, så lever hotdoggen stadigvæk til trods fra konkurrencen fra hamburgeren og shawarma.
Den Lille Kemiker Vol. 1
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
Franske Fristelser Vol. 1
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Hai Sensei
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ
Việt Nam – Vietnamesiske retter
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Det er hverken svært eller tidskrævende at tilberede vietnamesiske retter. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Alt godt fra havet
Fisk er en fantastisk råvarer, som mange desværre går uden om i troen at der er svært at forberede og tilberede.. Men sandheden er en helt anden. Fisk er lækkert, frisk og nemt at gå til og det vil vi give vores helt eget bud på.
Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Nyt Nordisk PIXI
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.