madkurser
events
polterabender
Madkursus for alle
vi laver det grove
– i laver det sjove
De sjoveste fester har det med at slutte i køkkenet – hos os starter de der. Vi guider jer igennem en gastronomisk oplevelse, som ikke kræver andet end nærvær. Med nøje udvalgte råvarer sætter vi rammen for en fælles kulinarisk legeplads. I Timm Vladimirs Køkken er det sjovt at lave mad.
det kan du forvente
aftenen starter
Du ankommer i vores hyggelige lounge og bar med levende lys og stemningsmusik. Kom gerne i god tid, så der er tid til at lande, inden vi går i gang.
der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen med et glas bobler. Du hører samtidig om køkkenet, og hvordan aftenen kommer til at foregå.
vi finder forklæderne frem
Så er det tid til at hoppe i forklædet. Nu er vi klar til at lave lækker mad! Undervejs kan du nyde godt af både øl, vin, bobler og limonade ad libitum.
the magic happens
Du kommer til at lave 4 retter med guidning fra din underviser. Vi spiser hver ret frisk og skåle en masse. Du får selvfølgelig mulighed for at få alle opskrifter med hjem.
dessert og kaffe
Vi runder aftenen af med aftenens dessert plus kaffe og te. Hvis du har tilvalgt et cocktailkursus, er der mere i vente, og ellers runder vi så småt aftenen af.
cocktails
Vi går tilbage i køkkenet, hvor der er gjort klar til cocktailkursus. Du hører om de forskellige cocktails, som du nu kan prøve kræfter med at shake.
tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!
aftenen starter
I ankommer til Timm Vladimirs Køkken, får serveret en velkomstcocktail og finder jer til rette i loungen, hvor de levende lys brænder og musikken spiller.
der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen, fortæller lidt om køkkenet og hvordan aftenen kommer til at forløbe.
vi finder forklæderne frem
I går i køkkenet og tager forklæde på. Nu er vi klar til at lave mad!
the magic happens
I laver 4 retter dejlig mad. Underviser guider jer igennem alle retterne. Opskrifterne sender vi til jer efterfølgende. I laver en ret, spiser en ret og skåler en masse.
dessert og kaffe
Vi spiser vores desser og drikker en god kop kaffe. Der er lige tid til at slå mave og snakke, inden vi runder aftenen af.
tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!
kommende kurser
cocktailkursus – new york, new york
23. November 2024 kl. 19:30 - 21:30
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien – fra 1880-tallets traditioner til nutidens trends.
franske fristelser – le gourmand
25. November 2024 kl. 18:00 - 22:00
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
meat & grill
30. November 2024 kl. 16:00 - 20:00
Findes der næsten noget bedre end kød på grill? Ikke hvis du spørger os!
pizza til perfektion
30. November 2024 kl. 17:00 - 19:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
alt godt fra havet
30. November 2024 kl. 17:30 - 21:30
Gå på opdagelse i havets vidunderlige spisekammer. På kurset dykker vi ned i alt det lækre, spændende og næringsrige, som havet har at byde på.
jul i køkkenet
30. November 2024 kl. 18:00 - 22:00
Trænger du til et alternativ til den klassiske julefrokostmenu? Glæd dig til masser inspiration, der tager det klassiske julebord til nye højder!
franske fristelser – bistro classique
30. November 2024 kl. 18:00 - 22:00
Kurset er skabt til dig, der elsker den rustikke og autentiske atmosfære i de franske bistroer, og som ønsker at mestre de klassiske franske retter.
italienske klassikere – extravaganza
30. November 2024 kl. 18:30 - 22:30
På vores italienske extravaganza-kursus vil du opleve det klassiske italienske køkken med et eksklusivt twist. Glæd dig til at gå på opdagelse i alt det bedste, Italien har at byde på!
bøf & bajer – superior
30. November 2024 kl. 18:30 - 22:30
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
pizza til perfektion
01. December 2024 kl. 11:30 - 13:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – pixi
01. December 2024 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
smag på danmark – pixi
01. December 2024 kl. 12:30 - 14:30
Tag med på en komprimeret, men intens og smagfuld tur gennem det danske madlandskab. Her forvandler vi råvarer fra ‘baghaven’ til retter, der vækker madglæde og tilfredsstiller smagsløgene.
