Dukkahpanerede sild

Vi danskere elsker sild. Og der ryger nok en del af årets ration ned, i denne julemåned. Her har jeg lavet et lidt anderledes bud på den klassiske stegte sild. Den tilbyder lidt varme krydderier, som bestemt klæder det ofte lide “flade” påskebord.

Bagels

Bagels er et skønt alternativ til de klassiske hjemmebagte boller, vi plejer at servere herhjemme i Danmark. Børn elsker den seje konsistens og hullet i midten, og de er slet ikke svære at lave.

Morgenboller

I weekenden bager Katrine altid en eller anden version af disse boller til morgenmad. Når hun tager dem ud af ovnen, får de lige lov at køle af i fem-ti minutter og så bliver de smurt og spist med fornøjelse.

Porchetta

Det er muligt, vi danskere går rundt og føler, at vi har (jule)patent på flæskesteg, men det er faktisk italienerne, der for alvor har fattet, hvad en rigtig flæskesteg går ud på… Og det smager fantastisk!

Æble/timian pølser

Alle elsker pølser, og i køkkenet er vi vilde med dem… Især de hjemmelavede. Det er ikke så svært og det koster ikke en formue i udstyr for at komme igang med pølsemageriet.