Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

null

I spritnye lokaler ved Aarhus havn

Vi har tre funktionelle kursuskøkkener med plads til over 100 personer. Vi har en lys og veludstyret lounge, som i dagstimerne bruges til møder og konferencer. Så har vi havnen, som er med til at give den atmosfære, som passer ind i vores DNA. Kan det bliver bedre? Ikke for os.

TEAMET BAG

Vi har efterhåndet fået opbygget et hold af medarbejdere, som bare passer perfekt ind i vores tilgang til mad, læring og formidling. I madskolen i Aarhus har vi ca. 10 undervisere og 10 assistenter, foruden en afdelingsleder og en sælger. Et hold som er garant for den gode oplevelse i køkkenet på et madkusus. De sørger for alt. Lige fra den indledende kontakt og de gode spørgsmål. Til når selve dagen kommer, hvor forventningsfulde gæster glæder sig til at trække i forklædet og kaste sig over udfordringerne, og til når der skal ryddes af, vaskes op og gøres klar til endnu en ny dag, med nye madkurser og nye gæster.

Vi håber at, se dig i vores skønne lokaler. Enten med forklædet på, som gæst på et madkursus, ellers skal du være mere end velkommen til at stikke hovedet ind og hilse på, hvis du går forbi en dag.

Vi ses på havnen.

Vores team

Administration

Maija Ibsen
Maija S. Ibsen

Salgs- & Netværkskoordinator

AARHUS

Sebastian Kühnel
Sebastian Kühnel

Afdelingsleder
AARHUS