madkurser
events
polterabender
Madkursus for alle
vi laver det grove
– i laver det sjove
De sjoveste fester har det med at slutte i køkkenet – hos os starter de der. Vi guider jer igennem en gastronomisk oplevelse, som ikke kræver andet end nærvær. Med nøje udvalgte råvarer sætter vi rammen for en fælles kulinarisk legeplads. I Timm Vladimirs Køkken er det sjovt at lave mad.

det kan du opleve i timm vladimirs k0kken
madkursus
Vores madkurser er den perfekte mulighed for at udvide din madlavningshorisont. Vælg mellem 2 eller 4 timers sjov i køkkenet, og nyd drikkevarer ad libitum hele vejen igennem.
Priser fra 595 kr. pr. person
cocktailkursus
Drømmer du om at blive dus med en cocktailshaker? Så hiv dine venner eller familie under armen på et af vores cocktailkurser. Her får I to timers sjov med lette snacks undervejs.
Priser fra 595 kr. pr. person
privat arrangement
Hvad enten du holder fødselsdag, konfirmation eller andet, så har vi masser muligheder for at skabe mindeværdige øjeblikke. Hold fx din fest som et privat madkursus med jeres helt egen underviser.
Priser fra 795 kr. pr. person
polterabend
Har du en god ven, som snart skal giftes? Så start dagen ud i Timm Vladimirs Køkken! Hos os starter festen altid i køkkenet – glæd jer til et gennemført startskud på jeres polterabend.
Priser fra 595 kr. pr. person
det siger vores gæster
sådan ser et typisk madkursus ud
velkomst med bobler
Du ankommer i vores hyggelige lounge og bar, hvor aftenens underviser byder dig velkommen med et glas bobler. Kom gerne lidt forinden, så der er tid til at lande, inden vi går i gang.
klar, parat, madkursus
Så er det tid til at hoppe i forklædet. I arbejder på hold á to og to, og vi spiser retterne løbende. Undervejs kan du nyde godt af både øl, vin, bobler og alkoholfri alternativer ad libitum.
dessert & kaffe
Vi runder lige så stille af med aftenens dessert og kaffe/te. Du får selvfølgelig mulighed for at få alle opskrifter med hjem, så du kan genskabe alle de skønne retter, vi har lavet sammen.
tak for i aften
Nu er vi forhåbentlig alle sammen mætte og glade – aftenens underviser siger tak for i aften. Du er naturligvis meget velkommen til at tage dit forklæde med hjem. På gensyn!
find dit næste kursus her
meat & grill
02. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Findes der næsten noget bedre end kød på grill? Ikke hvis du spørger os!
pizza til perfektion
02. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
cocktailkursus – shaken & stirred
04. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Glæd dig til nyfortolkninger af klassiske cocktails – som her selvfølgelig bliver lavet med grundteknikker som shake og stir.
skandinavisk gourmet
05. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Vi skal på en rejse gennem Skandinaviens raffinerede og innovative madscene. Menuen består af råvarer fra øverste hylde og elegante teknikker, der kendetegner det skandinaviske køkken.
franske fristelser – le gourmand
05. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
italienske klassikere – extravaganza
05. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
På vores italienske extravaganza-kursus vil du opleve det klassiske italienske køkken med et eksklusivt twist. Glæd dig til at gå på opdagelse i alt det bedste, Italien har at byde på!
taste of tokyo – japanske specialiteter
05. April 2025 kl. 18:30 - 22:30
Tag på en rejse gennem Tokyos imponerende madscene! Glæd dig til spændende nuancer af det japanske køkken med fantastiske streetfood-perler.
cocktailkursus – new york, new york
05. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien – fra 1880-tallets traditioner til nutidens trends.
sæson: forår
07. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Glæd dig til en kulinarisk forårsfest, hvor vi sammen vil tilberede, nyde og hylde sæsonens budbringere.
vegetariske vidundere – grøn madglæde
07. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
På vores vegetariske madkursus tager vi dig med på en gastronomisk rejse, hvor grøntsagerne stjæler showet. Gør dig klar til at blive blæst bagover af velsmagende, grønne retter, der gør smagsløgene glade.
