madkurser
events
workshops


Madkursus for alle
vi laver det grove, du laver det sjove
Vi skræller kartoflerne og sørger naturligvis for opvasken, så du kan stege, koge og smage dig til en kulinarisk og lærerig aften. Alle kan være med i Timm Vladimirs Køkken. Det er ikke en konkurrence, og det gælder ikke om at være bedst. Det gælder om at få noget køkkenerfaring og få en fed oplevelse sammen med nogle andre gode mennesker. Så enkelt er det. Øvelse gør mester, som vi siger. Men mindre kan også gøre det.
kommende kurser
bøf og bajere vol.1
28. January 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
el sabor de méxico
28. January 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
viet nam – vietnamesiske retter
28. January 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
nyt nordisk vol. 2
28. January 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
franske fristelser vol. 2
28. January 2023 kl. 19:00 - 23:00
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
03. February 2023 kl. 19:00 - 21:00
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores ‘Tiki’ kursus, fyldt med tropiske cocktails
gourmet hotdogs - pixi
04. February 2023 kl. 12:00 - 14:00
”Gourmethotdogs – PIXI” er et minikursus med stor smag og format. Vi skal lave hotdogs og tilbehør, som kan feje benene væk under selv den allermest kritiske gourmet!
italienske klassikere vol. 1
04. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere vol. 2
04. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
viet nam – vietnamesiske retter
04. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
cocktailkursus vol. 2
04. February 2023 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
bøf & bajere - pixi
05. February 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
bøf & bajere - pixi
05. February 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
bagekursus
05. February 2023 kl. 11:30 - 15:30
Vores bagekursus er pakket med viden, teknik og velsmag. Vi kommer hele vejen rundt og sørger for, at du fremover vil lykkes endnu bedre med dit bagværk.
Ølbrygning
05. February 2023 kl. 12:00 - 16:00
Vi har altid serveret øl i vores køkken. Men da vi fik muligheden for at etablere vores eget bryghus kunne vi ikke sige nej. Nu kan du lære, hvordan øl skal brygges, fermenteres og ikke mindst smage.
kagekursus
05. February 2023 kl. 12:00 - 16:00
Alle elsker kage. Sådan er det bare. Det gør vi også, og nu får alle muligheden for at lære teknikkerne, som vil få dine kager til at fremstå som sande mesterværker.
hai sensei
05. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
franske fristelser vol. 1
06. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
el sabor de méxico
10. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
gourmet hotdogs - pixi
11. February 2023 kl. 12:00 - 14:00
”Gourmethotdogs – PIXI” er et minikursus med stor smag og format. Vi skal lave hotdogs og tilbehør, som kan feje benene væk under selv den allermest kritiske gourmet!
bøf og bajere vol.1
11. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
alt godt fra havet
11. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Vi er så heldige, at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land og have adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
alt godt fra havet
11. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Vi er så heldige, at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land og have adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
italienske klassikere vol. 2
11. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
cocktailkursus vol. 3
11. February 2023 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
cocktailkursus vol. 3
11. February 2023 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
gourmet i verdensklasse
12. February 2023 kl. 11:00 - 15:00
Vi elsker mad og vi elsker kokke! På dette kursus har vi fået 4 af landets bedste køkkenchefer til, hver at give en af deres signaturopskrifter , som vi vil omsætte til madskole. Du kommer ind under huden på teknikker og råvarer som kun de professionelle kokke bruger.
skandinavisk gourmet vol. 2
12. February 2023 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
fantastiske flødeboller
12. February 2023 kl. 11:30 - 13:30
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
fantastiske flødeboller
12. February 2023 kl. 11:30 - 13:30
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
hai sensei – pixi
12. February 2023 kl. 12:00 - 14:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
bøf & bajere vol. 2
13. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
cocktailkursus – sante madame – le tour de france
