madkurser
events
workshops


Madkursus for alle
vi laver det grove, du laver det sjove
Vi skræller kartoflerne og sørger naturligvis for opvasken, så du kan stege, koge og smage dig til en kulinarisk og lærerig aften. Alle kan være med i Timm Vladimirs Køkken. Det er ikke en konkurrence, og det gælder ikke om at være bedst. Det gælder om at få noget køkkenerfaring og få en fed oplevelse sammen med nogle andre gode mennesker. Så enkelt er det. Øvelse gør mester, som vi siger. Men mindre kan også gøre det.
kommende kurser
bøf & bajere - pixi
07. October 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
bøf og bajer
07. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
indisk inspiration
07. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
indisk inspiration
07. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
sæson: efterår
07. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
bøf og bajer
07. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
indisk inspiration
07. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
indisk inspiration
07. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
sæson: efterår
07. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
italienske klassikere - a la pasta
07. October 2023 kl. 19:00 - 23:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
cocktailkursus vol. 1
07. October 2023 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
timms kager og kreationer
08. October 2023 kl. 11:00 - 15:00
Kager er ikke længere bare kager. For mange er ambitionsniveauet steget i de seneste år, og nu bages der ikke længere kun drømmekage og kanelsnegle i hjemmekøkkenerne. Så hvis du elsker at bage eller går rundt med en drøm om at blive endnu bedre og lære nye teknikker, så bør du overveje vores nye kagekursus.
sæson: efterår
13. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
cocktailkursus – sante madame – le tour de france
13. October 2023 kl. 19:00 - 21:00
Krøl overskægget og dyp dit baguette i cognac, når vi tager til stilede Frankrig og tager en tår af den franske cocktailhistorie
italienske klassikere - a la pasta
14. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere – a la pizza
14. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
hai sensei
14. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
alt godt fra havet
14. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Vi er så heldige, at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land og have adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
franske fristelser
14. October 2023 kl. 19:00 - 23:00
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
cocktailkursus vol. 2
14. October 2023 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
cocktailkursus – sante madame – le tour de france
14. October 2023 kl. 20:00 - 22:00
Krøl overskægget og dyp dit baguette i cognac, når vi tager til stilede Frankrig og tager en tår af den franske cocktailhistorie
timms br0d & bagværk
15. October 2023 kl. 11:30 - 15:30
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
italienske klassikere – pixi
15. October 2023 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
bøf & bajere - pixi
15. October 2023 kl. 13:00 - 15:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
fantastiske flødeboller
15. October 2023 kl. 13:00 - 15:00
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
pizza til perfektion
16. October 2023 kl. 11:00 - 13:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
pizza til perfektion
17. October 2023 kl. 11:00 - 13:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
pizza til perfektion
17. October 2023 kl. 15:00 - 17:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
pizza til perfektion
18. October 2023 kl. 15:00 - 17:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
el sabor de méxico
19. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
italienske klassikere - a la pasta
19. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere - a la pasta
19. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
viet nam – vietnamesiske retter
20. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
bøf og bajer
20. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
cocktailkursus - new york, new york
20. October 2023 kl. 19:00 - 21:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
sæson: efterår
21. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
bøf og bajer
21. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
arabian night
21. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
italienske klassikere – a la pizza
21. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
nyt nordisk
21. October 2023 kl. 19:00 - 23:00
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
cocktailkursus vol. 3
21. October 2023 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
magiske macarons
22. October 2023 kl. 10:00 - 12:00
Er det en kage? Er det en kiks? Eller en snitte? Vi er ikke helt sikre. Men en ting ved vi. Når Macarons sidder i skabet, så er der ikke noget bedre. De er søde, chewy og balancen mellem fyld og top/bund - gør dem til en skøn mundfuld.
timms kager og kreationer
22. October 2023 kl. 11:00 - 15:00
Kager er ikke længere bare kager. For mange er ambitionsniveauet steget i de seneste år, og nu bages der ikke længere kun drømmekage og kanelsnegle i hjemmekøkkenerne. Så hvis du elsker at bage eller går rundt med en drøm om at blive endnu bedre og lære nye teknikker, så bør du overveje vores nye kagekursus.
hai sensei – pixi
22. October 2023 kl. 11:00 - 13:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
italienske klassikere – pixi
22. October 2023 kl. 11:30 - 13:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
weber grillkursus - burger på grillen
22. October 2023 kl. 12:00 - 16:00
Mangler du inspiration til din næste burger? - Og kunne du tænke dig at blive udfordret på nye smage? Så er Timm Vladimirs Bruger på grillen kurset lige noget for dig!
magiske macarons
22. October 2023 kl. 14:00 - 16:00
Er det en kage? Er det en kiks? Eller en snitte? Vi er ikke helt sikre. Men en ting ved vi. Når Macarons sidder i skabet, så er der ikke noget bedre. De er søde, chewy og balancen mellem fyld og top/bund - gør dem til en skøn mundfuld.
arabian night
23. October 2023 kl. 18:00 - 22:00
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
