vælg lokation


 

Gavekort

DKK 495,00DKK 1.345,00

DKK 495,00
DKK 945,00
DKK 1.045,00
DKK 1.145,00
DKK 1.345,00
Kategori:

ÅRETS JULEKAMPAGNE – KØB ET GAVEKORT OG MODTAG ET GRATIS EKSEMPLAR AF EN AF TIMM VLADIMIRS TO KOGEBØGER. DU MODTAGER EN VOUCHER PR. MAIL, SAMMEN MED DIT BESTILTE GAVEKORT. GLÆDELIG JUL.

Kampagnen kører indtil d. 24. December, og voucheren kan ikke ombyttes til kontanter.

GIV ET GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF

Et gavekort til Timm Vladimirs Køkken er den perfekte gave. Størrelsen passer altid, og et gavekort strammer aldrig om livet.

I Timm Vladimirs Køkken har vi mere end 20 forskellige madkurser at vælge imellem, så uanset om du er til store bøffer, de historiske klassikere eller har lyst til at kaste dig over det molekylærekøkken, så har vi det på hylderne.  Du kan også købe et gavekort til et af vores pixikurser, som er et to-timers madkursus til en reduceret pris, hvor vi sammen laver to-retter, eller går i dybden med eks. den perfekte burger eller hotdog.

Som noget nyt tilbyder vi også kurser i ølbrygning og cocktailskurser. Drømmer du om at lave dit eget øl eller lære hvordan man shaker den perfekte cocktails, så kan et gavekort være startskuddet til at komme i gang.

HUSK:

Vi sender ikke længere vores gavekort med posten. Men har istedet gjort os umage for at tilbyde fire forskellige gavekortsdesign, som man selv kan udfylde og printe efterfølgende. På den måde kan vi sikre, at du kan købe, designe og modtage en gavekort på dagen, og ikke længere er afhængige af at et gavekort skal komme med posten.

Du kan her læse mere om vores gavekort og hvad de kan bruges til. Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs vores handelsbetinger

TIMM VLADIMIRS KØKKEN ØVELSE GØR MESTER +45 28 14 29 37
kontakt@timmvladimirskoekken.dk
Udfyld nedenstående, så ringer Kenneth eller Mikkel tilbage til dig!

Dit navn (skal udfyldes)

Dit nummer (skal udfyldes)