find dit næste k0dfulde madlavningskursus

Hos Timm Vladimirs Køkken nærer vi en stor kærlighed til det grønne køkken.
Men en gang imellem trænger man bare til et saftigt stykke kød.
Af samme grund har vi her samlet alle vores kødfulde madlavningskurser, til når du virkelig skal forkæle dig selv.

Ligesom på alle vores andre madkurser er der fri bar i:

økologisk vin og bobler
et udvalg af øl fra bryghuset Åben
sparkling tea og alkoholfri øl
lemonader og vand med/uden brus

b0f & bajer – guilty pleasure

Superstjernen på madkurset her er vores saftige højrebsbøf, der er krogmodnet i 6-8 uger, inden vi parrer den op med en hjemmelavet bearnaisesauce. Det er hvad, vi kalder selvforkælelse.

På kurset kommer du til at lave:

  • Carpaccio på kalv – hertil parmesan modnet i 40 måneder
  • Cæsarsalat med tørsaltet bacon og original cæsardressing
  • Højrebsbøf med bearnaisesauce
  • Klassisk creme brulée

Pris: 1.395 kr.

Kurset afholdes i Valby og Aarhus.

højrebsbøf

b0f & bajer – pixi

Vores totimers pixi-kursus er for dig, der gerne vil forkæles med et ekstraordinært lækkert stykke kød uden for mange dikkedarer. I modsætning til vores klassiske firetimers kursus har vi skåret halvdelen af retterne fra og fokuserer på det vigtigste – nemlig vores 6-8 ugers krogmodnede højrebsbøf med bearnaisesauce.

På kurset kommer du til at lave:

  • Cæsarsalat med tørsaltet bacon og original cæsardressing
  • Højrebsbøf med bearnaisesauce

Pris: 595 kr.

Kurset afholdes i Valby og Aarhus.

bearnaise hældes over bøf

b0f & bajer – superior

Her er madkurset til de dage, hvor kun det bedste er godt nok. Vi har nemlig samlet de mest luksuriøse udskæringer for at skabe en overdådig kødoplevelse, du sjældent kommer til at glemme.

På kurset kommer du til at lave:

  • Araignée med mandel-persillepesto
  • Tatar med sprøde chips og fermenteret hvidløgsmayonnaise
  • Bøf wellington med flamberet cognacsauce
  • Chokolademousse med bær og krystalliseret hvid chokolade

Pris: 1.495 kr.

Kurset afholdes i Valby og Aarhus.

bøf wellington

meat & grill

Der er få ting, som slår duften af grillet kød, og på kurset her kommer grillen virkelig til sin ret. Vi har nemlig udvalgt nogle retter, som passer perfekt til lejligheden og med garanti gør dig til en vaskeægte grillmester.

På kurset kommer du til at lave:

  • Jalapeño-poppers med ranchdressing
  • BBQ svinebryst med coleslaw
  • Porchetta-sandwich med sylt, dijonnaise og æble
  • Apple pie med vanilje-yoghurt

Pris: 1.295 kr.

Kurset afholdes i Aarhus og på Amager.

porchettasandwich

b0f & bajer – grill edition

På kurset kombinerer vi to af de ting, vi holder allermest af – grill og ekstraordinært lækkert kød. Vi lover en grilloplevelse udover det sædvanlige, når vi tænder op under vores 6-8 ugers krogmodnede højrebsbøffer.

På kurset kommer du til at lave:

  • Tatar med sprød, spicy filodej og confiteret æggeblomme
  • Hvid pizza med mascarpone, vesterhavsost og charcuteri
  • Højrebsbøf med bagt kartoffel, grillede tomater og bearnaise-mayo
  • Vaniljeparfait med hvid chokolade og bagte blommer

Pris: 1.395 kr.

Kurset afholdes på Amager.

bøf på grill

fandt du ikke det, du s0gte?

Fra Middelhavet til Mexico og Japan. Hos Timm Vladimirs Køkken favner vi noget nær alle verdenshjørner. Hvis du gerne vil ud over de kødfulde horisonter, kan du finde masser inspiration til vores andre kurser lige her.

Vælg imellem kurser som:

  • El sabor de México
  • Italienske klassikere
  • Alt godt fra havet
  • Cocktailkursus – TIKI – smag på troperne 

 

kvinder mingler