få besked, når du kan bestille årets nytårsmenu ud af huset – og få 2o %

Hos Timm Vladimirs Køkken udvikler vores kyndige kokke hvert år en udsøgt nytårsmenu, som er nem at tilberede. Menuen er sammensat med henblik på at skabe en helstøbt smagsoplevelse, så du ikke behøver at tage stilling til andet end at værne om dine gæster.

Vi kan endnu ikke løfte sløret for den endelige nytårsmenu, men du kan allerede nu skrive dig på vores liste og dermed være blandt de første, som får nys, så snart alle detaljerne er på plads. I den forbindelse giver vi dig 2o % rabat på nytårsmenuen, når salget åbner.

I den søde ventetid kan du tage et kig på sidste års nytårsmenu ud af huset – lige herunder. Vi glæder os til at løfte sløret for den nye menu!

 

skriv dig op her

nedtælling til nytårsaftensdag

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

se sidste års nytårsmenu ud af huset

sidste års klassiske nytårsmenu

4 retter & velkomstcocktail

Velkomstcocktail – “Timm Collins” med gin, citron, sukkersirup og grapefrugt


Appetizer – Karamelliseret blomkålspuré med trøffel på sprød parmesankiks


Forret – Asiatisk inspireret krabbebisque med stegte rejegyoza og kaffirlime-olie toppet med sennepsurt


Hovedret – Rosastegt oksekød med glaseret rødbede, bagt kartoffelkompot, vol-au-vent med cremet løgfyld og intens glace med kirsebær


Dessert – Citrontærte med hvid chokolade- og pistacieganache samt sprød marengs med nytårsguld

 

Tilkøb

Surdejsbrød med brunet, pisket smør

Afstemt vinmenu fra Laudrup Vin

Pizza med chorizo og mozzarella til børn / natmad / dagen derpå

Venstre
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01
Venstre
image01
image01
image01
Højre
image01
image01
image01

sidste års vegetariske nytårsmenu

4 retter & velkomstcocktail

 Velkomstcocktail – “Timm Collins” med gin, citron, sukkersirup og grapefrugt


Appetizer – Karamelliseret blomkålspuré med trøffel på sprød parmesankiks


Forret – Asiatisk inspireret svampebisque med stegt gyoza, kaffirlime-olie og sennepsurt


Hovedret – Confiteret kejserhat med glaseret rødbede, bagt kartoffelkompot, vol-au-vent med cremet løgfyld og intens rødebedeglace med kirsebær


Dessert – Citrontærte med hvid chokolade- og pistacieganache samt sprød marengs med nytårsguld

 

Tilkøb

Surdejsbrød med brunet, pisket smør

Afstemt vinmenu fra Laudrup Vin

Pizza med chorizo og mozzarella til børn / natmad / dagen derpå