17. February 2023 kl. 19:00 - 21:00
Krøl overskægget og dyp dit baguette i cognac, når vi tager til stilede Frankrig og tager en tår af den franske cocktailhistorie
magiske macarons
18. February 2023 kl. 11:30 - 13:30
Er det en kage? Er det en kiks? Eller en snitte? Vi er ikke helt sikre. Men en ting ved vi. Når Macarons sidder i skabet, så er der ikke noget bedre. De er søde, chewy og balancen mellem fyld og top/bund - gør dem til en skøn mundfuld.
weber grillkursus - kylling på grillen
18. February 2023 kl. 12:00 - 16:00
”Kylling på grillen med Timm Vladimirs Køkken” er et grillkursus i samarbejde med Weber, hvor vi vil lære dig mest muligt om kylling på grillen. Kurset er for alle grillerer og undervejs vil Grillmasteren underviser i forskellige teknikker.
el sabor de méxico
18. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
nyt nordisk vol. 1
18. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
nyt nordisk vol. 2
18. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
hai sensei
18. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
cocktailkursus vol. 1
18. February 2023 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
bøf & bajere - pixi
19. February 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
skandinavisk gourmet vol. 2
19. February 2023 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
italienske klassikere – pixi
19. February 2023 kl. 11:30 - 13:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
den lille kemiker vol. 2
19. February 2023 kl. 12:00 - 16:00
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
bøf & bajere vol. 2
20. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
weber grillkursus - kylling på grillen
25. February 2023 kl. 12:00 - 16:00
”Kylling på grillen med Timm Vladimirs Køkken” er et grillkursus i samarbejde med Weber, hvor vi vil lære dig mest muligt om kylling på grillen. Kurset er for alle grillerer og undervejs vil Grillmasteren underviser i forskellige teknikker.
arabian night
25. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
franske fristelser vol. 1
25. February 2023 kl. 18:00 - 22:00
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
sæson: vinter
25. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Så er det tid til at stikke gaflen i Kong Vinters menu, og der skal kalorier på tallerkenen, som er pakket med velsmag - så gumse-barometeret ryger helt i top.
vegetariske vidundere
25. February 2023 kl. 18:30 - 22:30
Klimakampen har for alvor fået fat i de fleste. Vi skal for alvor til at passe på CO2 afledninger, og et af de meget tunge CO2 aftryk kommer fra produktion af kød. Uden at vi skal være hellige eller helt opgive kødet, så er det en god ide at smide et par kødfrie dage i madplanen.
indisk inspiration
25. February 2023 kl. 19:00 - 23:00
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
cocktailkursus - new york, new york
25. February 2023 kl. 20:00 - 22:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
cocktailkursus vol. 2
25. February 2023 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
gourmet i verdensklasse
26. February 2023 kl. 11:00 - 15:00
Vi elsker mad og vi elsker kokke! På dette kursus har vi fået 4 af landets bedste køkkenchefer til, hver at give en af deres signaturopskrifter , som vi vil omsætte til madskole. Du kommer ind under huden på teknikker og råvarer som kun de professionelle kokke bruger.
hai sensei – pixi
26. February 2023 kl. 11:30 - 13:30
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
italienske klassikere – pixi
26. February 2023 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
kagekursus
26. February 2023 kl. 12:00 - 16:00
Alle elsker kage. Sådan er det bare. Det gør vi også, og nu får alle muligheden for at lære teknikkerne, som vil få dine kager til at fremstå som sande mesterværker.
cocktailkursus - new york, new york
03. March 2023 kl. 19:00 - 21:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
bøf og bajere vol.1
04. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
gastro battle
04. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Der bliver fart over feltet. Der skal tænkes hurtigt og kreativt når vi sætter gang i masterchef inspireret udfordringen. Køkkenet kommer til at gjalde af “Ja tak chef” Vi glæder os
bøf og bajere vol.1
04. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
sæson: forår
04. March 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det dansk køkken er fantastisk, og især når man binder an på de råvarer, som er i sæson. Vi glæder os til at dykke ned i sæsonen, og finde frem til de bedste råvarer og sammen lave en skøn klassisk dansk menu, som er proppet med tradition, de gode råvarer og velsmag.
