
januar 2021
Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Læs mere »Alt godt fra havet
Fisk er en fantastisk råvarer, som mange desværre går uden om i troen at der er svært at forberede og tilberede.. Men sandheden er en helt anden. Fisk er lækkert, frisk og nemt at gå til og det vil vi give vores helt eget bud på.
Læs mere »Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Læs mere »Nyt Nordisk PIXI
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Skandinavisk Gourmet
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Læs mere »februar 2021
Sæson: Vinter
I sne står urt og busk i skjul. Jo jo, det er fint nok. Men bare det også ender på tallerkenen, og det gør det heldigvis på vores nye sæsonkursus – Vinter. Glæd jer til et kalorie-ridt på ryggen af den kolde årstid, hvor der både skal braiseres, friteres, steges og ikke mindst spises.
Læs mere »Tapas
Alle elsker at sidde og nippe til en masse småretter, dyppe brød i lækre saucer og hygge sig med god vin. Det er præcis det vi gør på dette kursus, hvor du lærer at lave en masse små lækre retter.
Læs mere »Bøf & Bajere Vol. 2
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
Læs mere »El sabor de México
Det mexicanske køkken er for alvor på vej ind på den gastronomiske scene og køkkenet er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
Læs mere »Franske Fristelser Vol. 1
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Læs mere »Cocktailkursus 1
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi synes det er noget som du også skal lære. På cocktailkurset lærer du at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af aftenens bartender.
Læs mere »Den Lille Kemiker Vol. 2
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
Læs mere »Ølbrygning
Vi elsker øl, og nu er vi klar til at hjælpe dig i gang med din egen ølproduktion. Vi guider dig igennem. Start dit eget bryg op, tag det med hjem - og glæd dig til at nyde dit eget håndbrygget øl.
Læs mere »Vegetariske vidundere
Hovedparten af os elsker kød, og vi er vokset op med at grøntsager altid et tilbehør til kødretten. På vores nye kursus vender vi det hele lidt på hovedet. Her lader vi det grønne spille hovedrollen. Vi garanterer et fantastisk velsmagende vegetarisk kursus med masser af grønt, spændende teknikker og pakket med intens velsmag.
Læs mere »Italienske Klassikere Vol. 1
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Nyt Nordisk Vol. 1
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Italienske Klassikere – PIXI
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Indisk Inspiration
Det indiske køkken er unikt. Det er krydret, farverigt og meget varieret. I nordindien spises der mere brød og kød, og i det sydlige Indien er mere fokus på grøntsager. Men glæd dig til at opleve inspirerende indisk.
Læs mere »Bøf & Bajere Vol. 2
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Hai Sensei
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ
Læs mere »Ølsmagning
Øl har altid været en del af den danske historie og tradition. I marts 2017 etablerede vi vores eget bryghus, og på vores ølsmagning kan du glæde dig til at smage seks fantastiske øl, som både rummer tradition, fornyelse og velsmag.
Læs mere »Skandinavisk Gourmet Vol. 2
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Læs mere »Hai Sensei – Pixi
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ
Læs mere »Vinterferiens sjoveste madskole – Valby
I Timm Vladimirs Børnekøkken, er vi klar til at tage imod alle madinteresserede børn og invitere dem indenfor i en sjov og anderledes madskole.
Læs mere »Franske Fristelser Vol. 2
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Læs mere »Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Læs mere »Cocktailkursus 1
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi synes det er noget som du også skal lære. På cocktailkurset lærer du at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af aftenens bartender.
Læs mere »Italienske Klassikere Vol. 2
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Sæson: Vinter
I sne står urt og busk i skjul. Jo jo, det er fint nok. Men bare det også ender på tallerkenen, og det gør det heldigvis på vores nye sæsonkursus – Vinter. Glæd jer til et kalorie-ridt på ryggen af den kolde årstid, hvor der både skal braiseres, friteres, steges og ikke mindst spises.
Læs mere »Tapas
Alle elsker at sidde og nippe til en masse småretter, dyppe brød i lækre saucer og hygge sig med god vin. Det er præcis det vi gør på dette kursus, hvor du lærer at lave en masse små lækre retter.
Læs mere »Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
Læs mere »Gourmet i Verdensklasse
Vi elsker mad og vi elsker kokke! På dette kursus har vi fået 4 af landdets bedste køkkenchefer til, hver at give en af deres signaturopskrifter , som vi vil omsætte til et madkursus i verdensklasse.
Læs mere »Bøf & Bajere – PIXI
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Kagekursus
Skal det være sødt og syndigt? Så har vi løsningen. Nu har vi kagekurset til dig, som altid gerne har villet kunne det, som de laver i bagedysten? Vi skal glace, støbe, brænde og ikke mindst spise en masse kage. Mums!