italienske klassikere – il classico
11. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
italienske klassikere – il classico
11. April 2025 kl. 18:30 - 22:30
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
bøf & bajer – superior
12. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
bøf & bajer – grill edition
12. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Grillkurset for dig, der elsker kvalitetsbøffer og nægter at gå på kompromis med den gode smag.
pizza til perfektion
12. April 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
meat & grill
12. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Findes der næsten noget bedre end kød på grill? Ikke hvis du spørger os!
smag på danmark – danish delight
12. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Smag på det bedste, Danmark har at byde på, når vi sætter fokus på de danske smage og får løftet velkendte råvarer til nye højder.
middelhavets mirakler – spice up your life
12. April 2025 kl. 18:30 - 22:30
Vi tager en tur sydpå og oplever Middelhavets kulinariske madværksted af enkle retter med stor smag. Her bliver alle dine sanser vakt til live.
cocktailkursus – timms favoritter
12. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Dyk ned i alle Timms favoritcocktails. Her vil du lære at mestre tre ikoniske cocktails med hver sin unikke historie og smagsprofil.
vegetariske vidundere – grøn madglæde
13. April 2025 kl. 11:30 - 15:30
På vores vegetariske madkursus tager vi dig med på en gastronomisk rejse, hvor grøntsagerne stjæler showet. Gør dig klar til at blive blæst bagover af velsmagende, grønne retter, der gør smagsløgene glade.
pizza til perfektion
13. April 2025 kl. 12:00 - 14:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
pizza til perfektion
13. April 2025 kl. 12:00 - 14:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
taste of tokyo – pixi
13. April 2025 kl. 12:30 - 14:30
Tag med os på en lille rejse gennem Tokyos imponerende madscene, hvor du vil opleve to autentiske streetfood-klassikere fra Japans hovedstad.
smag på danmark – pixi
13. April 2025 kl. 12:30 - 14:30
Tag med på en komprimeret, men intens og smagfuld tur gennem det danske madlandskab. Her forvandler vi råvarer fra ‘baghaven’ til retter, der vækker madglæde og tilfredsstiller smagsløgene.
bøf & bajer – guilty pleasure
15. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi hylder de saftige bøffer, sprøde salater og den cremede (ægte!) bearnaisesauce, der får ganen til at juble. Glæd dig til at mæske dig igennem vores alle sammens guilty pleasures.
pizza til perfektion
15. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – grill edition
16. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken på kurset. Her kaster vi os over de autentiske smage, som kendetegner Italiens kulinariske traditioner.
italienske klassikere – il classico
16. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
italienske klassikere – il classico
16. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
pizza til perfektion
16. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
bøf & bajer – pixi
16. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Velkommen til vores pixi-udgave af Bøf & bajer, hvor vi på to timer skal forkæle os selv med saftige bøffer og ægte bearnaisesauce, der får ganen til at juble.
fra hav til hede – det bedste fra norden
17. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Tag med på en gastronomisk rejse gennem Nordens ikoniske madlandskab. Fra den friske fisk langs kysten til dyrene på heden vil vi tilberede nordiske gourmet-råvarer.
pizza til perfektion
17. April 2025 kl. 17:30 - 19:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
middelhavets mirakler – spice up your life
17. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi tager en tur sydpå og oplever Middelhavets kulinariske madværksted af enkle retter med stor smag. Her bliver alle dine sanser vakt til live.
fra hav til hede – det bedste fra norden
17. April 2025 kl. 18:30 - 22:30
Tag med på en gastronomisk rejse gennem Nordens ikoniske madlandskab. Fra den friske fisk langs kysten til dyrene på heden vil vi tilberede nordiske gourmet-råvarer.
pizza til perfektion
17. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
bøf & bajer – guilty pleasure
18. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Vi hylder de saftige bøffer, sprøde salater og den cremede (ægte!) bearnaisesauce, der får ganen til at juble. Glæd dig til at mæske dig igennem vores alle sammens guilty pleasures.