bollywood bites – indisk inspiration
02. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
Tag med på en spændende rejse i Indiens farverige køkken. Indiske retter er sprængfyldte med krydderier, så se frem til et kursus med knald på duft og smag!
cocktailkursus – shaken & stirred
06. December 2024 kl. 19:30 - 21:30
Glæd dig til nyfortolkninger af klassiske cocktails – som her selvfølgelig bliver lavet med grundteknikker som shake og stir.
el sabor de méxico
07. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
viet nam – vietnamesiske retter
07. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
sæson: vinter
07. December 2024 kl. 18:30 - 22:30
Glæd dig til at smage på vinterens lækkerier, hvor tallerkenen bugner af velsmag. Lad os fylde gumsebarometeret helt til tops med en overdådig menu, der vil varme både krop og sjæl.
sæson: vinter
07. December 2024 kl. 18:30 - 22:30
Glæd dig til at smage på vinterens lækkerier, hvor tallerkenen bugner af velsmag. Lad os fylde gumsebarometeret helt til tops med en overdådig menu, der vil varme både krop og sjæl.
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
07. December 2024 kl. 19:30 - 21:30
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores tiki-kursus, fyldt med tropiske cocktails!
franske fristelser – le gourmand
08. December 2024 kl. 11:30 - 15:30
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
skandinavisk gourmet
08. December 2024 kl. 11:30 - 15:30
Vi skal på en rejse gennem Skandinaviens raffinerede og innovative madscene. Menuen består af råvarer fra øverste hylde og elegante teknikker, der kendetegner det skandinaviske køkken.
italienske klassikere – pixi
08. December 2024 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
taste of tokyo – japanske specialiteter
08. December 2024 kl. 12:00 - 16:00
Tag på en rejse gennem Tokyos imponerende madscene! Glæd dig til spændende nuancer af det japanske køkken med fantastiske streetfood-perler.
bøf & bajer – pixi
08. December 2024 kl. 12:30 - 14:30
Velkommen til vores pixi-udgave af Bøf & bajer, hvor vi på to timer skal forkæle os selv med saftige bøffer og ægte bearnaisesauce, der får ganen til at juble.
middelhavets mirakler – spice up your life
13. December 2024 kl. 18:30 - 22:30
Vi tager en tur sydpå og oplever Middelhavets kulinariske madværksted af enkle retter med stor smag. Her bliver alle dine sanser vakt til live.
bøf & bajer – superior
14. December 2024 kl. 17:30 - 21:30
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
smag på danmark – danish delight
14. December 2024 kl. 17:30 - 21:30
Smag på det bedste, Danmark har at byde på, når vi sætter fokus på de danske smage og får løftet velkendte råvarer til nye højder.
el sabor de méxico
14. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
italienske klassikere – extravaganza
14. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
På vores italienske extravaganza-kursus vil du opleve det klassiske italienske køkken med et eksklusivt twist. Glæd dig til at gå på opdagelse i alt det bedste, Italien har at byde på!
jul i køkkenet
14. December 2024 kl. 18:30 - 22:30
Trænger du til et alternativ til den klassiske julefrokostmenu? Glæd dig til masser inspiration, der tager det klassiske julebord til nye højder!
cocktailkursus – timms favoritter
14. December 2024 kl. 19:30 - 21:30
Dyk ned i alle Timms favoritcocktails. Her vil du lære at mestre tre ikoniske cocktails med hver sin unikke historie og smagsprofil.
jul i køkkenet
15. December 2024 kl. 11:30 - 15:30
Trænger du til et alternativ til den klassiske julefrokostmenu? Glæd dig til masser inspiration, der tager det klassiske julebord til nye højder!
bøf & bajer – pixi
15. December 2024 kl. 12:00 - 14:00
Velkommen til vores pixi-udgave af Bøf & bajer, hvor vi på to timer skal forkæle os selv med saftige bøffer og ægte bearnaisesauce, der får ganen til at juble.
fra hav til hede – det bedste fra norden
15. December 2024 kl. 12:00 - 16:00
Tag med på en gastronomisk rejse gennem Nordens ikoniske madlandskab. Fra den friske fisk langs kysten til dyrene på heden vil vi tilberede nordiske gourmet-råvarer.
