Timm Vladimirs Køkken - Valby & Aarhus

null

Vi elsker at lave mad til folk, der elsker at lave mad

Timm Vladimirs Køkken – en moderne madskole i Valby og Aarhus. De fleste kender Timm Vladimir – enten fra hans tid som ungdomskomiker, som skuespiller, rejsevært, dykker eller på det seneste, som vært på succesen Den store bagedyst. Men at mad og madlavning skulle komme til at veje så tungt, at han for 6 år siden startede en madskole i Valby, kom faktisk bag på de fleste. Der er sket meget. I dag er Timm Vladimirs Køkken Danmarks største madskole med flere end 20.000 gæster igennem vores køkkener hvert år. Vi har to madskoler. En i Valby og en i Aarhus. Vi har et bredt udvalg af madkurser, som strækker sig fra det mest gumsede mexikanske streetfood til det skandinaviske Nye Nordiske og helt til de store bøffer med den gode hjemmelavede bearnaise. I alt har vi flere end 20 kurser at vælge imellem.

Men hvad er et madkursus egentlig for en størrelse?

Jo, hovedparten af vores kunder er virksomheder, som gerne vil finde en anderledes måde at være sammen på. Det kan være teambuilding, “ryste-sammen-tur” eller bare hygge. Men i stedet for at booke bord på en restaurant, så spiller man hos os selv hovedrollen, når retterne skal laves. På alle kurser har man sin egen underviser, assistent og opvasker. Så man skal bare følge de gode anvisninger fra underviseren for bordenden, hygge sig med sine kollegaer og ikke midst nyde den gode mad og drikke. For fakta er, at der sker noget når man laver mad sammen, frem for bare at sidde og spise den. Man skal finde ud, hvem der skal lave hvad. Men skal definere, hvordan retten skal laves, smages til og anrettes. Det er i det spændingsfelt, at der sker en relationsskabende forankring mellem mennesker, der måske ikke kender hinanden eller hos kollegaer, som ikke har prøvet at lave mad sammen. Rollerne skifter, facaderne falder og hyggen og den gode stemning opstår.

Madkurser og meget meget mere

Udover at afholde madkurser for vores gæster, så kommer vi også gerne til jer. I januar 2018 kom vores nye Eventafdelingen til verdenen. En kreativ enhed af Timm Vladimirs Køkken, som kan afholde events, happenings, catering, etc. Vores rækkevidde er bred, og vi er klar på alle udfordringer, om det så er at lave samle-selv-gourmet-hot-dogs for 4000 mennesker i Billund til at stå for private dining selskab for 16 personer i et sommerhus i Rørvig. Vi klarer alt fra ide, koncept, udsmykning, menu, nedpakning, rengøring, etc. Læs mere her.

Møder og konferencer

Mangler du en anderledes moderne venue, der adskiller sig fra det som I plejer? Så skal du overveje at afholde jeres møde i vores lokaler. I dagstimerne omdanner vi vores lounge til de bedste mødelokaler med alle de moderne av-løsninger, som man har brug for. Vi klarer forplejningen med morgenmad, frokost og lidt til den søde tand – og så anbefaler vi altid at slutte dagen af med et sjovt og inspirerende madkursus. Læs mere her.

Vi har altid gang i flere gryder, om det er Folkemøde, Høstfest, Food Festival eller noget helt fjerde. Men har du nogle spørgsmål eller en god ide, som du vil drøfte med os, så finder du kontaktinfo lige her.

STORE KNAPPER_Aarhus afdeling
STORE KNAPPER_Valby afdeling
VIL DU VIDE MERE?