alle former

for private

arrangementer

Vi sørger for de helt rigtige rammer

hold din næste fest hos os

Er du på udkig efter et “lukket” madkursus, eller står du og mangler de perfekte rammer til brullyp, konfirmation eller noget helt tredje? Vi sørger for præcis den oplevelse, du og dine nærmeste er ude efter. I vores afdelinger Valby,  Aarhus og på Amager kan vi håndtere alle størrelser af grupper – intet arrangement er for stort eller småt.

events for enhver smag

Privat madkursus

Eget køkken. Egen underviser og ingen opvask. Dét er da opskriften på en succes-aften. I bestemmer selv menuen, og alle drikkevarer er som altid inkluderet i prisen.

Op til 86 personer

4 timers varighed

Afholdes som udgangspunkt lørdag og søndag

Vælg imellem over 20 forskellige menuer

Mulighed for udvidet åbningstid og cocktailkursus

Øl, vin, bobler og limonade ad libitum
Priser fra 1295,- inkl. moms pr. person
Min. 12 personer.

Privat madkursus

Eget køkken. Egen underviser og ingen opvask. Dét er da opskriften på en succes-aften. I bestemmer selv menuen, og alle drikkevarer er som altid inkluderet i prisen.

Op til 86 personer

4 timers varighed

Afholdes som udgangspunkt lørdag og søndag

Mulighed for udvidet åbningstid og cocktailkursus

Vælg imellem over 20 forskellige menuer

Mulighed for udvidet åbningstid og cocktailkursus

Øl, vin, bobler og limonader ad libitum
Priser fra 1295,- pr. person
Min. 14 personer

hold polterabend hos os

mingle

Har du en god ven, som snart skal giftes? Så start dagen ud hos Timm Vladimirs Køkken! Hos os starter festen i køkkenet, og med madlavning som omdrejningspunkt skaber vi de perfekte rammer for en gennemført polterabend i gastronomiens tegn.

Glæd jer til

  • To timer med italiensk madlavning
  • Egen underviser og eget køkken
  • Fri bar i udvalgte øl, vine, bobler og limonader

Hvor? I Aarhus og Valby

Hvornår? På lørdage mellem kl. 10-14

ofte stillede sp0rgsmål

Hvad koster det at holde et arrangement hos jer?

Vores priser varierer. Ønsker du at deltage på et offentligt kursus sammen med andre madglade mennesker, så begynder priserne fra 595,- for vores totimers kurser og 1095,- for vores firetimers kurser. Alle kurser kan findes i vores kursuskalender.

Ønsker du et privat, lukket arrangement, så kan det også lade sig gøre. Inviter gæsterne, vælg menuen og glæd jer til en aften i jeres eget køkken med egen underviser – og husk at vi som altid laver det grove, og I laver det sjove. Priser fra 1095 kr. inkl. moms pr. person ved min. 12 personer.

Hvad kan I hjælpe med at arrangere?

Vi hjælper altid gerne med gode råd i forhold til det arrangement eller madkursus, du er på jagt efter. Det hele handler om forventningsafstemning. Hvad søger du? Hvordan ser du aftenen? Skal der være plads til en tale eller et indslag, så kan det være at det er bedste at tilkøbe ekstra tid, så ingen skal stresse.

Vi sidder klar på telefonen alle dage fra 10.00 – 14.00 og er klar til at rådgive dig.
Ring til os på 28142937 eller send en mail på [email protected].

 

Kan man holde et arrangement hos sig selv?

Nej, desværre. Et besøg i Timm Vladimirs Køkken er en totaloplevelse, hvor der er fokus på hygge, god stemning og madlavning. Skal man have den fulde oplevelse, så anbefaler vi altid at man besøger en af vores madskoler i Valby, Aarhus eller Amager.

Kan man holde fødselsdag eller sølvbryllup som et madkursus?

Det korte svar er JA. Flere af vores gæster er på jagt efter noget, som afviger fra den traditionelle fest. Et madkursus er en oplagt anledning til at hygge sammen, mens i selv laver maden. Vi anbefaler dog altid tilkøbe lidt ekstra tid, så der både er tid til gaveudpakning, taler og indslag.

Vi er altid klar med gode råd, så dit arrangement bliver en stor succes.
Vi sidder klar alle dage fra 10.00 – 14.00 på 28142937 eller på [email protected].

 

bliv inspireret

madkursus

Vi elsker madkurser og med mere end 30.000 gæster om året – har vi styr på at levere varen, så alle går hjem med masser af gastro-kulinariske oplevelser. 

nytårsmenu

Intet nytår uden en lækker menu fra Timm Vladimirs Køkken. Vi dyrker det klassiske med moderne twists, og så byder vi altid på lækre tilkøb som vinmenu.

gastronomisk teambuilding

I køkkenet er vi alle lige. Rollerne skifter og man ser lige pludseligt sine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere i et helt nyt lys. 

pizza på to måder

Alle elsker pizza – og så er det den perfekte madspilds “palette”. Her får du to bud på Timms favorit pizzaer – en med gær og en på bagepulver – WHAT? Ja, det kan man nemt. 

de bedste kulinariske oplevelser

Det skal smage godt. Rigtigt godt. Det er vores mantra – uanset om vi afholder madkurser, laver event eller leverer catering ud af huset. 

online cocktailkursus

Skal aftenen være helt perfekt, så begynd med en klassisk cocktail i vores barer. Ja, og kan du ikke få nok, så er baren åben under jeres madkursus men især efter, hvor der bliver skruet lidt mere op for den gode stemning.

kontakt os