el sabor de méxico – grill edition
18. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
bøf & bajer – superior
18. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
pizza til perfektion
18. April 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
pizza til perfektion
18. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – il classico
19. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
timms livretter – verden rundt
19. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Mæsk dig i alle Timms livretter inspireret fra hele verden – lige fra fortryllende ceviche med passionsfrugt til den indiske dessertklassiker kulfi, der får selskab af grillet, karamelliseret mango.
el sabor de méxico
19. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
el sabor de méxico
19. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
italienske klassikere – pixi
19. April 2025 kl. 18:00 - 20:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
bollywood bites – indisk inspiration
19. April 2025 kl. 18:30 - 22:30
Tag med på en spændende rejse i Indiens farverige køkken. Indiske retter er sprængfyldte med krydderier, så se frem til et kursus med knald på duft og smag!
pizza til perfektion
19. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
pizza til perfektion
19. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
19. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores tiki-kursus, fyldt med tropiske cocktails!
bollywood bites – indisk inspiration
20. April 2025 kl. 12:00 - 16:00
Tag med på en spændende rejse i Indiens farverige køkken. Indiske retter er sprængfyldte med krydderier, så se frem til et kursus med knald på duft og smag!
pizza til perfektion
20. April 2025 kl. 12:30 - 14:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – il classico
21. April 2025 kl. 11:30 - 15:30
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
franske fristelser – bistro classique
21. April 2025 kl. 12:00 - 16:00
Kurset er skabt til dig, der elsker den rustikke og autentiske atmosfære i de franske bistroer, og som ønsker at mestre de klassiske franske retter.
viet nam – vietnamesiske retter
21. April 2025 kl. 12:00 - 16:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
pizza til perfektion
21. April 2025 kl. 12:30 - 14:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
cocktailkursus – new york, new york
25. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien – fra 1880-tallets traditioner til nutidens trends.
sæson: forår
26. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Glæd dig til en kulinarisk forårsfest, hvor vi sammen vil tilberede, nyde og hylde sæsonens budbringere.
smag på danmark – grill edition
26. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
Vi dykker ned i de bedste råvarer, som vores land har at byde på. Kurset hylder kærligheden til det danske køkken og alle de fortryllende ingredienser, der følger med.
italienske klassikere – extravaganza
26. April 2025 kl. 17:30 - 21:30
På vores italienske extravaganza-kursus vil du opleve det klassiske italienske køkken med et eksklusivt twist. Glæd dig til at gå på opdagelse i alt det bedste, Italien har at byde på!
pizza til perfektion
26. April 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
franske fristelser – le gourmand
26. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
italienske klassikere – il classico
26. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
alt godt fra havet
26. April 2025 kl. 18:30 - 22:30
Gå på opdagelse i havets vidunderlige spisekammer. På kurset dykker vi ned i alt det lækre, spændende og næringsrige, som havet har at byde på.
cocktailkursus – singapore sunset
26. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Træd ind i cocktailens fascinerende verden – her med et asiatisk islæt. Drøm dig til solnedgange i pulserende Singapore, alt imens du begiver dig ud i kunsten at lave dine egne cocktails.
cocktailkursus – shaken & stirred
26. April 2025 kl. 19:30 - 21:30
Glæd dig til nyfortolkninger af klassiske cocktails – som her selvfølgelig bliver lavet med grundteknikker som shake og stir.
italienske klassikere – pixi
27. April 2025 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
pizza til perfektion
27. April 2025 kl. 12:30 - 14:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
bøf & bajer – grill edition
30. April 2025 kl. 18:00 - 22:00
Grillkurset for dig, der elsker kvalitetsbøffer og nægter at gå på kompromis med den gode smag.
smag på danmark – pixi
30. April 2025 kl. 18:30 - 20:30
Tag med på en komprimeret, men intens og smagfuld tur gennem det danske madlandskab. Her forvandler vi råvarer fra ‘baghaven’ til retter, der vækker madglæde og tilfredsstiller smagsløgene.
bollywood bites – indisk inspiration
03. May 2025 kl. 17:30 - 21:30
Tag med på en spændende rejse i Indiens farverige køkken. Indiske retter er sprængfyldte med krydderier, så se frem til et kursus med knald på duft og smag!
