danmarks st0rste
arrang0r af
madkurser
madkurser & oplevelser for alle
Velkommen til Timm Vladimirs Køkken, hvor vi med stolthed byder over 30.000 gæster om året velkommen til madkurser, firmaarrangementer og teambuildingoplevelser.
Vi har tre moderne køkkener i Valby, Kbh S og Aarhus og tilbyder mere end 30 forskellige mad- og cocktailkurser – fra autentiske italienske klassikere og japansk streetfood til store bøffer med hjemmelavet bearnaise.

konceptet for et madkursus hos os
Teamwork i køkkenet
I arbejder sammen i makkerpar – to og to (eller tre, hvis I er et ulige antal). Alle deltagere laver alle retter. Når vi er færdige med første ret, spiser vi den med det samme, inden vi går i gang med næste. Under hele kurset er der desuden brød og smør.
Madlavning uden opskrifter
Hos os slipper I for at stå med næsen i en opskrift. I stedet bliver I guidet trin for trin af vores dygtige undervisere, så I kan fokusere på at smage, justere og nyde processen. Efter kurset får I tilsendt opskrifterne, så I kan genskabe retterne hjemme i eget køkken.
Vi laver det grove – I laver det sjove
Når I ankommer, er grøntsagerne skyllet, melet vejet af og løgene pillet. Det grove arbejde har vi klaret, så I kan gå direkte i gang med madlavningen. Og opvasken lader I selvfølgelig stå til os.
Drikkevarer ad libitum
Under hele kurset er der fri adgang til øl, vin, cava, sparkling tea, lemonade, alkoholfri øl samt vand med og uden brus.
Allergier og kostvalg
Vi tilpasser naturligvis menuen, så alle kan være med – også vegetarer, veganere, personer med allergier eller andre kostvalg. Husk blot at oplyse det senest 14 dage før kurset, så vi kan finde gode alternativer.
Fleksibel booking
I kan tilpasse jeres booking op til 14 dage før kurset. Det betyder, at I først behøver at vælge kursus, præcis deltagerantal og eventuelle allergier senere. Derudover kan I vælge om sproget skal være på dansk eller engelsk.
Mulighed for tilkøb
I har mulighed for at lave en række tilkøb – f.eks. “blød velkomst”, hvor I starter med en velkomstcocktail, eller “mix and mingle”, hvor I får en ekstra time og lærer at shake tre cocktails.
manden bag timm vladimirs k0kken

Timm Vladimir – kendt som skuespiller, komiker, tv-vært og forfatter af seks kogebøger – er hjernen og hjertet bag konceptet. Hans sejr i MasterChef Danmark i 2011 tændte ildsjælen, og han har siden drevet opbygningen af Timm Vladimirs Køkken fra idé til etableret madskole med lokationer i Valby, København S og Aarhus.