Årets Nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken.

 Glæd dig til en top velsmagende og elegant fire-retters nytårsmenu, med fokus på kvalitet og tradition. Vi har gjort det grove, så du bare skal hygge dig med dine gæster og lave det sjove. Det kan ikke være nemmere.

Timm har igen i år trukket i forklædet og demonstrerer, i fire små film, hvordan retterne laves og anrettes – trin for trin.

Prisen for menuen er 345 DKK pr. person ved minimum 2 kuverter.

God fornøjelse!

  • APPETIZER


    Cheeky Negroni lavet på gin, aperol og
    vores egen hjemmelavet vermouth.
    Køkkenets sprøde chips, som skal serveres
    med Timms egen hjemmekomponerede
    “Holiday” dip.

  • FORRET


    Cremet og fyldig muslingebisque
    med letsaltet nytårstorsk, fintsnittet
    glaskål og grøn olie.

  • HOVEDRET


    Klassisk oksemørbrad, grov
    kartoffelmos med sprød urteknas,
    bøgehatte syltet i eget øl, gulerødder
    og kraftig kalveglace.

  • DESSERT


    Fyldig og tung chokoladekage
    med “nutella-ganache” – hertil knas
    af krystalliseret hvid chokolade
    og aromatisk appelsinolie.

FAQ

Hvad koster nytårsmenuen?

Nytårsmenuen koster 345 kroner pr. kuvert og man skal bestille minimum 2 kuverter.

Hvor og hvornår skal menuen afhentes?

Har du bestilt i Valby skal dine nytårsmenuer afhentes d. 31. december i det tidsrum som du har valgt. Adressen er Skolegade 19, 2500 Valby

Har du bestilt i Aarhus skal dine nytårsmenuer afhentes d. 31. december i det tidsrum som du har valgt. Adressen er Fiskerivej 2, 8000 Aarhus Ø

 Hvordan er mine nytårsmenuer pakket?

Vi bestræber os på, at pakke dine nytårsmenuer på den bedste mulige måde. Både i forhold til praktik og i forhold til miljøet. Har du bestilt to til fire menuer, så kan det være at de er pakket i en pose, og har du bestilt til flere, så kan de komme i en eller flere kasser.

Hvordan skal menuerne opbevares?

Når du kommer hjem fra køkkenet med dine nytårsmenuer, så skal du sætte alle elementer i køleskabet. Så er du på den sikre side.

Hvordan skal Hvordan skal nytårsemballagen sorteres?

Alle nytårsemballager må i teorien kommes smides ud med den normale køkkenskraldespand. Men vi opfordrer til at man skyller alle de sorte plastisk æsker/kasser af, og aflevere dem på genbrugspladsen under ”Hård plast”, så bliver de genanvendt og genbrugt i henhold til de bedste miljøhensyn.

Kan man tilkøbe en vinmenu?

Ja, og nej. Du kan ikke tilkøbe en vinmenu hos Timm Vladimirs Køkken. Men vores gode venner hos Laudrup Vin, som leverer alle de vine, som vi bruger i køkkenet har lavet en perfekt nytårmenu. Du kan her se vinmenuen, og bestille. Laudrup Vin giver desuden gratis fragt på din nytårsordre. Klik her

Har i et menu-alternativ til vegetarer og veganere?

Det har vi desværre ikke. Vi beklager.

Har du nogle spørgsmål, som vi ikke har svaret på i denne FAQ, så er du altid velkommen til at kontakte os på:

Kontakt@timmvladimirskoekken.dk

eller på +45 28 14 29 37

Allergener

Appetizeren

Creme Fraiche indeholder laktose og kasein

Forretten

Muslingesuppen indeholder Laktose og kasein

Hovedretten

Urteknas indeholder gluten

Kalveglace indeholder Laktose og Kasein

Grov kartoffelmos indeholder Laktose og Kasein

Desserten

Chokoladekagen indeholder Laktose og Kasein og spor af nødder

Den krystalliseret hvide chokolade indeholder Laktose og Kasein og spor af nødder

Nutella-ganache indeholder Laktose og Kasein og spor af nødder