skandinavisk gourmet
03. May 2025 kl. 17:30 - 21:30
Vi skal på en rejse gennem Skandinaviens raffinerede og innovative madscene. Menuen består af råvarer fra øverste hylde og elegante teknikker, der kendetegner det skandinaviske køkken.
franske fristelser – le gourmand
03. May 2025 kl. 18:00 - 22:00
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
viet nam – vietnamesiske retter
03. May 2025 kl. 18:00 - 22:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
bøf & bajer – superior
03. May 2025 kl. 18:30 - 22:30
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
el sabor de méxico – grill edition
03. May 2025 kl. 18:30 - 22:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
bøf & bajer – superior
03. May 2025 kl. 18:30 - 22:30
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
cocktailkursus – singapore sunset
03. May 2025 kl. 19:30 - 21:30
Træd ind i cocktailens fascinerende verden – her med et asiatisk islæt. Drøm dig til solnedgange i pulserende Singapore, alt imens du begiver dig ud i kunsten at lave dine egne cocktails.
pizza til perfektion
04. May 2025 kl. 12:00 - 14:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – pixi
04. May 2025 kl. 12:30 - 14:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
taste of tokyo – pixi
04. May 2025 kl. 13:00 - 15:00
Tag med os på en lille rejse gennem Tokyos imponerende madscene, hvor du vil opleve to autentiske streetfood-klassikere fra Japans hovedstad.
smag på danmark – danish deluxe
05. May 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi dykker ned i de bedste råvarer, som vores land har at byde på. Kurset hylder kærligheden til det danske køkken og alle de fortryllende ingredienser, der følger med.
smag på danmark – danish deluxe
05. May 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi dykker ned i de bedste råvarer, som vores land har at byde på. Kurset hylder kærligheden til det danske køkken og alle de fortryllende ingredienser, der følger med.
meat & grill
10. May 2025 kl. 17:30 - 21:30
Findes der næsten noget bedre end kød på grill? Ikke hvis du spørger os!
taste of tokyo – japanske specialiteter
10. May 2025 kl. 17:30 - 21:30
Tag på en rejse gennem Tokyos imponerende madscene! Glæd dig til spændende nuancer af det japanske køkken med fantastiske streetfood-perler.
pizza til perfektion
10. May 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – il classico
10. May 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
sæson: forår
29. March 2025 kl. 17:30 - 21:30
Glæd dig til en kulinarisk forårsfest, hvor vi sammen vil tilberede, nyde og hylde sæsonens budbringere.
italienske klassikere – extravaganza
29. March 2025 kl. 17:30 - 21:30
På vores italienske extravaganza-kursus vil du opleve det klassiske italienske køkken med et eksklusivt twist. Glæd dig til at gå på opdagelse i alt det bedste, Italien har at byde på!
ild & italien – med grill
29. March 2025 kl. 17:30 - 21:30
Mad over åben ild kan noget helt særligt, og vi danskere leder altid efter en god undskyldning for at tænde op i grillen. Derfor kombinerer vi grill-trangen med det italienske køkken her på kurset – glæd dig!
bøf & bajer – superior
29. March 2025 kl. 18:00 - 22:00
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
pizza til perfektion
29. March 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!

kontakt os
bliv inspireret
madkursus
Vi elsker madkurser og med mere end 30.000 gæster om året har vi styr på at levere varen, så alle går hjem med masser af gastro-kulinariske oplevelser.
nytårsmenu 2o24
Intet nytår uden en lækker menu fra Timm Vladimirs Køkken. Vi dyrker det klassiske med moderne twists og så byder vi altid på lækre tilkøb; Bobler, børnemenu, vegetarmenu, etc.
pizza på to måder
Alle elsker pizza – og så er det den perfekte madspilds “palette”. Her får du to bud på Timms favorit pizzaer – en med gær og en på bagepulver – WHAT? Ja, det kan man nemt.
de bedste kulinariske oplevelser
Det skal smage godt. Rigtigt godt. Det er vores mantra – uanset om vi afholder madkurser, laver event eller leverer catering ud af huset.