tak for i år!

Pladserne til vores populære junior-madskole bliver altid revet væk – men nu har du chancen for at komme foran i køen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til tilmeldingen 24 timer før alle andre. Du modtager direkte besked både på e-mail og sms, så du kan sikre dig pladsen, før den er væk.

Kun de, der skriver sig op nu, får denne fordel – og det kan være forskellen mellem at få drømmeholdet eller at stå på venteliste. Skriv dig op i dag, og glæd dig til en uge fyldt med madglæde, nye venner og masser af sjov.

den perfekte sommerferieaktivitet

Oven i alt det madtekniske er der samtidigt gjort klar til en uge fuld af sjov og nye venner. Hos Timm Vladimirs Køkken er madlavning nemlig noget, vi gør sammen. Derudover tager vi os af opvasken og alt det kedelige, så du udelukkende skal tænke på at skabe fede sommerferieminder.

Som vi plejer at sige: Vi laver det grove, så du kan lave det sjove.

junior-madskole
junior-madskole

de praktiske detaljer
Hvor: Aarhus, København S og Valby

Hvornår? Uge 27, 28, 31 og 32

Sidste år spændte programmet over fem dage mellem kl. 9-15 (fredag dog kl. 9-16).  Hver deltager får forklæde, drikkedunk, diplom og opskriftsbog til at tage med hjem.

Vær opmærksom på at tidspunkterne kan variere – nærmere info følger.  

glimt fra vores bageskole og madskole
for b0rn & unge

Venstre
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01

det lavede vi i år

korean cooking

Kom med på en smagfuld rejse, når vi udforsker den koreanske madscene. Du kommer til at lære om fermentering og den perfekte balance mellem smag, tekstur, sødme, styrke og syre. Glæd dig!

alt godt fra havet

Dyk ned i havets skattekammer og lær at tilberede lækre retter med friske fisk og skaldyr. Vi udforsker spændende tilberedningsmetoder, hvor du blandt andet kommer til at filetere fisk. Her får du redskaber til at få det bedste ud af havets råvarer, og du kan se frem til en dag fuld af alle de opdagelser, der gemmer sig under havets overflade. Glæd dig til en dag fyldt med smag og inspiration til at bringe havets fristelser ind i køkkenet!

sydens tropiske frugter

Bliv klogere på eksotiske råvarer, når vi udforsker ingredienser, du sjældent finder i supermarkedet. Dagen begynder med en sanseoplevelse, hvor du får mulighed for at se, dufte, smage og gætte forskellige eksotiske frugter og grøntsager, du måske ikke kendte i forvejen. Herefter går vi i køkkenet og bruger dem til at skabe nogle fantastiske retter. Glæd dig til en dag med helt nye smagsindtryk!

den lille gourmetkok

Her tager vi din madlavning til næste niveau, når du lærer at skabe smukke og velsmagende retter inspireret af restaurantverdenen. Med flotte anretninger og spændende smagskombinationer finder vi vores indre gourmetkokke frem og skaber en dag fuld af velsmag. Glæd dig til en dag med luksus på tallerkenen og masser af inspiration til at imponere derhjemme!

timms p0lsevogn

På madskolens sidste dag forkæler vi alle forældre med den ultimative hotdog. Haps! Du kommer til at lave både hotdogbrød, pølser, ketchup, remoulade, ristede løg og syltede agurker – alt sammen fra bunden.

mand kigger i kameraet

faq: junior-madskole for b0rn og unge

Skal deltagerne have madpakke med?

Du kan med ro i maven lade madpakken blive derhjemme. Der er altid rigeligt undervejs af alt, hvad (mad)hjertet begærer.

Bliver der en form for afslutning, hvor familien må komme forbi?

Ja! Traditionen tro får alle deltagere mulighed for at invitere to familiemedlemmer med ind i maskinrummet på vores Junior-madskole. 

Er der krav til deltagelsen på årets Junior-madskole for børn og unge?

Timm Vladimirs Køkken kan ikke varetage deltagere med særlige behov. Deltageren skal derfor kunne modtage beskeder i plenum og omgås de andre deltagere på lige vilkår.

Er det muligt at tage hensyn til allergier og særlige ønsker til maden?

Ja, i de fleste tilfælde. Vi kan tage højde for halal, vegetar og derudover nøddeallergi, laktoseintolerance og typisk også specifikke råvareallergier.

Vi kan desværre ikke imødekomme allergi for gluten og æg.

I tilmeldingen har du mulighed for at angive de enkelte hensyn, vi skal tage.

Hvilke forudsætninger har underviserne for at arbejde med børn og unge?

Vores personale har alle en ren børneattest. De er ikke uddannet pædagoger, men de har alle erfaring med læring og formidling i et køkken.

Er der mere praktisk info, der kan være godt at vide?

Timm Vladimirs Køkken ligger i både Aarhus, Valby og på Amager. Her kan du se de enkelte adresser.

København S 
Raffinaderivej 10, bygning F
2300 København S
Find vej her

Valby 
Skolegade 19
2500 Valby
Find vej her

Aarhus 
Fiskerivej 2K
8000 Aarhus
Find vej her

Kontakt os
Hvis der er mere, du savner svar på, så tøv endelig ikke med at kontakte os på [email protected].

Handelsbetingelser
Her kan du se vores handelsbetingelser.

se vores 3 lokationer

madskole for børn og unge

valby

Skolegade 19
2500 Valby

køkken til madkursus

aarhus

Fiskerivej 2K
8000 Aarhus

lokale til madkursus

k0benhavn s

Raffinaderivej 10, bygning F
2300 København S

find os her