Timm Vladimirs Køkken - Valby & Aarhus

Vi elsker at lave mad til folk, der elsker at lave mad

Gastronomiske kurser siden 2012

Timm Vladimirs Køkken er en moderne gastronomisk kursusvirksomhed med afdelinger i Valby i  Aarhus . Siden efteråret 2012, hvor vi åbnede vores første madværksted ved stationen i Valby, har vores team af professionelle undervisere leget med maden i selskab med talrige virksomheder på kulinarisk udflugt og private madelskere med lyst til smagsinspiration og en saltvandsindsprøjtning til de hjemlige køkkenregioner. I juni 2017 gik en af vores drømme i opfyldelse, idet vi efter flere års overvejelser endeligt fik mulighed for at åbne en afdeling af Timm Vladimirs Køkken i Aarhus. I nyrenoverede lokaler ved Aarhus havn er Timm Vladimirs Køkken, fra august 2017, klar til at invitere private og virksomheder indenfor til vores sublime madkurser, og vi glæder os helt vildt.

Timm + Team

Virksomhedens direktør er den dobbelte Masterchef-vinder, kogebogsforfatter, tv-vært og passionerede foodie Timm Vladimir, der også fungerer som underviser på udvalgte kurser. Daglig leder og formidlingsfaglig indpisker er Kenneth Søndergaard, der assisteres af fastansat huskok Tue Olsson og et fantastisk hold af godt 30 undervisere, køkkenassistenter og opvaskere.

Køkkenets hjerte

Vi rekrutterer vores undervisere blandt kokke, madskribenter, bloggere og passionerede mad-entusiaster, fordi vi vægter den engagerede og imødekommende formidling lige så højt som den køkkenfaglige professionalisme. Underviserne er seriøse og ambitiøse, men søde og forstående, og selvom der skal instrueres og kokkereres ivrigt, holder vi altid en afslappet, uformel og hyggelig stemning i køkkenet.

KONTAKT

Timm Vladimirs Køkken

Valby Station
Skolegade 19
2500 Valby

Telefon 28 14 29 37
kontakt@timmvladimirskoekken.dk

Kontoret er åbent hverdage kl. 10-15

Telefontid hverdage kl. 10-15

CVR 34 62 53 28

Handelsbetingelser

Smiley

DE 5 GRUNDPILLER I TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Her i køkkenet laver vi madkurser, fordi vi ikke kan lade være. Det er et produkt, men det er også en fornøjelse. Både for vores gæster og for vores medarbejdere. Læs her, hvad vi oplever som grundpillerne i vores arbejde med mad og mennesker.

DE 5 GRUNDPILLER

Leverandører

Fiskerikajen

Hørkram

Epicurian

HKI Ost

JN Meat

BF OX

Kosan Gas

Samarbejdspartnere

Electrolux

Quooker

Tork

House Doctor

Sodastream

Vores team


Administration

Tue Olsson

Køkkenchef

Mette Kjølhede Ramsgaard

Afdelingsleder // Aarhus M: 27 14 08 66

Mikkel Nielsen

Forretnings- og konceptudvikler
M: 60 65 84 54

Timm Vladimir

Direktør
M: 28 14 29 37

Kenneth Søndergaard

Driftsleder
M: 27 14 85 27

Undervisere

Tommi Kondo Sasaki
Jesper Hemmingsen
Mads Frydendahl
Emil Kiær Lund
Rikke Dannemann Jørgensen
Mathias Engholm Hørstedt Madsen
Mia Irene Kristensen
Nicolai Staugaard
Thomas Alcayaga
Louise Saggau

Køkken

Assistenter

Thor Rasmussen
Sanne Vind
Oskar Winge Leisner
Jacob Kolding
Amalie Stavnstrup Rasmussen
Lynger Capangpangan
August Berthelsen
Jeppe Balling Sørensen
Mathias Madsen
Laust Andersen
Christian Schmidt
Nicoline Bonvang
Anna Leisner
Magnus Boye

Opvaskere

Ece Muslu

Her bor vi