Tarte Tatin med æbler og røget smør
Tarte Tatin er en fantastisk opfindelse fra det franske køkken. Med et minimum af indsats og en lille håndfuld gode ingredienser, kan man på ganske kort tid fremtrylle de mest fantastiske mad- og desserttærter.
Tarte Tatin er en fantastisk opfindelse fra det franske køkken. Med et minimum af indsats og en lille håndfuld gode ingredienser, kan man på ganske kort tid fremtrylle de mest fantastiske mad- og desserttærter.
Jeg elsker estragon! Det er et utrolig versalilt krydderi, som kan bruges til forbløffende mange ting, både i det salte og i det søde køkken. De fleste tænker nok bearnaise, når de hører estragon.
Da vi skulle forklare vores Amerikanske venner, hvad hindbærsnitter var og hvad de hed, kom vi lidt i problemer, for hvad hedder de mon på engelsk? Vi endte med at kalde dem “rasberry cuts”…
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.