Private arrangementer for enhver smag

null

Om du er nybegynder eller øvet amatørkok, så har vi helt sikkert et kursus for dig

Hvorfor ikke gøre dette års fødselsdag, familieudflugt eller sommerfest til noget helt særligt? Skift de færdiglavede lagkagebunde ud med en kulinarisk oplevelse, hvor du og dine gæster kan hygge jer med at prøve jeres køkkentekniske kunnen af. Uanset hvad I søger, så lover vi at give jer en oplevelse, der sent vil blive glemt.

ÅBENT MADKURSUS MED ANDRE AMATØRKOKKE

Ønsker du en skøn oplevelse i køkkenet med vennerne, kæresten eller familien, så tjek vores kursuskalenderen for kurser i enten København eller Aarhus. Tag et kig i kursuskalenderen for at se hvilke kurser vi tilbyder, og køb dine pladser direkte på hjemmesiden.

PRIVAT MADKURSUS I EGET KURSUSKØKKEN I VALBY ELLER AARHUS

Er du på jagt efter et “lukket” madkursus for dig og dine gæster I Timm Vladimirs Køkken, så skal du overveje et privat madkursus i eget køkken. Du vælger datoen, tidspunktet og ikke mindst hvilken menu, som du og dine gæster vil kaste sig over. Så er det bare at sende invitationen ud, og begynde at glæde sig.

FØDSELSDAG, BRYLLUP, KONFIRMATION ELLER CATERING

Står I lige og mangler de perfekte uformelle rammer til den næste store begivenhed, så kan du overveje Timm Vladimirs Køkken. Vi hjælper med at skræddersy din dag eller aften. Skal omdrejningspunktet være et madkursus eller skal vi klare menuen, tilberedningen og serveringen, så gør vi gerne det. 

EKSTRA – POLTERABEND I TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Vi hjælper også gerne til med at gøre jeres polterabend helt uforglemmelig. Vi skruer op for et to-timers Masterchef-madkursus til at kickstarte jeres dag. Hvad med at udfordre bruden eller gommen på deres gastronomiske kunnen i Franske Fristelser, Italienske Klassikere eller Nyt Nordisk?

Pakkeløsninger for private arrangementer

privat-madkursus-ny

Privat madkursus i Valby eller Aarhus

 • Madkursus for op til 86 personer
 • Afholdes alle dage undtagen fredag
 • 4 timers varighed
 • Mulighed for udvidet åbningstid og cocktailkursus
 • Vælg imellem over 20 forskellige menuer, se alle menuer her
 • Øl, vand og vin er inkluderet i prisen
 • Øl fra eget bryghus

Priser fra 1045 kr. pr. deltager
Priserne er inkl. moms og husk! vi fakturerer for min. 18 deltagere & fredag er der 150 kr. tillæg pr. person

Masterchef-ny

Polterabend som Masterchef

 • Polterabend for op til 52 personer
 • Afholdes lørdage i tidsrummet 10.00 – 14.00
 • 2 timers varighed
 • Kokkens efterfølger og Mysterybox
 • Øl, vand og vin er inkluderet i prisen
 • Øl fra eget bryghus

Priser fra 595 kr. pr. deltager
Priserne er inkl. moms og husk! vi fakturerer for min. 14 deltagere

Ud_af_huset_event-ny

Timm Vladimirs Event kommer til jer

 • Catering & Events
 • Bryllupper
 • Fødselsdage
 • Jubilæum
 • Barnedåb
 • Konfirmation

Priser fra 595 kr. pr. deltager
Priserne er inkl. moms og husk! vi fakturerer for min. 14 deltagere

VIL DU VIDE MERE?

  F.A.Q.

  Selvom vi altid prøver at kommunikere klart og tydeligt, så kan det ske, at der er noget vi overser. Her er de seks spørgsmål, som oftest støder på fra vores gæster.

  Er det Timm som underviser os?

  Nej, Timm er en travl herre, og vi har så mange gæster, at det ikke kunne gå op. Man kan tilkøbe Timm, som underviser hvis han er ledig. Det koster 5000 kroner inkl. moms.

  Hvornår bliver kurset afholdt?

  Vores åbne kurser i kursuskalenderen bliver afholdt hvis der er min. 12 personer tilmeldt. Vi bestræber os altid på at afholde kurserne, men få gange er der simpelthen ikke nok tilmeldte. Senest to dage før arrangementet vil vi kontakte dig, hvis kurset ikke bliver afholdt. Hører du ikke fra os? Så bliver kurset afholdt.

  Hvordan foregår en aften i Timm Vladimirs Køkken?

  En aften i Timm Vladimirs Køkken er en aften i hyggens tegn. I ankommer til køkkenet til den aftalte tid, eller måske 10 min. før. Herefter vil vores engagerede underviser byde jer velkommen og fortælle om aftenens forløb. Så er det tid til at gå i køkkenet og lave en masse dejlig mad. Vi er stolte af at være en madskole hvor man rent faktisk lærer at lave mad. Derfor arbejder man sammen to og to i teams, og alle laver alle retter. Vi laver altid det grove, da vi tror på at I sagtens kan finde ud af at skrælle kartofler og måle mel op i gram, men I får lov til at lave alt det sjove.

  Hvordan foregår Masterchef?

  Skal din aften være en smule mere speciel, og er konkurrencer lige noget for dig og dine gæster, så skulle I prøve vores Masterchef event. Her vil I kunne vælge i mellem temaerne Nyt Nordisk, Franske Fristelser og Italienske Klassikere. I vil få lov til at dyste mod hinanden i forskellige discipliner, som man kender fra det populære tv-program. Glæd jer til tempo, når vi laver kokkens efterfølger. Lad kreativiteten spirer når i skal prøve kræfter med den svære Mystery Box, hvor vi præsentere tre hemmelige ingredienser, som skal indgå i den ret, som i udtænker. Selvfølgelig er der en lækker præmie til det vindende team.

  Hvis man kommer alene, hvem skal man så arbejde sammen med?

  I køkkenet arbejder man altid sammen to og to. Langt de fleste af vores gæster kommer altid min. 2 personer, som allerede kender hinanden, og de arbejder naturligvis sammen. Men vi oplever også at flere kommer alene, og her sætter vi altid folk sammen og selvom det kan virke lidt grænseoverskridende, så ender det altid godt. Det er netop en del af den magi, som findes i køkkenet. Man lærer hinanden at kende fordi vi har samme interesse i mad og fælleskab.

  Allergier, Religion og Menu-hensyn

  Vi har mere end 25 menuer at vælge imellem. Skulle der være et par hensyn i forhold til gæsterne, så kan vi løse det, uanset om det drejer sig om laktose, gluten, veganer, vegetar, religion, etc. Vores køkkenchefer bestræber sig altid på at løse hensyn og gøre gæsterne glade, hvis vi har fået det oplyst 14 dage før arrangementet. Men vi kan ikke garantere, at alternativet er “samme ret”, som er på den valgte menu. Men vi forsøger at løse det, udefra sæson og råvaretilgængelighed.