taste of tokyo – pixi
15. December 2024 kl. 12:30 - 14:30
Tag med os på en lille rejse gennem Tokyos imponerende madscene, hvor du vil opleve to autentiske streetfood-klassikere fra Japans hovedstad.
magiske macarons
15. December 2024 kl. 13:00 - 15:00
Er det en kage? Er det en kiks? Eller en snitte? Vi er ikke helt sikre. Men en ting ved vi. Når macarons sidder i skabet, så er der ikke noget bedre. De er søde, de er chewy, og balancen mellem fyld og bunde gør dem til en skøn mundfuld.
italienske klassikere – il classico
16. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
italienske klassikere – il classico
16. December 2024 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
vegetariske vidundere – grøn madglæde
04. January 2025 kl. 17:30 - 21:30
På vores vegetariske madkursus tager vi dig med på en gastronomisk rejse, hvor grøntsagerne stjæler showet. Gør dig klar til at blive blæst bagover af velsmagende, grønne retter, der gør smagsløgene glade.
italienske klassikere – il classico
04. January 2025 kl. 17:30 - 21:30
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
bollywood bites – indisk inspiration
04. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Tag med på en spændende rejse i Indiens farverige køkken. Indiske retter er sprængfyldte med krydderier, så se frem til et kursus med knald på duft og smag!
taste of tokyo – pixi
05. January 2025 kl. 12:00 - 14:00
Tag med os på en lille rejse gennem Tokyos imponerende madscene, hvor du vil opleve to autentiske streetfood-klassikere fra Japans hovedstad.
italienske klassikere – pixi
05. January 2025 kl. 12:30 - 14:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
pizza til perfektion
05. January 2025 kl. 12:30 - 14:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
viet nam – vietnamesiske retter
10. January 2025 kl. 18:30 - 22:30
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
cocktailkursus – singapore sunset
10. January 2025 kl. 19:30 - 21:30
Træd ind i cocktailens fascinerende verden – her med et asiatisk islæt. Drøm dig til solnedgange i pulserende Singapore, alt imens du begiver dig ud i kunsten at lave dine egne cocktails.
franske fristelser – bistro classique
11. January 2025 kl. 17:30 - 21:30
Kurset er skabt til dig, der elsker den rustikke og autentiske atmosfære i de franske bistroer, og som ønsker at mestre de klassiske franske retter.
el sabor de méxico
11. January 2025 kl. 17:30 - 21:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
bøf & bajer – guilty pleasure
11. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi hylder de saftige bøffer, sprøde salater og den cremede (ægte!) bearnaisesauce, der får ganen til at juble. Glæd dig til at mæske dig igennem vores alle sammens guilty pleasures.
italienske klassikere – il classico
11. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
fra hav til hede – det bedste fra norden
11. January 2025 kl. 18:30 - 22:30
Tag med på en gastronomisk rejse gennem Nordens ikoniske madlandskab. Fra den friske fisk langs kysten til dyrene på heden vil vi tilberede nordiske gourmet-råvarer.
cocktailkursus – timms favoritter
11. January 2025 kl. 19:30 - 21:30
Dyk ned i alle Timms favoritcocktails. Her vil du lære at mestre tre ikoniske cocktails med hver sin unikke historie og smagsprofil.
cocktailkursus – new york, new york
11. January 2025 kl. 19:30 - 21:30
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien – fra 1880-tallets traditioner til nutidens trends.
skandinavisk gourmet
12. January 2025 kl. 16:00 - 20:00
Vi skal på en rejse gennem Skandinaviens raffinerede og innovative madscene. Menuen består af råvarer fra øverste hylde og elegante teknikker, der kendetegner det skandinaviske køkken.
taste of tokyo – japanske specialiteter
12. January 2025 kl. 16:30 - 20:30
Tag på en rejse gennem Tokyos imponerende madscene! Glæd dig til spændende nuancer af det japanske køkken med fantastiske streetfood-perler.
alt godt fra havet
13. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Gå på opdagelse i havets vidunderlige spisekammer. På kurset dykker vi ned i alt det lækre, spændende og næringsrige, som havet har at byde på.
