junior-madskole for b0rn og unge

Kalder alle 10-16 årige madglade sjæle! Sommerens sjoveste junior-madskole for børn og unge lurer lige om hjørnet. Du kan derfor allerede godt begynde at glæde dig til et brag af en sommer – fuld af madmagi.

Først og fremmest skal vi skabe og udvikle det positive tilhørsforhold til gastronomien. Vi skal lære om mad. Vi skal lave mad. Og så skal vi selvfølgelig have det sjovt og spise noget fantastisk mad sammen. 

Der bliver som altid også plads til masser af leg, gak og sjov i køkkenet – så sæt allerede nu kryds i kalenderen enten i uge 27, 28, 31 eller 32.

vær den første til at få besked, når tilmelding åbner

Det kribler i os for at løfte sløret for årets program. Indtil da kan du lære vores to madskole-koncepter lidt bedre at kende her på siden. 

Hvis du vil have besked, når vi åbner for tilmelding, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. Så er du blandt de første til at sikre en plads på årets sommerferieaktivitet.

Vi glæder os!

klassisk madskole

underviser i køkken

På vores klassiske madskole skal vi lave Timms livretter, filetere fisk og kreere retter fra kendte tegnefilm. Vi skal også give os i kast med krystaliseret chokolade og is med flydende nitrogen. Men det er ikke det eneste. Som altid runder vi af med forældervisit til en stjernespækket finaleaften, hvor familiens nye mesterkok får lov at folde sig ud på ægte restaurantmanér!

Hvor: Aarhus og Valby

Hvornår: Uge 27, 28, 31 og 32

Pris: 2.595 kr.
Prisen dækker fem dages madskole mellem kl. 9-15, forklæde, drikkedunk og opskriftsbog.

 

bageskole

pige i køkken

På vores bageskole skal vi ælte, bage, pynte, glaze og i øvrigt hele verden rundt i det søde køkken. Vi skal lave danske favoritter, sommerklassikere – og så skal vi prøve kræfter med avancerede, franske delikatesser.  Glæd dig til at arbejde med gærdej, lave karameller, bage rugbrød og masser af andre sjove ting. Det bliver en vild uge.

Hvor: Aarhus og Amager

Hvornår: Uge 27, 28, 31 og 32

Pris: 2.595 kr.
Prisen dækker fem dages bageskole mellem kl. 9-15 (fredag dog kl. 9-16.30), forklæde, drikkedunk og opskriftsbog.

det har andre sagt om vores junior-madskole

Anna har været på flere madkurser i sine ferier og holder meget af at lave mad sammen med andre børn. Men denne gang var det anderledes for Anna. Anna har ikke blot lavet mad. Hun har lært at filetere en rødspætte, lave sushi og vegetariske retter, hun selv har lyst til at spise. Og ikke mindst har hun fået venner, der både er yngre og ældre end hende selv. Anna fortæller, at hvis hun skal blive kok, når hun bliver voksen, vil hun blive en lige så dygtig, sjov og sej kok som Eva, der var hendes underviser.

Forælder til Anna, der deltog på madskolen i 2023

Jeg har lige været til en fantastisk restaurantaften, da min datter er en del af jeres madskole for anden gang. Altid en succes med madskolen ved Timm.

Forælder til barn, der deltog på madskolen i 2023

Min datter, Olivia, var på madskole i Valby i sidste uge. Sikke er succes .. stor tak for at sammensætte et forløb med (gode) udfordringer, sammenhold, læring og ros. Restaurant-aften var til stor glæde for os forældre, og alle deltagerne klarede det så fint. Det var en fornøjelse at opleve – hold endelig fast i sådan en aften.

Forælder til Olivia, der deltog på madskolen i 2023

glimt fra vores junior-madskole for b0rn og unge

Venstre
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01
image01

vær den f0rste til at få besked, når vi åbner for tilmelding