cocktailkursus vol. 3
04. March 2023 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
den lille kemiker vol. 1
05. March 2023 kl. 11:00 - 15:00
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
den lille kemiker vol. 1
05. March 2023 kl. 11:30 - 15:30
Den lille kemiker er et kursus for madentusiaster, der har mod på at arbejde med teknikker og materialer, som kan løfte en middag med vennerne og familien til nye højder.
bagekursus
05. March 2023 kl. 12:00 - 16:00
Vores bagekursus er pakket med viden, teknik og velsmag. Vi kommer hele vejen rundt og sørger for, at du fremover vil lykkes endnu bedre med dit bagværk.
sæson: forår
06. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det dansk køkken er fantastisk, og især når man binder an på de råvarer, som er i sæson. Vi glæder os til at dykke ned i sæsonen, og finde frem til de bedste råvarer og sammen lave en skøn klassisk dansk menu, som er proppet med tradition, de gode råvarer og velsmag.
magiske macarons
11. March 2023 kl. 11:30 - 13:30
Er det en kage? Er det en kiks? Eller en snitte? Vi er ikke helt sikre. Men en ting ved vi. Når Macarons sidder i skabet, så er der ikke noget bedre. De er søde, chewy og balancen mellem fyld og top/bund - gør dem til en skøn mundfuld.
gourmet hotdogs - pixi
11. March 2023 kl. 12:00 - 14:00
”Gourmethotdogs – PIXI” er et minikursus med stor smag og format. Vi skal lave hotdogs og tilbehør, som kan feje benene væk under selv den allermest kritiske gourmet!
hai sensei
11. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
italienske klassikere vol. 1
11. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere vol. 1
11. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
indisk inspiration
11. March 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
cocktailkursus vol. 1
11. March 2023 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
cocktailkursus vol. 1
11. March 2023 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
skandinavisk gourmet vol. 2
12. March 2023 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
bøf & bajere - pixi
12. March 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
Ølbrygning
12. March 2023 kl. 12:00 - 16:00
Vi har altid serveret øl i vores køkken. Men da vi fik muligheden for at etablere vores eget bryghus kunne vi ikke sige nej. Nu kan du lære, hvordan øl skal brygges, fermenteres og ikke mindst smage.
bagekursus
12. March 2023 kl. 12:00 - 16:00
Vores bagekursus er pakket med viden, teknik og velsmag. Vi kommer hele vejen rundt og sørger for, at du fremover vil lykkes endnu bedre med dit bagværk.
Ølbrygning
12. March 2023 kl. 12:00 - 16:00
Vi har altid serveret øl i vores køkken. Men da vi fik muligheden for at etablere vores eget bryghus kunne vi ikke sige nej. Nu kan du lære, hvordan øl skal brygges, fermenteres og ikke mindst smage.
italienske klassikere vol. 2
13. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
17. March 2023 kl. 19:00 - 21:00
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores ‘Tiki’ kursus, fyldt med tropiske cocktails
bøf & bajere - pixi
18. March 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
fantastiske flødeboller
18. March 2023 kl. 11:30 - 13:30
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
weber grillkursus - middelhavsretter på grill
18. March 2023 kl. 12:00 - 16:00
Middelhavslandene har længe inspireret den danske madkultur, og med god grund. Det er et køkken der bærer præg af masser af krydderier og friske råvarer, hvor man nemt kan drømme sig ned til sydens varme. På kurset Middelhavs retter på grillen, vil du blive præsenteret for klassiske retter fra middelhavsområdet selvfølgelig med grillen som fokus. Kurset er et hands on-kursus, der har til formål at lære dig mest muligt om hvordan man tilbereder disse retter på grillen. Vores grillmester vil undervise i tilberedningsmetoder, optændning og sikkerhed, temperatur styring og forskellige teknikker.
sæson: forår
18. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det dansk køkken er fantastisk, og især når man binder an på de råvarer, som er i sæson. Vi glæder os til at dykke ned i sæsonen, og finde frem til de bedste råvarer og sammen lave en skøn klassisk dansk menu, som er proppet med tradition, de gode råvarer og velsmag.
el sabor de méxico
18. March 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
franske fristelser vol. 2
18. March 2023 kl. 18:30 - 22:30
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
arabian night
18. March 2023 kl. 18:30 - 22:30
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
eksempel på en aften i
timm vladimirs køkken