cocktailkursus - new york, new york
27. October 2023 kl. 19:00 - 21:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
bøf & bajer - wellington wonder
28. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Bøf & Bajer - Wellington Wonder er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
franske fristelser
28. October 2023 kl. 18:30 - 22:30
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
viet nam – vietnamesiske retter
28. October 2023 kl. 19:00 - 23:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
indisk inspiration
28. October 2023 kl. 19:00 - 23:00
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
cocktailkursus vol. 1
28. October 2023 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
cocktailkursus vol. 2
28. October 2023 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
kulinarisk køkkenkunst
29. October 2023 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
hai sensei – pixi
29. October 2023 kl. 11:00 - 13:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
franske finesser
29. October 2023 kl. 12:00 - 16:00
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
pizza til perfektion
29. October 2023 kl. 13:00 - 15:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
weber grillkursus - burger på grillen
04. November 2023 kl. 12:00 - 16:00
Mangler du inspiration til din næste burger? - Og kunne du tænke dig at blive udfordret på nye smage? Så er Timm Vladimirs Bruger på grillen kurset lige noget for dig!
kulinarisk køkkenkunst
04. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
italienske klassikere - a la pasta
04. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
sæson: efterår
04. November 2023 kl. 18:30 - 22:30
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
cocktailkursus vol. 2
04. November 2023 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
timms br0d & bagværk
05. November 2023 kl. 11:00 - 15:00
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
italienske klassikere – pixi
05. November 2023 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
gastronomisk gourmet
05. November 2023 kl. 12:00 - 16:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
sæson: efterår
06. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
pizza til perfektion
11. November 2023 kl. 12:00 - 14:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
el sabor de méxico
11. November 2023 kl. 17:30 - 21:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst massere af power!
bøf og bajer
11. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
bøf og bajer
11. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
italienske klassikere - a la pasta
11. November 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
alt godt fra havet
11. November 2023 kl. 18:30 - 22:30
Vi er så heldige, at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land og have adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
cocktailkursus vol. 3
11. November 2023 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
kulinarisk køkkenkunst
12. November 2023 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
fantastiske flødeboller
12. November 2023 kl. 11:30 - 13:30
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
pizza til perfektion
12. November 2023 kl. 12:00 - 14:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
fantastiske flødeboller
12. November 2023 kl. 13:00 - 15:00
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
cocktailkursus - new york, new york
17. November 2023 kl. 19:00 - 21:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
alt godt fra havet
18. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Vi er så heldige, at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land og have adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
indisk inspiration
18. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
italienske klassikere – a la pizza
18. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere - a la pasta
18. November 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
sæson: efterår
18. November 2023 kl. 18:30 - 22:30
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
cocktailkursus vol. 1
18. November 2023 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
timms kager og kreationer
19. November 2023 kl. 11:00 - 15:00
Kager er ikke længere bare kager. For mange er ambitionsniveauet steget i de seneste år, og nu bages der ikke længere kun drømmekage og kanelsnegle i hjemmekøkkenerne. Så hvis du elsker at bage eller går rundt med en drøm om at blive endnu bedre og lære nye teknikker, så bør du overveje vores nye kagekursus.
timms br0d & bagværk
19. November 2023 kl. 11:30 - 15:30
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
bøf & bajere - pixi
19. November 2023 kl. 13:00 - 15:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
sæson: efterår
20. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.
bøf og bajer
25. November 2023 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
franske fristelser
25. November 2023 kl. 18:30 - 22:30
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
cocktailkursus vol. 2
25. November 2023 kl. 19:00 - 21:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
magiske macarons
26. November 2023 kl. 11:00 - 13:00
Er det en kage? Er det en kiks? Eller en snitte? Vi er ikke helt sikre. Men en ting ved vi. Når Macarons sidder i skabet, så er der ikke noget bedre. De er søde, chewy og balancen mellem fyld og top/bund - gør dem til en skøn mundfuld.
bøf & bajere - pixi
26. November 2023 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
gastronomisk gourmet
26. November 2023 kl. 12:00 - 16:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
italienske klassikere - a la pasta
02. December 2023 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere – a la pizza
02. December 2023 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
sæson: vinter
02. December 2023 kl. 18:30 - 22:30
Så er det tid til at stikke gaflen i Kong Vinters menu, og der skal kalorier på tallerkenen, som er pakket med velsmag - så gumse-barometeret ryger helt i top.
sæson: vinter
02. December 2023 kl. 19:00 - 23:00
Så er det tid til at stikke gaflen i Kong Vinters menu, og der skal kalorier på tallerkenen, som er pakket med velsmag - så gumse-barometeret ryger helt i top.
eksempel på en aften i
timm vladimirs køkken

