aarhus

valby

amager

på havnen i aarhus

Aarhus var den anden madskole vi åbnede. Vi tog alle erfaringerne fra Valby og fandt det flotteste lokale lige ved havnen i Aarhus Ø. Stedet er magisk og kombinationen af gæster på madkursus og stemningsfuld havnekaj er for os et perfekt match. Vi har tre kursuskøkkener med plads til henholdsvis 36, 30 og 14 gæster. Men køkken 1 + 2 kan slås sammen og derved kan vi have ca. 80 personer til et madkursus. Vores lounge bruges til dagsmøder og her finder du også vores cocktailbar, som er åben alle dage i forbindelse med at vi afholder madkurser.

Vi ses på havnen.

Venstre
image01
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
image01

ved stationen i valby

Valby, 10 minutter fra Kongens København. Der hvor det hele begyndte i 2012. Madskolen Timm Vladimirs Køkken så dagens lys i urbane moderne lokaler klods op ad Valby Station. Vi har tre funktionelle kursuskøkkener med plads til over 90 personer, og et velfungerede bryghus, hvor vi ca. brygger 50.000 liter øl, som serveres for vores gæster i alle vores afdelinger. Vi har en lækker cocktailbar i vores lounge, som i dagstimerne bruges til møder og konferencer. Til sidst har vi gårdhaven, som her her vi elsker at byde vores gæster velkommen når vejret er til det. På en solskinsdag er det lige allerhelst vil være og skåle med kollegaer, venner eller familien.

Venstre
image01
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
image01

i kl0verbyen på amager

Vores nye lokaler på Amager er oplagt til de store grupper. Lokalet er opbygget top fleksibelt, og kan derfor bruges til alverdens formål. Kun fantasien sætter grænserne. Lokalet er godkendt til 250 personer, og er oplagt både til madkurser og fester. I Kløverbyen afvikler vi også alle vores Grill-kurser. Vi er en fast del af Weber Grill Academy, og elsker at tænde op og lære fra os. I forlængelse af vores flotte lokaler, så sidder hele vores administrationsafdeling, salgsafdeling og eventafdeling også i Kløverbyen.

Venstre
image01
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
image01

book jeres teambuilding nu

Timm Vladimirs Køkken dækker hele landet. Vi tilbyder madkurser i Aarhus, Valby og Amager. Men hvis I ikke kan komme til os, så kommer vi meget gerne til jer. I er meget velkommen til at kontake os og høre nærmere uanset om et madkursus skal foregå hos os eller hos jer.