Læs mere »Bøf & Bajere Vol. 1
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Việt Nam – Vietnamesiske retter
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Det er hverken svært eller tidskrævende at tilberede vietnamesiske retter. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
Læs mere »Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Læs mere »Nyt Nordisk PIXI
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Smørrebrød
På vores smørrebrødskursus skal du prøve både de traditionelle og moderne stilarter indenfor smørrebrød. Du kan se frem til en dejlig madoplevelse, hvor vi skal lave en forret, tre forskellige stykker smørrebrød fra bunden og en lækker dessert.
Læs mere »Skandinavisk Gourmet
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Læs mere »marts 2021
Gourmet Hotdogs PIXI
I mere en 100 år, har den danske hotdog været elsket af alle! Selvom antallet af danske pølsevogne er dalet drastisk, så lever hotdoggen stadigvæk til trods fra konkurrencen fra hamburgeren og shawarma.
Læs mere »Sæson: Forår
De fire årstider spiller en stor rolle for vores liv, og ikke mindst hvad vi spiser. For hvem glæder sig ikke til stenbiderrogn, de første nye kartofler, de danske jordbær og de store hvide asparges. Vi hylder sæsonens råvarer på dette nye kursus, hvor vi skal lave, spise og hylde de bedste råvarer, som forår og sommerkan byde på.
Læs mere »Italienske Klassikere Vol. 1
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Cocktailkursus 1
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi synes det er noget som du også skal lære. På cocktailkurset lærer du at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af aftenens bartender.
Læs mere »Bagekursus
Morgenstund har guld i mund - især hvis der er hjemmebagt brød i ovnen. Der findes ikke noget bedre end, at sætte tænderne i nybagt brød. Glæd dig til et kurset, med fokus på tips, teknikker og masser af smag.
Læs mere »Den Lille Kemiker Vol. 1
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
Læs mere »Italienske Klassikere – PIXI
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Alt godt fra havet
Fisk er en fantastisk råvarer, som mange desværre går uden om i troen at der er svært at forberede og tilberede.. Men sandheden er en helt anden. Fisk er lækkert, frisk og nemt at gå til og det vil vi give vores helt eget bud på.
Læs mere »El sabor de México
Det mexicanske køkken er for alvor på vej ind på den gastronomiske scene og køkkenet er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
Læs mere »American Diner
“American Diner” hylder den amerikanske madkultur. På kurset præsenteres du for en ærkeamerikansk menu i en uformel atmosfære, hvor smag og kvalitet går hånd i hånd.
Læs mere »Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
Læs mere »Skandinavisk Gourmet Vol. 2
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Læs mere »Bøf & Bajere – PIXI
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Italienske Klassikere Vol. 2
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Bøf & Bajere Vol. 2
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Læs mere »Hai Sensei – Pixi
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ
Læs mere »Rule Britainnia!
Ofte løber Frankring med kulinariske glorificering, men faktisk rummer det britiske køkken noget helt særligt. Glæd jer til et indblik i det britiske køkken, nye teknikker og et par gode pints. Well Blimey - it´s Easy Peasy.
Læs mere »Arabian Night
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
Læs mere »Franske Fristelser Vol. 1
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Læs mere »Cocktailkursus 1
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi synes det er noget som du også skal lære. På cocktailkurset lærer du at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af aftenens bartender.
Læs mere »Den Lille Kemiker Vol. 2
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
Læs mere »Ølbrygning
Vi elsker øl, og nu er vi klar til at hjælpe dig i gang med din egen ølproduktion. Vi guider dig igennem. Start dit eget bryg op, tag det med hjem - og glæd dig til at nyde dit eget håndbrygget øl.
Læs mere »Hai Sensei
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ
Læs mere »Franske Fristelser Vol. 2
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Læs mere »Bøf & Bajere Vol. 1
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser, og hvem kan ikke lide en kold øl! Ps. Kvinder er også velkomne!
Læs mere »Ølsmagning
Øl har altid været en del af den danske historie og tradition. I marts 2017 etablerede vi vores eget bryghus, og på vores ølsmagning kan du glæde dig til at smage seks fantastiske øl, som både rummer tradition, fornyelse og velsmag.
Læs mere »Sæson: Forår
De fire årstider spiller en stor rolle for vores liv, og ikke mindst hvad vi spiser. For hvem glæder sig ikke til stenbiderrogn, de første nye kartofler, de danske jordbær og de store hvide asparges. Vi hylder sæsonens råvarer på dette nye kursus, hvor vi skal lave, spise og hylde de bedste råvarer, som forår og sommerkan byde på.
