pasta, passion og perfekt k0d

fra tr0ffel til tatar – lær at mestre favoritterne

Drøm dig væk i smage, du elsker – som cremet bearnaise til saftig højreb, frisk tatar med trøffel og hjemmelavet ravioli lavet fra bunden. Fra klassikere som Beef Wellington til italienske favoritter med parmesan har vi samlet livretter, der tager dig med på en rejse uden at forlade bordet. Se, hvad vores gæster elsker – og find dit næste madkursus.

Ligesom på alle vores andre madkurser er der fri bar i:

økologisk vin og bobler
et udvalg af øl fra bryghuset Åben
sparkling tea og alkoholfri øl
lemonader og vand med/uden brus

b0f og bajer – superior

 Her vil vi gå ud over det ordinære – og du vil opleve en menu fyldt med råvarer i topklasse. Kurset er en hyldest til de mere luksuriøse kødudskæringer og retter, der med garanti vil imponere.

På kurset kommer du til at lave:

  • Confiterede vagtellår med mandel-persillepesto
  • Tatar med sprøde chips, fermenteret hvidløgsmayonnaise og frisk trøffel
  • Bøf wellington med flamberet cognacsauce
  • Chokolademousse med bær og pistacienødder

Kurset afholdes i Valby og Aarhus.

bøf wellington

b0f og bajer – guilty pleasure

På kurset skal vi mæske os igennem vores alle sammens guilty pleasures. Vi hylder de saftige bøffer, sprøde salater, den cremede (ægte!) bearnaisesauce og kolde øl, der får ganen til at juble.

På kurset kommer du til at lave:

  • Carpaccio på kalv – hertil rucola og parmesan modnet i 40 måneder
  • Cæsarsalat med tørsaltet bacon og original cæsardressing
  • Højrebsbøf med bearnaise
  • Klassisk creme brulée

Kurset afholdes i Valby og i Aarhus.

bearnaise hældes over bøf

b0f & bajer – grill edition

På det her madkursus får vi det maksimale ud af grillen, når vi tænder op under vores 6-8 ugers krogmodnede højrebsbøffer. Flankeret af tatar, hvid pizza og vaniljeparfait skaber vi rammen for vores mest ambitiøse grillkursus til dato.

På kurset kommer du til at lave:

  • Tatar med sprød, spicy filodej og confiteret æggeblomme
  • Hvid pizza med mascarpone, vesterhavsost og charcuteri
  • Højrebsbøf med bagt kartoffel, grillede tomater og bearnaise-mayo
  • Vaniljeparfait med hvid chokolade og bagte blommer

Kurset afholdes i Aarhus og i København S.

bøf på grill

meat and grill

Der findes næsten ikke noget bedre end kød på grill. I hvert fald ikke hvis du spørger os. Glæd jer til en menu med en masse dejlig mad på grillen.

På kurset kommer du til at lave:

  • Jalapeño-poppers med ranchdressing 
  • BBQ svinebryst med coleslaw 
  • Porchetta-sandwich med sylt, dijonnaise og æble
  • Apple pie med vanilje-yoghurt

Kurset afholdes i Valby og i Aarhus.

porchettasandwich

italienske madkurser

ild & italien – grill edition

Mad over åben ild kan noget særligt, og vi danskere leder altid efter en god undskyldning for at tænde op i grillen. Her kombinerer vi derfor grill-trangen med en forkærlighed for det italienske køkken.

På kurset kommer du til at lave:

  • Hurtig pizza på grill med hjemmelavet pesto
  • Porchetta på rotisserie med grillet polenta og urtesalat
  • Grillet fisk i sæson og røget kartoffelmos med creme fraiche og urter
  • Tiramisu

Kurset afholdes i Aarhus og i København S.

porchetta

italienske klassikere – il classico

Sammen tager vi til Italien og dyrker nogle af madverdenens største klassikere. Du lærer blandt andet at lave pasta fra bunden på ægte italiensk manér.

På kurset kommer du til at lave:

  • Tomatbruschetta
  • Ravioli med spinat og cremet ricotta
  • Scaloppine med marsala-sauce
  • Semifreddo med solbær og hvid chokolade

Kurset afholdes i Valby og i Aarhus.

pasta

italienske klassikere – extravaganza

På kurset skruer vi op for eksklusiviteten med alt det bedste, Italien har at byde på. Det gør vi med råvarer som frisk trøffel og ægte parmigiano reggiano, der er modnet i 40 måneder. 

På kurset kommer du til at lave:

  • Pizza med pesto og burrata
  • Risotto med sæsonens grønt og frisk trøffel
  • Saltimbocca med rucola og parmesan
  • Sæsonbetonet tiramisu

Kurset afholdes i Valby og i Aarhus.

trøffel

italienske klassikere – pixi

Her er kurset for dig, der elsker Italien, men som måske synes, at vores fire-timers kurser er en tand for lange. På vores totimers pixi-kursus skærer vi nemlig ind til benet og dyrker de italienske klassikere – vi gør det bare på halv tid.

På kurset kommer du til at lave:

  • Pizza med hjemmelavet grøn pesto & mozzarella
  • Saltimbocca af kalv – hertil sprød salat og vinaigrette

Kurset afholdes i Valby og i Aarhus.

pizza ud af pizzaovn

pizza til perfektion

Vores totimers kursus er for dig, der ikke kan få nok af italienernes (måske) bedste opfindelse – nemlig pizzaen.

På kurset vil du opdage, hvordan du strækker pizzadejen, skaber lækre lufthuller og opnår den perfekte struktur.

På kurset kommer du til at lave:

  • Maltpizza med bacon, vesterhavsost, kartoffel og urter
  • Koldhævet pizza med pesto og mozzarella

Kurset afholdes i Valby, Aarhus og København S.

pizza

fandt du ikke det, du s0gte?

Fra Middelhavet til Mexico og Japan. Hos Timm Vladimirs Køkken favner vi noget nær alle verdenshjørner. Hvis du gerne vil ud over Italiens kulinariske horisonter, kan du finde masser inspiration til vores andre madkurser lige her.

Vælg imellem kurser som:

  • El sabor de México
  • Vegetariske vidundere
  • Bøf & bajer – guilty pleasure
  • Alt godt fra havet
  • Cocktailkursus – TIKI – smag på troperne 
kvinder mingler