danmarks

st0rste

madskole

Vi elsker at lave mad til folk, der elsker at lave mad

madkurser og meget mere

I dag er Timm Vladimirs Køkken Danmarks største madskole med flere end 30.000 gæster igennem vores køkkener hvert år. Vi har tre madskoler. En i Valby, Aarhus og på Amager. Vi har et bredt udvalg af madkurser, som strækker sig fra det mest gumsede mexicanske streetfood til nye nordiske og til de store bøffer med den gode, hjemmelavede bearnaise. I alt har vi mere end 25 kurser at vælge imellem.

vi g0r aldrig noget halvt

Bæredygtighed

For os betyder bæredygtighed alt. Vi skal passe på kloden og skabe balance mellem udnyttelse og behov. Vi forsøger hver dag i hele vores værdikæde at træffe beslutninger, der skaber de bedste betingelser for mennesker og miljø. Er æblet fra Sydfyn eller Spanien? Kan vi minimere vores forbrug af kød? Hvordan vi arbejder med madspild, nedbringer vores CO2-forbrug og stadigvæk kan garantere en god oplevelse i vores madskoler.

Økologi

Vi arbejder løbende på at blive mere og mere økologiske i vores tilgang. Men det skal give mening. Derfor har vi ofte mere fokus på bæredygtighed end på økologi. 

Egenproduktion

Vi producerer vores eget brød og forsøger hele tiden at minimere restspild, så det kan indgå holistisk i hele Timm Vladimirs Køkken. Alle citrusfrugter bliver dehydreret og genbrugt til garnish i vores barer.

manden bag timm vladimirs k0kken

De fleste kender Timm Vladimir – enten fra hans tid som ungdomskomiker, som skuespiller, rejsevært, dykker eller på som vært på succesen Den store bagedyst. Men at mad og madlavning skulle komme til at veje så tungt, at han startede en madskole i Valby, kom faktisk bag på de fleste – men en sejr i Masterchef kan ændre meget. 

“Nøøøøj, fuck hvor er det gumset”. Timm er ekspert i nye sjove gastronomiske udtryk. Typisk går der tre dage, så går vi alle rundt og bruger ordet. Men “gumset” ligger også bare godt i munden.

kontakt os