aftenen starter
I ankommer til Timm Vladimirs Køkken, får serveret en velkomstcocktail og finder jer til rette i loungen, hvor de levende lys brænder og musikken spiller.

der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen, fortæller lidt om køkkenet og hvordan aftenen kommer til at forløbe.

vi finder forklæderne frem
I går i køkkenet og tager forklæde på. Nu er vi klar til at lave mad!

the magic happens
I laver 4 retter dejlig mad. Underviser guider jer igennem alle retterne. Opskrifterne sender vi til jer efterfølgende. I laver en ret, spiser en ret og skåler en masse.

dessert og kaffe
Nu er vi mætte! Derfor sætter vi os i loungen, spiser vores desserter og drikker en god kop kaffe. Der er lige tid til at slå mave og snakke inden I igen skal i køkkenet.

cocktails
Vi går tilbage i køkkenet, hvor der nu er stillet op til cocktailkursus. Underviser fortælle om de forskellige cocktails, og får derefter selv lov til at shake.

tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!

17.00: aftenen starter
I ankommer til Timm Vladimirs Køkken, får serveret en velkomstcocktail og finder jer til rette i loungen, hvor de levende lys brænder og musikken spiller.

17.15: der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen, fortæller lidt om køkkenet og hvordan aftenen kommer til at forløbe.

17.30: vi finder forklæderne frem
I går i køkkenet og tager forklæde på. Nu er vi klar til at lave mad!

17.30 - 19.00: the magic happens
I laver 4 retter dejlig mad. Underviser guider jer igennem alle retterne. Opskrifterne sender vi til jer efterfølgende. I laver en ret, spiser en ret og skåler en masse.

19.30: dessert og kaffe
Nu er vi mætte! Derfor sætter vi os i loungen, spiser vores desser og drikker en god kop kaffe. Der er lige tid til at slå mave og snakke inden I igen skal i køkkenet.

20.30: cocktails
Vi går tilbage i køkkenet, hvor der nu er stillet op til cocktailkursus. Underviser fortælle om de forskellige cocktails, og får derefter selv lov til at shake.

22.00: tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!

Ingen opgaver er for store
private arrangementer for enhver smag
Står I lige og skal planlægge den næste store begivenhed, så kan du overveje om vi i Timm Vladimirs Køkken skal hjælpe. Vi kan skræddersy din dag eller aften. Skal omdrejningspunktet være et madkursus eller skal vi klare menuen, tilberedningen og serveringen, så gør vi gerne det.
Lad os hjælpe med maden til din næste fest
kulinariske oplevelser leveret til dig
Vores madkurser er fantastiske – men har du brug for en super catering oplevelse, så er vi klar. Vi har to sæsonmenuer – en tre retters og en fem retters. Vi skifter menuer fire gange om året, så du er garanteret en menu som både af afstemt i forhold til råvarer, smag og sæson.


bliv inspireret
online madkursus
Vi elsker madkurser og med mere end 30.000 gæster om året – har vi styr på at levere varen, så alle går hjem med masser af gastro-kulinariske oplevelser.
nytårsmenu 2022
Intet nytår uden en lækker menu fra Timm Vladimirs Køkken. Vi dyrker det klassiske med moderne twists og så byder vi altid på lækre tilkøb; Vinmenu, børnemenu, vegetarmenu, etc
pizza på to måder
Alle elsker pizza – og så er det den perfekte madspilds “palette”. Her får du to bud på Timms favorit pizzaer – en med gær og en på bagepulver – WHAT? Ja, det kan man nemt.
de bedste kulinariske oplevelser
Det skal smage godt. Rigtigt godt. Det er vores mantra – uanset om vi afholder madkurser, laver event eller leverer catering ud af huset.
