Handelsbetingelser


Handelsbetingelser og vilkår for køb af madkurser, events og lignende hos:

Timm Vladimirs Køkken ApS

Valby Station
Skolegade 19
2500 Valby

Telefon 28 14 29 37
kontakt@timmvladimirskoekken.dk

Kontoret er åbent hverdage kl. 10-15

CVR 34 62 53 28

1. Vi modtager følgende betalingskort

dankort edankort1  Visa_online Visa_Electron_Point_of_Sale mastercard maestro jcb

Der opkræves ikke gebyr for brug af Dankort, Visa/Dankort og eDankort. Øvrige kort opkræves gebyr som svarer til hvad Timm Vladimirs Køkken bliver opkrævet af Teller.

2. Aflysning af kurser

Vi forbeholder os retten til at aflyse et madkursus ved for få tilmeldinger eller ved sygdom hos underviser. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus af samme værdi, med ledige pladser. Vi kontakter altid de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer eller aflysning. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt.

3. Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser og varer; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.
Tilmeldinger og gavekort erstattes ikke ved bortkomst.

4. Fortrydelsesret

4. FORTRYDELSESRET

I henhold til en undtagelse i Forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten. Der er ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at hvis du køber en plads på et madkursus, så er din tilmelding bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Du kan læse mere på www.forbrug.dk. 

4.A. Ombooking. 

Ønsker du at ombooke din reservation, så kan du imod et gebyr på 150 kroner, aflyse din reservation og veksle den til en kuponkode, som kan bruges til at booke en plads på et nyt madkursus. Kuponkoden er gyldig i 6 måneder. Du skal dog være opmærksom på følgende:

-Ombooking er ikke muligt, hvis kurset finder sted indenfor de næste 14 dage.

-Ombooking er ikke muligt, så vidt din aflysning afstedkommer, at det samlede deltagerantal på holdet kommer under 12 personer, da vi så kan risikere at aflyse hele holdet.

Du kan via følgende link se om det er muligt at ombooke din reservation: https://timmvladimirskoekken.dk/ombooking/

5. Allergi og religiøse hensyn

Hvis du er allergisker, intolerant eller overfølsom over for et eller andet, så oplys det på mail til kontakt@timmvladimriskoekken.dk, når du bestiller dit kursus. Har du en religiøs overbevisning der gør, at du ikke spiser visse fødevarer, så oplys ligeledes dette til ovenstående mail i forbindelse med bestilling. Vi gør vores bedste for imødekomme alle slags allergier og religiøse hensyn.

6. Beruselse og upassende adfærd

I tilfælde af upassende, beruset eller voldelig adfærd, der virker til gene for andre af husets gæster eller personale, forbeholder Timm Vladimirs Køkken sig retten til at nægte udskænkning af drikkevarer og / eller ret til at bortvise gæster. I sådanne tilfælde kompenseres afviste gæster ikke for tabt deltagergebyr. Dette gælder også , såfremt en eller flere deltagere vurderes for berusede eller påvirkede til at deltage i køkkenaktiviteter.

7. Betaling

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail.
For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

8. Personlige oplysninger

Personlige oplysninger du afgiver til Timm Vladimirs Køkken i forbindelse med købet videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger som du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere i Timm Vladimirs Køkken.
I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en DIBS betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS.
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

9. Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via Internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via Internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

10. Køb af gavekort

Et gavekort til Timm Vladimirs Køkken er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller indløses til andre ydelser end vores åbne offentlige madkurser, som man kan bestille via vores hjemmeside.

Gavekortet bruges til at bestille pladser til et madkursus, smagning eller lignende. Efter udløbsdatoen mister gavekortet sin værdi, og kan ikke genaktiveres. Gavekortet kan dog sagtens benyttes til et kursus, som finder sted efter udløbsdatoen, så længe pladserne er bestilt med gavekortet inden gavekortets udløbsdato.

11. Udvidet datapolitik & GDPR for Timm Vladimirs Køkken