17.00: aftenen starter
I ankommer til Timm Vladimirs Køkken, får serveret en velkomstcocktail og finder jer til rette i loungen, hvor de levende lys brænder og musikken spiller.

17.15: der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen, fortæller lidt om køkkenet og hvordan aftenen kommer til at forløbe.

17.30: vi finder forklæderne frem
I går i køkkenet og tager forklæde på. Nu er vi klar til at lave mad!

17.30 - 19.00: the magic happens
I laver 4 retter dejlig mad. Underviser guider jer igennem alle retterne. Opskrifterne sender vi til jer efterfølgende. I laver en ret, spiser en ret og skåler en masse.

20.30: dessert og kaffe
Nu er vi mætte! Derfor sætter vi os i loungen, spiser vores desser og drikker en god kop kaffe. Der er lige tid til at slå mave og snakke inden I igen skal i køkkenet.

21.00: cocktails
Vi går tilbage i køkkenet, hvor der nu er stillet op til cocktailkursus. Underviser fortælle om de forskellige cocktails, og får derefter selv lov til at shake.

22.00: tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!

17.00: aftenen starter
I ankommer til Timm Vladimirs Køkken, får serveret en velkomstcocktail og finder jer til rette i loungen, hvor de levende lys brænder og musikken spiller.

17.15: der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen, fortæller lidt om køkkenet og hvordan aftenen kommer til at forløbe.

17.30: vi finder forklæderne frem
I går i køkkenet og tager forklæde på. Nu er vi klar til at lave mad!

17.30 - 19.00: the magic happens
I laver 4 retter dejlig mad. Underviser guider jer igennem alle retterne. Opskrifterne sender vi til jer efterfølgende. I laver en ret, spiser en ret og skåler en masse.

19.30: dessert og kaffe
Nu er vi mætte! Derfor sætter vi os i loungen, spiser vores desser og drikker en god kop kaffe. Der er lige tid til at slå mave og snakke inden I igen skal i køkkenet.

20.30: cocktails
Vi går tilbage i køkkenet, hvor der nu er stillet op til cocktailkursus. Underviser fortælle om de forskellige cocktails, og får derefter selv lov til at shake.

22.00: tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!

Ingen opgaver er for store
private arrangementer for enhver smag
Står I lige og skal planlægge den næste store begivenhed, så kan du overveje om vi i Timm Vladimirs Køkken skal hjælpe. Vi kan skræddersy din dag eller aften. Skal omdrejningspunktet være et madkursus eller skal vi klare menuen, tilberedningen og serveringen, så gør vi gerne det.
Lad os hjælpe med maden til din næste fest
kulinariske oplevelser leveret til dig
Vores madkurser er fantastiske – men har du brug for en super catering oplevelse, så er vi klar. Vi har to sæsonmenuer – en tre retters og en fem retters. Vi skifter menuer fire gange om året, så du er garanteret en menu som både af afstemt i forhold til råvarer, smag og sæson.


bliv inspireret
online madkursus
Vi elsker madkurser og med mere end 30.000 gæster om året – har vi styr på at levere varen, så alle går hjem med masser af gastro-kulinariske oplevelser.
nytårsmenu 2021
Intet nytår uden en lækker menu fra Timm Vladimirs Køkken. Vi dyrker det klassiske med moderne twists og så byder vi altid på lækre tilkøb; Vinmenu, børnemenu, vegetarmenu, etc
pizza på to måder
Alle elsker pizza – og så er det den perfekte madspilds “palette”. Her får du to bud på Timms favorit pizzaer – en med gær og en på bagepulver – WHAT? Ja, det kan man nemt.
de bedste kulinariske oplevelser
Det skal smage godt. Rigtigt godt. Det er vores mantra – uanset om vi afholder madkurser, laver event eller leverer catering ud af huset.
