Nytårsmenu 2021 fra
Timm Vladimirs Køkken.

I vores optik skal nytårsmenuen være lige dele tradition og fornyelsen og selvfølgelig 100% velsmag. Det kan vi love at I også får i år. For de klassiske komponenter er bevaret.
Der er skaldyr, hummer, torsk, oksekød og chokolade. Men alle retter er komponeret således, at de er lige til at gå til. Minimal tilberedning men alligevel pakket med masser af smag, saft og kraft.

Så glæd dig igen i år til en toptrimmet, top-elegant, overskuelig og perfekt velsmagende fire-retters nytårsmenu med fokus på de bedste råvarer.

Vi laver det grove, så du bare skal hygge dig med dine gæster og lave det sjove.

Som altid tager Timm dig i hånden, og guider dig sikkert igennem vores nytårsmenu i fire små film, hvor retterne laves og anrettes – trin for trin.

Det kan ikke være nemmere.
Du skal bare bestille, afhente, opvarme og anrette.

God fornøjelse!

Nytårsmenu

FAQ

Hvordan skal nytårsemballagen sorteres?

I år har vi endnu mere fokus på miljøet og har derfor pakket hele menuen i miljøvenligt emballage. De fleste af emballagerne er komposterbare under de rette forhold. Kan din kommune håndtere organisk affald skal emballagerne blot med heri, er du i tvivl sorteres det som brændbart affald.
Der er dog få undtagelser og her har vi skrevet hvordan du håndterer disse.
• Alle poser sorteres som brændbart affald.
• Cocktailflaske sorteres som hård plast

Hvad koster nytårsmenuen?

Nytårsmenuen koster 385 kroner pr. kuvert og man skal bestille minimum 2 kuverter.

Hvor og hvornår skal menuen afhentes?

Har du bestilt i Valby skal dine nytårsmenuer afhentes d. 31. december i det tidsrum som du har valgt. Adressen er Skolegade 19, 2500 Valby

Har du bestilt i Aarhus skal dine nytårsmenuer afhentes d. 31. december i det tidsrum som du har valgt. Adressen er Fiskerivej 2, 8000 Aarhus Ø

Har du bestilt afhentning i Amager skal dine nytårsmenuer afhentes d. 31. dec. i det tidsrum som du har valgt. Adressen er Raffinaderivej 10 F, 2300 København S.

Har du bestilt afhentning I Vejle skal dine nytårsmenuer afhentes d. 30. dec. i tidsrummet 13.00-14.00. Adressen er Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle.

Har du bestil afhenting i Roskilde skal dine nytårsmenuer afhentes d. 30 december i tidsrummet 14.30-15.30. Adressen er Roskilde Officespace, Betonvej 10, 4000 Roskilde.

Har du bestil afhenting i Aalborg skal dine nytårsmenuer afhentes d. 30 december i tidsrummet 16.30-17.30. Adressen er Weber Grill Academy Aalborg, Bøgildsmindevej 23, 9400 Nørresundby.

Har du bestil afhenting i Køge skal dine nytårsmenuer afhentes d. 30 december i tidsrummet 12.00-13.00. Adressen er Bryghuset Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge.

Har du bestil afhenting i Odense Skal afhentes hos Vinoble Odense, Dalumvej 30B, 5250 Odense – d. 30. December i tidsrummet kl. 11:00-12:00.

 Hvordan er mine nytårsmenuer pakket?

Vi bestræber os på, at pakke dine nytårsmenuer på den bedste mulige måde. Både i forhold til praktik og i forhold til miljøet. Har du bestilt to til fire menuer, så kan det være at de er pakket i en pose, og har du bestilt til flere, så kan de komme i en eller flere kasser.

Hvordan skal menuerne opbevares?

Når du kommer hjem fra køkkenet med dine nytårsmenuer, så skal du sætte alle elementer i køleskabet. Så er du på den sikre side.

Hvordan skal nytårsemballagen sorteres?

I år har vi endnu mere fokus på miljøet og har derfor pakket hele menuen i miljøvenligt emballage. De fleste af emballagerne er komposterbare under de rette forhold. Kan din kommune håndtere organisk affald skal emballagerne blot med heri, er du i tvivl sorteres det som brændbart affald.
Der er dog få undtagelser og her har vi skrevet hvordan du håndterer disse.
• Alle poser sorteres som brændbart affald.
• Cocktailflaske sorteres som hård plast

Har i et menu-alternativ til vegetarer og veganere?

Ja i år har vi et vegetar alternativ. Vi har desvære ikke noget vegansk alternativ.

Har du nogle spørgsmål, som vi ikke har svaret på i denne FAQ, så er du altid velkommen til at kontakte os på:

[email protected]

eller på +45 28 14 29 37

Allergener

Snack

  • Crustaden: Gluten
  • Cremen: Kasein, laktose

Forret

  • Saucen: Kasein, laktose
  • Paneringen: Gluten, æg
  • Fisken: Fiskekød indeholder allergener

Hovedret

  • Saucen: Kasein, laktose
  • Pureen: Kasein, laktose

Dessert

  • Kagen: Kasein, laktose, gluten, æg, soya, nødder
  • Snack


    Sprøde pandekager med jomfruhummer-rilette,
    Syltede majroer og sennepsurt
    Mousserende New Years Spritz

  • FORRET


    Ballotine af torsk med marinerede edamamebønner,
    thai-inspireret hummersauce, sprøde rejechips
    og friske korianderskud

  • Hovedret


    Tournedos af oksemørbrad,
    sprød kartoffelkroket bagt med sort trøffel,
    selleripure, selleribånd, syltede rodfrugter, urtecrumble og sauce bordelaise

  • Dessert


    Nytårskage a la Vladimir - citronmazarin,
    chokoladecremeux, solbærmouse, karamelliserede kakaonips,
    frysetørrede solbær med guldstøv.

  • Vegetarmenu


    Pandekager med urtecreme, syltede majroer og sennepsurt
    Confiteret selleri med marinerede edamamebønner, sauce på brunet smør og soya
    Veggie Wellington med svampe og kastanjer hertil sprød kartoffelkroket bagt med sort trøffel m.m
    Nytårskage a la Vladimir - citronmazarin

vælg lokation

close-link

Hvor vil du hente din nytårsmenu?

close-link
close-link
close-link
close-link
close-link

All public courses
are in danish
Choose location

close-link
Snack
  • Pandekage - gluten 
  •  Riellete - skaldyr 
Forret Vegetar
  • Sauce - nødder (hasselnød)
Forret
  • Tiger le sauce - skaldyr 
  • Rejechips - skaldyr 
  • Ballotine af fisk - gluten, laktose
Hovedret Vegetar
  • Kartoffel - gluten, laktose 
  • Selleripure - laktose 
  • Rødbede sauce - laktose 
  • Wellington - nødder, laktose, gluten 
  • Crumbel - gluten
Hovedret
  • Kartoffel - gluten, laktose 
  • Selleripure - laktose 
  • Rødbede sauce - laktose 
  • Wellington - nødder, laktose, gluten 
  • Crumbel - gluten
Dessert
  • Mousse kage - nødder, gluten, laktose
  • Crumbel - spor af nødder      
close-link