Timm Vladimirs Køkken - Valby

null

Besøg vores køkken en spytklat fra Valby Station

Valby, 10 minutter fra Kongens København. Der hvor det hele begyndte i 2012. Madskolen Timm Vladimirs Køkken så dagens lys i urbane moderne lokaler klods op ad Valby Station. Dette var allerede dengang medvirkede til, at det var nemt for vores gæster at komme til og fra vores lokaler.

 

Den gang i den spæde start havde vi kun ét kursuskøkken med plads til ca. 25 personer, hvorimod vi i dag har tre kursuskøkkener, en lounge som bruges til dagsarrangementer og et velfungerede bryghus, hvor vi ca. brygger 50.000 liter øl, som serveres for vores gæster i såvel Valby som Aarhus. Personalestaben er også røget i vejret. Dengang da alt var nyt, og der kun var ét madkursus pr. aften, var der kun tre personer i gang. Timm klarerede selv de daglige indkøb og sammen med en assistent forestod de også selv opbakningen og klargøringen til kurset. Ja og undervisningen klarede Timm skam også selv. Siden hen er der sket meget. Selvom Timm ganske ofte selv hopper i forklædet, så er der nu mere end 15 dedikerede undervisere i Valby med mange forskellige baggrund.

Vores undervisere

Nogle er kokke med de fleste er almindelige “madnørder”, dog med alle tre ting til fælles. De kan formidle en oplevelse. De kan lave mad og lære fra sig, og så kan de få folk til at føle sig hjemme. Tre vigtige grundsten, når man træder ind i vores madskole. Foruden undervisere har vi ca. 20 assistenter, som både er med på madkurser, men som også er med til at gøre alt klar inden da. I Valby sidder også den daglige administration, som sørger for booke gæsterne ind, og sørge for alle de andre projekter, som vi altid har gang i. Så alt i alt er Valby stadigvæk moderskibet med den forkromede kommandobro, som har kontakten til satellitten i form af vores madskole i Aarhus.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores madskole i Valby. Husk at I altid er velkommen til at kigge indenfor, hilse på og se vores lokaler. Og skal du på madkursus, så husk at lade bilen stå. Toget kører lige ved siden af.

Vores team

Direktion

Timm Vladimir

Direktør

Kenneth Søndergaard

Adm. Direktør

Administration

Christian

Digital Koordinator

 

Tue Olsson

Afdelingsleder/Køkkenchef

VALBY

 

Mikkel Nielsen

Salgs- og Marketingschef

Joachim Elias Holgersen

Brygger

 

Undervisere

Mette Jessen
Carina Hansen
Camilla Marcelline
Nicolai Smith
Thomas Aaby Berdal
Rikke D. Jørgensen
August Berthelsen
Mathias E. Madsen
Louise Saggau

Assistenter

Charlotte Harrig
Frederik Madsen
Freja Hansen
Mikkel Alkjær
Katrine Lauridsen
Mads Boldt
Mads Green
Gustav Gerner
Caroline Delfs
Selma Bergendal
Oskar Winge Leisner
Laust Andersen
Ece Muslu