timms livretter – verden rundt
18. January 2025 kl. 17:30 - 21:30
Mæsk dig i alle Timms livretter inspireret fra hele verden – lige fra fortryllende ceviche med passionsfrugt til den indiske dessertklassiker kulfi, der får selskab af grillet, karamelliseret mango.
franske fristelser – le gourmand
18. January 2025 kl. 17:30 - 21:30
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
bøf & bajer – superior
18. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Kurset her er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.
pizza til perfektion
18. January 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
italienske klassikere – il classico
18. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
el sabor de méxico
18. January 2025 kl. 18:30 - 22:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
bollywood bites – indisk inspiration
18. January 2025 kl. 18:30 - 22:30
Tag med på en spændende rejse i Indiens farverige køkken. Indiske retter er sprængfyldte med krydderier, så se frem til et kursus med knald på duft og smag!
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
18. January 2025 kl. 19:30 - 21:30
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores tiki-kursus, fyldt med tropiske cocktails!
timms brød & bagværk
19. January 2025 kl. 11:00 - 15:00
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
vegetariske vidundere – grøn madglæde
19. January 2025 kl. 12:00 - 16:00
På vores vegetariske madkursus tager vi dig med på en gastronomisk rejse, hvor grøntsagerne stjæler showet. Gør dig klar til at blive blæst bagover af velsmagende, grønne retter, der gør smagsløgene glade.
italienske klassikere – extravaganza
20. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
På vores italienske extravaganza-kursus vil du opleve det klassiske italienske køkken med et eksklusivt twist. Glæd dig til at gå på opdagelse i alt det bedste, Italien har at byde på!
el sabor de méxico – grill edition
22. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
el sabor de méxico
27. January 2025 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker – og så er det fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
31. January 2025 kl. 19:30 - 21:30
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores tiki-kursus, fyldt med tropiske cocktails!
smag på danmark – danish deluxe
01. February 2025 kl. 17:30 - 21:30
Vi dykker ned i de bedste råvarer, som vores land har at byde på. Kurset hylder kærligheden til det danske køkken og alle de fortryllende ingredienser, der følger med.
bøf & bajer – grill edition
01. February 2025 kl. 17:30 - 21:30
Grillkurset for dig, der elsker kvalitetsbøffer og nægter at gå på kompromis med den gode smag.
italienske klassikere – il classico
01. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
italienske klassikere – il classico
01. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
pizza til perfektion
01. February 2025 kl. 18:00 - 20:00
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
01. February 2025 kl. 19:30 - 21:30
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores tiki-kursus, fyldt med tropiske cocktails!
cocktailkursus – shaken & stirred
01. February 2025 kl. 19:30 - 21:30
Glæd dig til nyfortolkninger af klassiske cocktails – som her selvfølgelig bliver lavet med grundteknikker som shake og stir.
timms brød & bagværk
02. February 2025 kl. 11:30 - 15:30
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
italienske klassikere – pixi
02. February 2025 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
smag på danmark – pixi
02. February 2025 kl. 12:00 - 14:00
Tag med på en komprimeret, men intens og smagfuld tur gennem det danske madlandskab. Her forvandler vi råvarer fra ‘baghaven’ til retter, der vækker madglæde og tilfredsstiller smagsløgene.
pizza til perfektion
02. February 2025 kl. 12:30 - 14:30
Vi går i dybden med italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen. Glæd dig!
meat & grill
05. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Findes der næsten noget bedre end kød på grill? Ikke hvis du spørger os!
smag på danmark – pixi
05. February 2025 kl. 18:30 - 20:30
Tag med på en komprimeret, men intens og smagfuld tur gennem det danske madlandskab. Her forvandler vi råvarer fra ‘baghaven’ til retter, der vækker madglæde og tilfredsstiller smagsløgene.
franske fristelser – bistro classique
08. February 2025 kl. 17:30 - 21:30
Kurset er skabt til dig, der elsker den rustikke og autentiske atmosfære i de franske bistroer, og som ønsker at mestre de klassiske franske retter.
