Sliders er miniburgere med stor smag og format. Oprindeligt dækker begrebet ``Sliders`` over små burgere, som er blevet serveret som små smagsprøver.
Burgeren som vi kender den har gennemgået en stor udvikling, siden de første fastfood-restauranter ramte Danmark for små 40 år siden. Burgeren er i dag ikke til at komme uden om, er har været under konstant udviklet. Den er blevet forfinet, toptunet og det næste skridt er sliders, som er mini-burgere, hvor du i stedet for en stor, spiser tre små.
Glæd dig til vores bud på tre fantastiske sliders, som kommer hele smagsuniverset rund.
”Vi har lavet det grove, du laver det sjove”
Menuen
På kurset kommer du til at lave følgende:
- Aperitif
- Sprød fiskeburger med sauce tartar
- Ost & bacon burger
- Umamiburger med svampe og parmesan
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her
Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
Underviser
En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.
