glæd dig til årets junior-madskole for b0rn og unge

vælg mellem bageskole og madskole

Er du mellem 10-16 år, og elsker du at lave mad og bage? Så har vi den perfekte sommerferieaktivitet til dig i 2025!

Konceptet er simpelt; uanset om du vælger vores madskole eller bageskole, så kommer du til at opleve fem hyggelige  dage i sommerferien. Glæd dig til, vi løfter sløret for årets program – det bliver løbende opdateret her på siden.

den perfekte sommerferieaktivitet

Oven i alt det madtekniske er der samtidigt gjort klar til en uge fuld af sjov og nye venner. Hos Timm Vladimirs Køkken er madlavning nemlig noget, vi gør sammen. Derudover tager vi os af opvasken og alt det kedelige, så du udelukkende skal tænke på at skabe fede sommerferieminder.

Som vi plejer at sige: Vi laver det grove, så du kan lave det sjove.

 

madskole

junior-madskole

ugens temaer:

    • Alt godt fra havet
    • Korean cooking
    • Timms pølsevogn
    • Sydens tropiske frugt & grønt
    • Den lille gourmetkok

Hvor: Aarhus og Valby

Hvornår? Uge 27, 28, 31 og 32

Pris pr. deltager: 2.795 kr.

Programmet for madskolen spænder over fem dage mellem kl. 9-15 (fredag dog kl. 9-16).  Hver deltager får forklæde, drikkedunk, diplom og opskriftsbog til at tage med hjem.

bageskole

junior-madskole

ugens temaer:

    • Afternoon tea
    • Chokolademagi
    • Timms ismejeri
    • Sydens tropiske frugter
    • Den lille bagermester

Hvor: Aarhus og København S

Hvornår? Uge 27, 28, 31 og 32

Pris pr. deltager: 2.795 kr.

Programmet for bageskolen spænder over fem dage mellem kl. 9-15 (fredag dog kl. 9-16).  Hver deltager får forklæde, drikkedunk, diplom og opskriftsbog til at tage med hjem.

glimt fra vores bageskole og madskole for b0rn & unge

Venstre
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01

ugens temaer for madskolen

korean cooking

Kom med på en smagfuld rejse, når vi udforsker den koreanske madscene. Du kommer til at lære om fermentering og den perfekte balance mellem smag, tekstur, sødme, styrke og syre. Glæd dig!

alt godt fra havet

Dyk ned i havets skattekammer og lær at tilberede lækre retter med friske fisk og skaldyr. Vi udforsker spændende tilberedningsmetoder, hvor du blandt andet kommer til at filetere fisk. Her får du redskaber til at få det bedste ud af havets råvarer, og du kan se frem til en dag fuld af alle de opdagelser, der gemmer sig under havets overflade. Glæd dig til en dag fyldt med smag og inspiration til at bringe havets fristelser ind i køkkenet!

sydens tropiske frugter

Bliv klogere på eksotiske råvarer, når vi udforsker ingredienser, du sjældent finder i supermarkedet. Dagen begynder med en sanseoplevelse, hvor du får mulighed for at se, dufte, smage og gætte forskellige eksotiske frugter og grøntsager, du måske ikke kendte i forvejen. Herefter går vi i køkkenet og bruger dem til at skabe nogle fantastiske retter. Glæd dig til en dag med helt nye smagsindtryk!

den lille gourmetkok

Her tager vi din madlavning til næste niveau, når du lærer at skabe smukke og velsmagende retter inspireret af restaurantverdenen. Med flotte anretninger og spændende smagskombinationer finder vi vores indre gourmetkokke frem og skaber en dag fuld af velsmag. Glæd dig til en dag med luksus på tallerkenen og masser af inspiration til at imponere derhjemme!

timms p0lsevogn

På madskolens sidste dag forkæler vi alle forældre med den ultimative hotdog. Haps! Du kommer til at lave både hotdogbrød, pølser, ketchup, remoulade, ristede løg og syltede agurker – alt sammen fra bunden.

ugens temaer for bageskolen

chokolademagi

Tag med os på en udflugt i chokoladens fortryllende verden. Vi begynder dagen med at blive klogere på, hvor chokolade rent faktisk kommer fra, og herefter går vi i krig med at smelte og temperere den luksuriøse råvare. Glæd dig til en dag fyldt med chokoladeglæde!