fra hav til hede – det bedste fra norden
08. February 2025 kl. 17:30 - 21:30
Tag med på en gastronomisk rejse gennem Nordens ikoniske madlandskab. Fra den friske fisk langs kysten til dyrene på heden vil vi tilberede nordiske gourmet-råvarer.
bøf & bajer – guilty pleasure
08. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi hylder de saftige bøffer, sprøde salater og den cremede (ægte!) bearnaisesauce, der får ganen til at juble. Glæd dig til at mæske dig igennem vores alle sammens guilty pleasures.
bøf & bajer – guilty pleasure
08. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi hylder de saftige bøffer, sprøde salater og den cremede (ægte!) bearnaisesauce, der får ganen til at juble. Glæd dig til at mæske dig igennem vores alle sammens guilty pleasures.
viet nam – vietnamesiske retter
08. February 2025 kl. 18:30 - 22:30
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
cocktailkursus – timms favoritter
08. February 2025 kl. 19:30 - 21:30
Dyk ned i alle Timms favoritcocktails. Her vil du lære at mestre tre ikoniske cocktails med hver sin unikke historie og smagsprofil.
middelhavets mirakler – spice up your life
10. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Vi tager en tur sydpå og oplever Middelhavets kulinariske madværksted af enkle retter med stor smag. Her bliver alle dine sanser vakt til live.
franske fristelser – le gourmand
14. February 2025 kl. 17:30 - 21:30
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
franske fristelser – le gourmand
14. February 2025 kl. 18:00 - 22:00
Udforsk Frankrigs kulinariske madscene med vores franske gourmetkursus, skræddersyet til den frankofile. Her er tradition, smag og fransk finesse i højsædet – glæd dig!
ild & italien – med grill
22. November 2024 kl. 18:00 - 22:00
Mad over åben ild kan noget helt særligt, og vi danskere leder altid efter en god undskyldning for at tænde op i grillen. Derfor kombinerer vi grill-trangen med det italienske køkken her på kurset – glæd dig!
sæson: efterår
23. November 2024 kl. 17:30 - 21:30
Med efteråret kommer også en perlerække af lækre råvarer og smage. Glæd dig til vores sæsonmenu, der vil omfavne årstidens råvarer og kulinariske madmagi.
franske fristelser – bistro classique
23. November 2024 kl. 17:30 - 21:30
Kurset er skabt til dig, der elsker den rustikke og autentiske atmosfære i de franske bistroer, og som ønsker at mestre de klassiske franske retter.
italienske klassikere – il classico
23. November 2024 kl. 18:00 - 22:00
Træd ind i hjertet af det italienske køkken med autentiske smage, der kendetegner Italiens kulinariske traditioner. Du vil opdage, at det slet ikke er så svært at lave sin egen pasta.
taste of tokyo – japanske specialiteter
23. November 2024 kl. 18:00 - 22:00
Tag på en rejse gennem Tokyos imponerende madscene! Glæd dig til spændende nuancer af det japanske køkken med fantastiske streetfood-perler.
det siger vores gæster
Ingen opgaver er for store
private arrangementer for enhver smag
Står I lige og skal planlægge den næste store begivenhed, så kan du overveje om vi i Timm Vladimirs Køkken skal hjælpe. Vi kan skræddersy din dag eller aften. Skal omdrejningspunktet være et madkursus eller skal vi klare menuen, tilberedningen og serveringen, så gør vi gerne det.
bliv inspireret
madkursus
Vi elsker madkurser og med mere end 30.000 gæster om året – har vi styr på at levere varen, så alle går hjem med masser af gastro-kulinariske oplevelser.
nytårsmenu 2o24
Intet nytår uden en lækker menu fra Timm Vladimirs Køkken. Vi dyrker det klassiske med moderne twists og så byder vi altid på lækre tilkøb; Bobler, børnemenu, vegetarmenu, etc.
pizza på to måder
Alle elsker pizza – og så er det den perfekte madspilds “palette”. Her får du to bud på Timms favorit pizzaer – en med gær og en på bagepulver – WHAT? Ja, det kan man nemt.
de bedste kulinariske oplevelser
Det skal smage godt. Rigtigt godt. Det er vores mantra – uanset om vi afholder madkurser, laver event eller leverer catering ud af huset.