kulinariske

oplevelser

hjemme hos dig

Lækre kulinariske oplevelser i egne rammer

vælg den menu der passer til jer

Selvom madkurser er vores kerneområde, så elsker vi også cateringopgaver. Vi opererer med et sæsonbestemt køkken og en sæsonbestemt menuer, som kommer i en tre- eller fem retters menu. Begge menuer har fokus på lokale, bæredygtige og gode råvarer, som repræsenterer netop den årstid, som vi befinder os i.  Menuerne  bestilles til afhentning i vores afdeling på Amager – eller du kan vælge at bestille en kok, som leverer menuer, opvarmer og anretter hjemme hos dig. Vores minimum bestilling er 20 kuverter. Når du afhenter dine menuer er alt tilberedt -du skal bare opvarme nogle af elementern. Vi vedlægger natuligvis en overskuelig vejledning, så du opnår et perfekt resulttat.

JULEMENU 

Tre retters sæsonmenu 325 kr. pr kuvert (min. 20 kuverter)

Tre skønne retter som passer til flertallet. En menu som er til at forstå, og som er vores take på moderne suppe-steg og is – bare i vores helt egne Timm Vladimirs Køkken klær.

menuen

Røget laks m. variationer af rødbeder, sennepsmayo og røgede saltede mandler


Sprødt bryst af gris med stegte kartofler vendt i urtesmør, rød spidskålssalat med appelsin, hasselnødder og sauce blanquette


Timms risalamande med puffede ris og kirsebær


Til menuen serveres vores hjemmelavede brød og pisket smør

JULEMENU

Fem-retters sæsonmenu 425 kr. pr. kuvert (min. 20 kuverter)

Sæt tænderne i fem fantastiske retter, som alle kan lide og forstå. I denne menuer skruer vi lidt op for niveauet, og tilføjer to ekstra retter, som i sidste ende  giver den lidt mere “svung” på tallerknen.

menuen

Røget laks m. variationer af rødbeder, sennepsmayo og røgede saltede mandler


Paneret rødspætte med urte-remoulade og friterede capers


Confiteret andebryst med smørpocheret porre, stegt julesaltet vendt i stegt porreolie, tyttebær, jordskokkechips og glace smagt til med julekrydderier


Sprødt bryst af gris med stegte kartofler vendt i urtesmør, rød spidskålssalat med appelsin, hasselnødder og sauce blanquette


Timms risalamande med puffede ris og kirsebær


Serveres med to slags brød og pisket smør

kontakt os