afternoon tea

Vi tager en kulinarisk smuttur til England og udforsker deres tradition for te – og ikke mindst de søde sager og bagværk, der hører til. Du vil lære at lave brød og bagværk, som man typisk får til afternoon tea – på vaskeægte engelsk manér.

sydens tropiske frugter

Tag med på en sanselig rejse i den eksotiske verden af frugt og grønt! Vi smager, dufter og udforsker sjældne frugter, som du måske ikke (endnu) har set hjemme i frugtskålen. Herefter lærer du, hvordan du kan bruge de eksotiske ingredienser til lækre kreationer. Glæd dig til en dag fuld af nye smagsoplevelser!

den lille mesterbager

Du vil blive udfordret i at skabe kager, der både ser imponerende ud og smager himmelsk. Hvem formår at balancere smag og æstetik – og skabe dagens mesterværk?  Glæd dig til at slippe kreativiteten løs og finde din indre kagekunstner frem.

timms ismejeri

På bageskolens sidste dag inviterer vi alle forældre på besøg, hvor vi forkæler dem med den ultimative isbar. Du kommer til at lave is med flydende nitrogen, vafler, krymmel, karamelsauce, guf og bærcoulis – alt sammen fra bunden.

mand kigger i kameraet

faq: junior-madskole for b0rn og unge

Skal deltagerne have madpakke med?

Du kan med ro i maven lade madpakken blive derhjemme. Der er altid rigeligt undervejs af alt, hvad (mad)hjertet begærer.

Bliver der en form for afslutning, hvor familien må komme forbi?

Ja! Traditionen tro får alle deltagere mulighed for at invitere to familiemedlemmer med ind i maskinrummet på vores Junior-madskole. Det sker om fredagen – se hvad der gælder herunder.

For madskolen
Fredag runder vi ugen af med hjemmelavede hotdogs mellem kl. 14:30 – 16:00.
Her kan hver deltager invitere to familiemedlemmer, som kan spise med gratis. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

For bageskolen
Fredag slår vi dørene op til stor isbar med hjemmelavede lækkerier. Det er mellem kl. 14:30 – 16:00.
Her kan hver deltager invitere to familiemedlemmer med – helt uden beregning. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Er der krav til deltagelsen på årets Junior-madskole for børn og unge?

Timm Vladimirs Køkken kan ikke varetage deltagere med særlige behov. Deltageren skal derfor kunne modtage beskeder i plenum og omgås de andre deltagere på lige vilkår.

Er det muligt at tage hensyn til allergier og særlige ønsker til maden?

Ja, i de fleste tilfælde. Vi kan tage højde for halal, vegetar og derudover nøddeallergi, laktoseintolerance og typisk også specifikke råvareallergier.

Vi kan desværre ikke imødekomme allergi for gluten og æg.

I tilmeldingen har du mulighed for at angive de enkelte hensyn, vi skal tage.

Møder man Timm Vladimir?

Ja. Timm kommer forbi og siger hej, uanset hvilken uge du har meldt dig på Junior-madskole. Om det er til en høj femmer, en selfie eller noget helt tredje er helt op til dig.

Hvilke forudsætninger har underviserne for at arbejde med børn og unge?

Vores personale har alle en ren børneattest. De er ikke uddannet pædagoger, men de har alle erfaring med læring og formidling i et køkken.

Er der mere praktisk info, der kan være godt at vide?

Timm Vladimirs Køkken ligger i både Aarhus, Valby og på Amager. Her kan du se de enkelte adresser.

Amager (bageskole)
Raffinaderivej 10, bygning F
2300 København S
Find vej her

Valby (klassisk madskole)
Skolegade 19
2500 Valby
Find vej her

Aarhus (bageskole og klassisk madskole)
Fiskerivej 2K
8000 Aarhus
Find vej her

Kontakt os
Hvis der er mere, du savner svar på, så tøv endelig ikke med at kontakte os på [email protected].

Handelsbetingelser
Her kan du se vores handelsbetingelser.

se vores 3 lokationer

madskole for børn og unge

valby (madskole)

Skolegade 19
2500 Valby

køkken til madkursus

aarhus (madskole & bageskole)

Fiskerivej 2K
8000 Aarhus

lokale til madkursus

k0benhavn s (bageskole)

Raffinaderivej 10, bygning F
2300 København S

find os her