Læs mere »Indisk Inspiration
Det indiske køkken er unikt. Det er krydret, farverigt og meget varieret. I nordindien spises der mere brød og kød, og i det sydlige Indien er mere fokus på grøntsager. Men glæd dig til at opleve inspirerende indisk.
Læs mere »Små retter stor smag
Prøv at droppe den portionsanrettede treretters menu, næste gang du får gæster, og lav i stedet for en masse små retter med stor smag, som du og dine gæster kan sidde og nyde over tid.
Læs mere »Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
Læs mere »Nyt Nordisk PIXI
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Skandinavisk Gourmet
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Læs mere »Vegetariske vidundere
Hovedparten af os elsker kød, og vi er vokset op med at grøntsager altid et tilbehør til kødretten. På vores nye kursus vender vi det hele lidt på hovedet. Her lader vi det grønne spille hovedrollen. Vi garanterer et fantastisk velsmagende vegetarisk kursus med masser af grønt, spændende teknikker og pakket med intens velsmag.
Læs mere »april 2021
Italienske Klassikere Vol. 1
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »El sabor de México
Det mexicanske køkken er for alvor på vej ind på den gastronomiske scene og køkkenet er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
Læs mere »Cocktailkursus vol. 3
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores nye cocktailkursus
Læs mere »Gourmet Hotdogs PIXI
I mere en 100 år, har den danske hotdog været elsket af alle! Selvom antallet af danske pølsevogne er dalet drastisk, så lever hotdoggen stadigvæk til trods fra konkurrencen fra hamburgeren og shawarma.
Læs mere »Kagekursus
Skal det være sødt og syndigt? Så har vi løsningen. Nu har vi kagekurset til dig, som altid gerne har villet kunne det, som de laver i bagedysten? Vi skal glace, støbe, brænde og ikke mindst spise en masse kage. Mums!
Læs mere »Nyt Nordisk Vol. 1
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Sæson: Forår
De fire årstider spiller en stor rolle for vores liv, og ikke mindst hvad vi spiser. For hvem glæder sig ikke til stenbiderrogn, de første nye kartofler, de danske jordbær og de store hvide asparges. Vi hylder sæsonens råvarer på dette nye kursus, hvor vi skal lave, spise og hylde de bedste råvarer, som forår og sommerkan byde på.
Læs mere »Việt Nam – Vietnamesiske retter
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Det er hverken svært eller tidskrævende at tilberede vietnamesiske retter. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
Læs mere »American Diner
“American Diner” hylder den amerikanske madkultur. På kurset præsenteres du for en ærkeamerikansk menu i en uformel atmosfære, hvor smag og kvalitet går hånd i hånd.
Læs mere »Cocktailkursus 1
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi synes det er noget som du også skal lære. På cocktailkurset lærer du at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af aftenens bartender.
Læs mere »Bagekursus
Morgenstund har guld i mund - især hvis der er hjemmebagt brød i ovnen. Der findes ikke noget bedre end, at sætte tænderne i nybagt brød. Glæd dig til et kurset, med fokus på tips, teknikker og masser af smag.
Læs mere »Gourmet i Verdensklasse
Vi elsker mad og vi elsker kokke! På dette kursus har vi fået 4 af landdets bedste køkkenchefer til, hver at give en af deres signaturopskrifter , som vi vil omsætte til et madkursus i verdensklasse.
Læs mere »Tapas
Alle elsker at sidde og nippe til en masse småretter, dyppe brød i lækre saucer og hygge sig med god vin. Det er præcis det vi gør på dette kursus, hvor du lærer at lave en masse små lækre retter.
Læs mere »Alt godt fra havet
Fisk er en fantastisk råvarer, som mange desværre går uden om i troen at der er svært at forberede og tilberede.. Men sandheden er en helt anden. Fisk er lækkert, frisk og nemt at gå til og det vil vi give vores helt eget bud på.
Læs mere »Franske Fristelser Vol. 1
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Læs mere »El sabor de México
Det mexicanske køkken er for alvor på vej ind på den gastronomiske scene og køkkenet er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
Læs mere »Nyt Nordisk Vol. 2
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
Læs mere »Cocktailkursus vol. 2
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. I Timm Vladimirs Køkken elsker vi cocktails så meget, at vi har lavet to nye kurser, hvor du kan lære at lave nye og sublime cocktails fra bunden
Læs mere »Skandinavisk Gourmet Vol. 2
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Maden laves med sæsonens bedste råvarer og teknikker.
Læs mere »Italienske Klassikere Vol. 2
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
Læs mere »Franske Fristelser Vol. 2
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
Læs mere »Hai Sensei
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk. 楽しむ
Læs mere »